Fit Club 🏋🏻‍♀️

Merhaba sizde hosgeldiniz.
Hergun menu bildirimi yapip sizde K Kirkbesarti gibi cumartesi kilo bildirimi yapip, aramizdaki Yarisa katilabilirsiniz

Benim gibi yani. Gerçi bende tek çocuk ama aynı kilolar işte. Başarıyoruz ve hatta başardık diyelim. Oldu bile şimdiden . Sabah yürüyüşle başlıyorum ilk olarak. Bakalım bu hafta ne olacak
Benim yürüyüş için vaktim olmuyor. Sabah 8gibi uyanıp çocuklarin kahvaltısı evi toparla falan sonra çocukları okula bırakıp bende okula geçiyorum saat 5te okuldan çıkıp eve geliyorum sonra da ancak yemek bulaşık gün bitiyor zaten. Ama evde spor yapmaya vakit bulacam bu sefer inşallah

Bende yazayım menü daha da adım atmam

Kahvaltı
2 dilim ekmek
Salatalık domates peynir kahve

Ara
Çilekli kefir bir bardak

Akşam
200 gr körili tavuk sote
6 yk kremalı makarna
Bolca yeşil salata

Su 1.5 lt
Aktivitenin dibini bulmuşum bugün
Kuchisabishii

Eklentiler

• IMG_7558.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 29
Ben iki gün artık zor adım atarım eşim evde olacak ama hava güzel onu da yürütmem lazım
Bugunde iyi atmissin
Ben iki gun daha izinliyim. Yarin cocuklar evde Birde yegene bakicilik yapacagim.
O gelmeden cikarim cocuklar ile
Sali esimde izinli. Senin gibi dusunuyorum bende
Carsamba ve persembe aksam mesaisi once yürüyüs derken cuma kizin dogum gunu 11 gibi misafirler gelecek

Tum haftalik planimi doktum

Evet her aksam.
Araba ilemi birakiyorsunuz cocuklari?
Yok yürüyerek bırakıyorum. Ama çocuklar olunca tempolu bir yürüyüş olmuyor maalesef. Önce oğlumu bırakıyorum sonra kızımı sonra da ben kendi okuluma geçiyorum. Her okul arası en fazla 5er dakika:) ama havalar biraz daha isinirsa akşam yürüyüş yapparim diye düşünüyorum

Ay var ya bu ufak gordugumuz seyler en onemlisi. Ben de cocuklari okula birakirsam o gunku adimlarimi cabucak tamamliyorum. Bence super, sabah aksam 15 dakika yuruyus

Kisa mesafede olsa yurumek iyidir
Kucuk mu cocuklar?

Ay var ya bu ufak gordugumuz seyler en onemlisi. Ben de cocuklari okula birakirsam o gunku adimlarimi cabucak tamamliyorum. Bence super, sabah aksam 15 dakika yuruyus

Kisa mesafede olsa yurumek iyidir
Kucuk mu cocuklar?
Evet en büyük 7yasinda en küçük 2bucuk yaşında bide arada var 4bucuk yaşında:)

Dışarıda yürüyüş yapmayı ben de çok istiyorum ama pek mümkün olmuyor evde spor yapmaya çalışıyorum aynı verimi alabilir miyim bilmiyorum
Leslie bu konuda en iyisi.
Veya dans sever misin ? Benim bi hindistanlim vardi ya
Videolarini severek yapiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…