- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #29.261
Hosgeldin
Az kisiyiz baya, buyur gel
Hoşbuldum kızlar yarın sabah tartılıp kilomu atarım en az 70 oldumGecmis ola kiz. Kime veya neye alarjin varki
Hosgeldin tekrar cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin
Az kisiyiz baya, buyur gel
Hoşbuldum kızlar yarın sabah tartılıp kilomu atarım en az 70 oldumGecmis ola kiz. Kime veya neye alarjin varki
Hosgeldin tekrar cnm
Yok. Kaptan sadece senden plan istiyor. Ne yapacan nasil yapacan gibigün sonu yediklerimizi ve yaptığımız sporları atıyoruz. Günlük yapılması zorunlu olan şeyler var mı mesela ? Şu kadar adım kesin atılmalı falan şeklinde. Kurallar ?
Selamlar kızlar. Nasılsınız özledım sızlerı bı gırıp hal hatır sormak ıstedım herkesler ıyıdır inşallah
Olsun yavru yaz gelmeden hallederizGünaydın hanımlar bugün tartıldım ve şok oldum 71.9 Şubat ortası 65tim
Hani bayramdan sonra basliyordunSelamlar kızlar. Nasılsınız özledım sızlerı bı gırıp hal hatır sormak ıstedım herkesler ıyıdır inşallah
Senın zaten buralarda kalmanın sebebı kendını salmamak demiii ben uzaklaştım aldım bırazda ne kadar bılmıyorum. Tartılmıyorum artıkIyidir esmerim
Biz kus kadar kaldik
Senden naber?
Kızz ben aylardr gırmıyorum buraya ne zaman dedım bayramdan sonra dıye karıstırma benı litfenHani bayramdan sonra basliyordun
Senin gibi gelip gidenler cokE kımsecıkler kalmamıs buralarda. Herkes gıttımı, bıraktımı dıyetı boş kalmıs grup
Olsun yaw halledersin sen. Bos gunune kadar idare etSon bir kac gundur o kadar kotu besleniyorum ki,
Evde sebze salata kalmamis hep ondan,
Is de cok yogun oyle idare ediyorum bugun de maalesef.
Merhabalar ben de sizlerle beraber eksi görmeye başlıyorum
Boyum 170 kilom 78 hedefim şimdilik 70 sonra 65
Bugün kısır yedim akşam yemeğine ve 1 saat yürüyüş yaptım
Olsun yaw halledersin sen. Bos gunune kadar idare et
E kımsecıkler kalmamıs buralarda. Herkes gıttımı, bıraktımı dıyetı boş kalmıs grup
Olsun yavru yaz gelmeden hallederiz
Hani bayramdan sonra basliyordun
Kiz uyuz mu oldunDun yoga yapayim dedim, kasinmaktan yarida biraktim
Bugun de yapmicam, az yuruyus yapam bari
Kiz uyuz mu oldun