- 4 Kasım 2018
- 26.171
- 108.634
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.241
Yaz tabi
bayramin gunahi olmaz diyelim ,annen yapmisken yememek olmazdi iyi yapmissinYaz tabi
Ben unuttum
Sabah 8de evden ciktik anneme geldik. Ordan ise geldim.
Tatile ciktim ama extra mesai aldim baska bolumde.
Cok sakin burasi.
Neyse yarin tartilacagim.
Annemin sarmalarini yedim oglen. Aksam icinde aldim yanima
Sabah hemen biraz haslanmis rhubarb, cilek ve ahududu uzerine sut doktum yedim
Birde iki tane kalburabasti yedim
Hafta ici 60.7 gormustum ama bu sabah sabit 60.90
hedef 60.50Kuchisabishii Alys tartildin mi goremdim yoksa beni bekle meden gittin mi 60lara
Bugun sabah kontrolum vardi haftalik b12 ignesi ,demir hapi ve kardiyolog randevusu verdi
demirim cok dusmus ama bu demir ilaclari kilo yapiyor diye hatirliyorum
Gece gece ne otobusu kizz. Arabayi alsaydin yaBen menume cherry domates de ekleyim
13500 adim suan..ikinci otobus bekliyorum.
Su 1,5 L
Haklisin canim ama calistigim zaman bize uzak oldugu icin ,tum gunum orda geciyor yedklerimi artirmamam lazim yaz kadar izindeyken en azindan cokca yuryebiliyorum mecbur basliycam . ilaçlaraKilo yapmaz da istahi aciyor.
Ama zaten istahsizlik da demir eksikliginin belirtisi. Artsin iyi bir sey o yuzden canini sikma.
Yeter ki sagligin artsin. Enerjin de artar. Yediklerin cogalsa da sporunu adimini artirirsin.
Ne yediysem bir kasinti tuttu gunduz, gece eve geldim butun vuvudum kizarmis
Simdi daha iyi, cabuk gececek ins.
Ama hala kasiniyom
gecmis olsun ,degisik birseyler mi yedin yoksa cok mu tatli yedin
Selam kızlar nasılsınız? Tüm takım yine burada sanırım. Bayramınız kutlu olsun hayırlı güzel nice bayramlara
Gecmis ola kiz. Kime veya neye alarjin varkiNe yediysem bir kasinti tuttu gunduz, gece eve geldim butun vuvudum kizarmis
Simdi daha iyi, cabuk gececek ins.
Ama hala kasiniyom
Hosgeldin tekrar cnmBen de tilki misali döndümkabul ederseniz tabi ben şubattan bu yana 6 kilo aldım yine yıldım vallaha yıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?