• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

sedulu sedulu kilomuz ayni ama sende hem boy hem kas daha cok 🤭
Benim yuzum hemen kilo aliyor.

Suan yatiyorum hala. Sabah esimi aglayarak uyandirdim. Sicak su torbasi icin. Hic regl agrisindan agladigimi hatirlamiyorum

Ama mutlaka yuruyuse cikacagim

nasil oldun daha iyi misin? gecen ayda xok agrim var dedigini hatirliyorum

Kızlar burda da hava şahane bahar gibi. Bende sabah yürüyüşe çıktım bir 8k yaptım. Evdekileri ikna edebilirsem tekrar bir parka götürmek istiyorum oğlumu. Oğlanı da beden çıkarmak çok zor yaa 🙈😂 o evi seviyormuş 😂😂

Bu ay daha kotuydu. Hep agrili zatende. Hic Boyle olmadi. Tahmini aldirmak istiyorum. Okadar berbat durumda oluyorum

Tahmin ediyorum canim benimde agrili cok oluyor ,gittikcede artiyor bu ay ilac aldim gunumu uzatti sacma sapan birsey oldu bu regl isi olsada olmasada madinlar icin hep sıkıntı 😒 cok yorma bugun kendini surekli ayaktasin onunda etkisi olur mutlaka
Kilo kaybindan canim. Eski usul yuzde hesabi da yapabiliriz. Veya sadece kilo kaybindan da olur hesap

evet isterlerse yuzdelemek daha adil olabilir kilo bazina bakinca ,hepsine uyarım

hepsine

Tahmin ediyorum canim benimde agrili cok oluyor ,gittikcede artiyor bu ay ilac aldim gunumu uzatti sacma sapan birsey oldu bu regl isi olsada olmasada madinlar icin hep sıkıntı 😒 cok yorma bugun kendini surekli ayaktasin onunda etkisi olur mutlaka

evet isterlerse yuzdelemek daha adil olabilir kilo bazina bakinca ,hepsine uyarım

hepsine
Yok rahmim tersmis. Ondan.
Iste ayakdayim tek. Hatta rahatim eskisine gore. Evde rahatim. Ya esim yardimci oluyor yada saliyoruz 😂 ben arada krize girsemde,evde cocuk var daginik olcak tabi kafasinda o

Back