- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.501
Nasil 1700 kalori bu ya. Pide neliydi acukali ekmek kac dilim
Simdi kalktim
Sabah:
Herseyden vardi ama ekmek yok.
Oglen: 1 dondurma
Aksam: 3 sarma, 1 kasik pilav, 1 kasik et ve 1 kase corba
Sanirsam 1 tatli da yiyecem
Adimlarimda iyi
Yarin ki hedefim 20 bin adim
Kuchisabishii caglacaglacagla
Ahahahaha benim iddiam kilo vermek yönünden ama seni geçebilir miyim bilememOnu bunu bilmen haftasonu ben 1. Olacammm
Hic heveslenmeyin kizlar
Birinci benim
Regl im Birde. Nihoho
Tamamdir. Haftaya cumartesi tarti bekliyorum.Merhaba, tartilmaya korkuyorum ama 76-79 bandındadir. Tartıdan korkuyorum resmen çıkamıyorum. O yüzden bu hafta değil de eşleşme olunca tartilayim ben.
Yarın itibariyle spor salonuna başlıyorum. Yediklerime de dikkat edeceğim.. aktif olmak demek sürekli buraya rapor yazmak demek galiba. Öğün öğün yazarım o halde. Gün içindeki hareketimi eklerim. Hadi bakalım hayırlı olsun. Hedefim 58 ama zaman için kısıtlamam yok. Yaz ortasina kadar belki sonuna kadar zaman verdim kendime. Strese girmeden, sağlıklı yaşam için alışkanlık kazanabilmek asıl hedefim.
50 kiloyla ne kadar verecen laNein davut
Ben olucum
La oglimHic kalkmasaydin
86,0 hedefimAhahahaha benim iddiam kilo vermek yönünden ama seni geçebilir miyim bilemem
Bu hafta hedefin kaç kilo vermek loricim
Bende uykudan sandim50 kiloyla ne kadar verecen la
La oglimKuchisabishii i ve sen uykuda mi sandiniz beni
Kaptan yazmis yason ogunleri yaptinizmi diye. Bende yazdim yeni kalktim yani sofradan
86,0 hedefim
Yavrum bu neee nasıl duruyorsun bununla kalk salatalık bisiler ye bari. Su ne kadar ?Tek ogunum
Altdaki ekmekden 2 adet
Icine beyaz peynir, domates,carliston biberi ile
Eki Görüntüle 3240706
1,5 L su
Adimlarim bitti mi bilmiyorum. Onu en gec 23 de paylasacagim
Sen o tatlılarla ruyanda yaparsin birincilik kutlamasıOnu bunu bilmen haftasonu ben 1. Olacammm
Hic heveslenmeyin kizlar
Birinci benim
Regl im Birde. Nihoho
Oturun bakayım büyüğünüz geldiKaptanis ikinciligi verelim sana,
Birincilik bendeymis cunku
Biz kutu oyunu bağımlısıyız evde cesit cesit varAdim atmak varken ne yapiyorum ?
Basindna anca Hadi uyku zamani dersen kalkariz. Yarin 1 mayis, okullar tatil
Alys tavsiye ederim.
Cok eglenci
Yavrum bu neee nasıl duruyorsun bununla kalk salatalık bisiler ye bari. Su ne kadar ?
Sen o tatlılarla ruyanda yaparsin birincilik kutlaması
Oturun bakayım büyüğünüz geldibirincilik bende bu hafta
Benim gibi yani. Gerçi bende tek çocuk ama aynı kilolar işte. Başarıyoruz ve hatta başardık diyelim. Oldu bile şimdidenMerhaba kızlar, bende aranıza katılmak istiyorum. 1.63boyunda 77kiloyum. 3cocuk annesiyim. Art arda hamilelikler de olunca aldığım kilolar kaldı Şimdi hedefim 58kilo. 2haftadir dikkat ediyorum ama Yarından itibaren sıkı bi diyetle başlamak istiyorum.
Adımları böyle mi atiyorsunuz cidden. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?