- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.481
Pisi pisi kopatim di unutmusum bak, kullanici adi degistirmeye girdim aklima gelmedi tee temmuza kadar da degistiremeyecekmisim.
Soyle afilli bisey bulmam lazim
Bir ileri bir gerisin sen de, ne oldu bize boyle.
wuww belki bu beni gaza getirriKotu haber gibi olmasin ama kilo kaybinda da yenmeye niyetliyim tavsancik
Nasil 1700 kalori bu ya. Pide neliydi acukali ekmek kac dilimKalorimi tutturmusum, sebzesiz oldu ama
1700 kalori
Sabah
Acukali ekmek
Az salata
Ara
1 muz
50 gr dondurma
Aksam
1 pide
1 bardak ayran
15 k adim
Nerden aklina geldi kirk yil otursam dusunsem aklima gelmezTurkan koy, cok afilli
Simdi kalktim
Ben yazlık kışlık temizliğine girdim adımlar yalan oldu
MerhabaMerhaba ben de girsem bu yarışa nasıl olur? Diyete başlamak lazım ama motivasyon yok. Nasıl yapıyorsunuz? Anlatırsanız ben de başlamak istiyorum. Sırf bunun için üye oldum şimdi
Ne uykusu bu. Gece mesai ki vardi dicem. Misafirin vardi.Simdi kalktim
Sabah:
Herseyden vardi ama ekmek yok.
Oglen: 1 dondurma
Aksam: 3 sarma, 1 kasik pilav, 1 kasik et ve 1 kase corba
Sanirsam 1 tatli da yiyecem
Adimlarimda iyi
Yarin ki hedefim 20 bin adim
Kuchisabishii caglacaglacagla
Gecmis olsunHenüz sporumu yapmadığım için yazmadım bugün biraz rahatsızdım o yüzden sabah bisey yiyemedim akşam da 1 tabak fasulye yedim
Şimdi 3 mile leslie yapmaya gidiyorum
Lori
Merhaba, tartilmaya korkuyorum ama 76-79 bandındadir. Tartıdan korkuyorum resmen çıkamıyorum. O yüzden bu hafta değil de eşleşme olunca tartilayim ben.Merhaba
Suan es yarisi yapiyoruz.
Ilk hafta aktif olursaniz haftaya sizide esleriz.
Kilomuz kac ? Hedefiniz nedir? Kilo vermek icin neler yapiyorsunuz? Bir planiniz var mi?
Onu bunu bilmen haftasonu ben 1. OlacammmHenüz sporumu yapmadığım için yazmadım bugün biraz rahatsızdım o yüzden sabah bisey yiyemedim akşam da 1 tabak fasulye yedim
Şimdi 3 mile leslie yapmaya gidiyorum
Lori
Hosgeldin ozaman aramizaMerhaba, tartilmaya korkuyorum ama 76-79 bandındadir. Tartıdan korkuyorum resmen çıkamıyorum. O yüzden bu hafta değil de eşleşme olunca tartilayim ben.
Yarın itibariyle spor salonuna başlıyorum. Yediklerime de dikkat edeceğim.. aktif olmak demek sürekli buraya rapor yazmak demek galiba. Öğün öğün yazarım o halde. Gün içindeki hareketimi eklerim. Hadi bakalım hayırlı olsun. Hedefim 58 ama zaman için kısıtlamam yok. Yaz ortasina kadar belki sonuna kadar zaman verdim kendime. Strese girmeden, sağlıklı yaşam için alışkanlık kazanabilmek asıl hedefim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?