• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Merhaba, tartilmaya korkuyorum ama 76-79 bandındadir. Tartıdan korkuyorum resmen çıkamıyorum. O yüzden bu hafta değil de eşleşme olunca tartilayim ben.
Yarın itibariyle spor salonuna başlıyorum. Yediklerime de dikkat edeceğim.. aktif olmak demek sürekli buraya rapor yazmak demek galiba. Öğün öğün yazarım o halde. Gün içindeki hareketimi eklerim. Hadi bakalım hayırlı olsun. Hedefim 58 ama zaman için kısıtlamam yok. Yaz ortasina kadar belki sonuna kadar zaman verdim kendime. Strese girmeden, sağlıklı yaşam için alışkanlık kazanabilmek asıl hedefim.
Tamamdir. Haftaya cumartesi tarti bekliyorum.

Adim atmak varken ne yapiyorum ?
Basindna anca Hadi uyku zamani dersen kalkariz. Yarin 1 mayis, okullar tatil

Alys Alys tavsiye ederim.
Cok eglenci 😁

Eklentiler

• 16828787766448210107546375739312.jpg
    16828787766448210107546375739312.jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 25
Tek ogunum

Altdaki ekmekden 2 adet
Icine beyaz peynir, domates,carliston biberi ile
Eki Görüntüle 3240706
1,5 L su
Adimlarim bitti mi bilmiyorum. Onu en gec 23 de paylasacagim
Yavrum bu neee nasıl duruyorsun bununla kalk salatalık bisiler ye bari. Su ne kadar ?
Onu bunu bilmen haftasonu ben 1. Olacammm🤓
Sen o tatlılarla ruyanda yaparsin birincilik kutlaması 🤣
Hic heveslenmeyin kizlar

Birinci benim 🫨🫨
Regl im Birde. Nihoho

Kaptanis ikinciligi verelim sana,
Birincilik bendeymis cunku 😋
Oturun bakayım büyüğünüz geldi 🤣🤣 birincilik bende bu hafta

Adim atmak varken ne yapiyorum ?
Basindna anca Hadi uyku zamani dersen kalkariz. Yarin 1 mayis, okullar tatil

Alys Alys tavsiye ederim.
Cok eglenci 😁
Biz kutu oyunu bağımlısıyız evde cesit cesit var 🤣 hatta eşimle akşamları eğlencelik geçmiş yılların büyük magazin olayları oyunu da var şokopop diye onu oynuyoruz 🤣

Merhaba kızlar, bende aranıza katılmak istiyorum. 1.63boyunda 77kiloyum. 3cocuk annesiyim. Art arda hamilelikler de olunca aldığım kilolar kaldı Şimdi hedefim 58kilo. 2haftadir dikkat ediyorum ama Yarından itibaren sıkı bi diyetle başlamak istiyorum.
Benim gibi yani. Gerçi bende tek çocuk ama aynı kilolar işte. Başarıyoruz ve hatta başardık diyelim. Oldu bile şimdiden 🙂. Sabah yürüyüşle başlıyorum ilk olarak. Bakalım bu hafta ne olacak

Back