Fit Club 🏋🏻‍♀️

Merhaba ben de girsem bu yarışa nasıl olur? Diyete başlamak lazım ama motivasyon yok. Nasıl yapıyorsunuz? Anlatırsanız ben de başlamak istiyorum. Sırf bunun için üye oldum şimdi
Merhaba
Suan es yarisi yapiyoruz.
Ilk hafta aktif olursaniz haftaya sizide esleriz.

Kilomuz kac ? Hedefiniz nedir? Kilo vermek icin neler yapiyorsunuz? Bir planiniz var mi?

Ne uykusu bu. Gece mesai ki vardi dicem. Misafirin vardi.
Yeme daha tatli matli

Merhaba
Suan es yarisi yapiyoruz.
Ilk hafta aktif olursaniz haftaya sizide esleriz.

Kilomuz kac ? Hedefiniz nedir? Kilo vermek icin neler yapiyorsunuz? Bir planiniz var mi?
Merhaba, tartilmaya korkuyorum ama 76-79 bandındadir. Tartıdan korkuyorum resmen çıkamıyorum. O yüzden bu hafta değil de eşleşme olunca tartilayim ben.
Yarın itibariyle spor salonuna başlıyorum. Yediklerime de dikkat edeceğim.. aktif olmak demek sürekli buraya rapor yazmak demek galiba. Öğün öğün yazarım o halde. Gün içindeki hareketimi eklerim. Hadi bakalım hayırlı olsun. Hedefim 58 ama zaman için kısıtlamam yok. Yaz ortasina kadar belki sonuna kadar zaman verdim kendime. Strese girmeden, sağlıklı yaşam için alışkanlık kazanabilmek asıl hedefim.

Hosgeldin ozaman aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…