- 4 Kasım 2018
- 26.156
- 108.600
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.521
Merhaba sizde hosgeldiniz.Merhaba kızlar, bende aranıza katılmak istiyorum. 1.63boyunda 77kiloyum. 3cocuk annesiyim. Art arda hamilelikler de olunca aldığım kilolar kaldı Şimdi hedefim 58kilo. 2haftadir dikkat ediyorum ama Yarından itibaren sıkı bi diyetle başlamak istiyorum.
Ise gittigim günler 10-15bin arasi. Hastanede calisinca mumkun oluyor zaten.Adımları böyle mi atiyorsunuz cidden. Maşallah
Benim yürüyüş için vaktim olmuyor. Sabah 8gibi uyanıp çocuklarin kahvaltısı evi toparla falan sonra çocukları okula bırakıp bende okula geçiyorum saat 5te okuldan çıkıp eve geliyorum sonra da ancak yemek bulaşık gün bitiyor zaten. Ama evde spor yapmaya vakit bulacam bu sefer inşallahBenim gibi yani. Gerçi bende tek çocuk ama aynı kilolar işte. Başarıyoruz ve hatta başardık diyelim. Oldu bile şimdiden. Sabah yürüyüşle başlıyorum ilk olarak. Bakalım bu hafta ne olacak
Hoşbuldum. Yarından itibaren başlıyorum. Menü bildirimlerini her akşam yapıyoruz demi?Merhaba sizde hosgeldiniz.
Hergun menu bildirimi yapip sizde K Kirkbesarti gibi cumartesi kilo bildirimi yapip, aramizdaki Yarisa katilabilirsiniz
Evet her aksam.Hoşbuldum. Yarından itibaren başlıyorum. Menü bildirimlerini her akşam yapıyoruz demi?
Ben iki gün artık zor adım atarım
Bugunde iyi atmissinBen iki gün artık zor adım atarımeşim evde olacak ama hava güzel onu da yürütmem lazım
Yok yürüyerek bırakıyorum. Ama çocuklar olunca tempolu bir yürüyüş olmuyor maalesef. Önce oğlumu bırakıyorum sonra kızımı sonra da ben kendi okuluma geçiyorum. Her okul arası en fazla 5er dakika:) ama havalar biraz daha isinirsa akşam yürüyüş yapparim diye düşünüyorumEvet her aksam.
Araba ilemi birakiyorsunuz cocuklari?
Yok yürüyerek bırakıyorum. Ama çocuklar olunca tempolu bir yürüyüş olmuyor maalesef. Önce oğlumu bırakıyorum sonra kızımı sonra da ben kendi okuluma geçiyorum. Her okul arası en fazla 5er dakika:) ama havalar biraz daha isinirsa akşam yürüyüş yapparim diye düşünüyorum
Kisa mesafede olsa yurumek iyidirYok yürüyerek bırakıyorum. Ama çocuklar olunca tempolu bir yürüyüş olmuyor maalesef. Önce oğlumu bırakıyorum sonra kızımı sonra da ben kendi okuluma geçiyorum. Her okul arası en fazla 5er dakika:) ama havalar biraz daha isinirsa akşam yürüyüş yapparim diye düşünüyorum
Dışarıda yürüyüş yapmayı ben de çok istiyorum ama pek mümkün olmuyor evde spor yapmaya çalışıyorum aynı verimi alabilir miyim bilmiyorum
Ay var ya bu ufak gordugumuz seyler en onemlisi. Ben de cocuklari okula birakirsam o gunku adimlarimi cabucak tamamliyorum. Bence super, sabah aksam 15 dakika yuruyus
Evet en büyük 7yasinda en küçük 2bucuk yaşındaKisa mesafede olsa yurumek iyidir
Kucuk mu cocuklar?
Beni gaza getirecek büyülü bir cümle lazım
Leslie bu konuda en iyisi.Dışarıda yürüyüş yapmayı ben de çok istiyorum ama pek mümkün olmuyor evde spor yapmaya çalışıyorum aynı verimi alabilir miyim bilmiyorum
Dansı severim ama dans beni pek sevmezLeslie bu konuda en iyisi.
Veya dans sever misin ? Benim bi hindistanlim vardi ya
Videolarini severek yapiyordum
Dansı severim ama dans beni pek sevmez
Kimmiş ki o bakayım farklı şeyler yapmak hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?