• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Dun sabah tartilmistim Kuchisabishii Kuchisabishii bildirelim mi🫣
Yaz tabi
Ben unuttum 😂
Sabah 8de evden ciktik anneme geldik. Ordan ise geldim.
Tatile ciktim ama extra mesai aldim baska bolumde.
Cok sakin burasi.

Neyse yarin tartilacagim.
Annemin sarmalarini yedim oglen. Aksam icinde aldim yanima 😂

Sabah hemen biraz haslanmis rhubarb, cilek ve ahududu uzerine sut doktum yedim

Birde iki tane kalburabasti yedim 🫣

Yaz tabi
Ben unuttum 😂
Sabah 8de evden ciktik anneme geldik. Ordan ise geldim.
Tatile ciktim ama extra mesai aldim baska bolumde.
Cok sakin burasi.

Neyse yarin tartilacagim.
Annemin sarmalarini yedim oglen. Aksam icinde aldim yanima 😂

Sabah hemen biraz haslanmis rhubarb, cilek ve ahududu uzerine sut doktum yedim

Birde iki tane kalburabasti yedim 🫣
bayramin gunahi olmaz diyelim ,annen yapmisken yememek olmazdi iyi yapmissin 🫣🫣 afiyet oslun😅
Ben bugunde calisiyorum ekstradan tum.hafta calisicam sanirim ,gec saatte yiyince sabah erken tartilamiyorum😬

Bugun sabah kontrolum vardi haftalik b12 ignesi ,demir hapi ve kardiyolog randevusu verdi😞
demirim cok dusmus ama bu demir ilaclari kilo yapiyor diye hatirliyorum🙄🙄

Bugun sabah kontrolum vardi haftalik b12 ignesi ,demir hapi ve kardiyolog randevusu verdi😞
demirim cok dusmus ama bu demir ilaclari kilo yapiyor diye hatirliyorum🙄🙄

Kilo yapmaz da istahi aciyor.
Ama zaten istahsizlik da demir eksikliginin belirtisi. Artsin iyi bir sey o yuzden canini sikma.
Yeter ki sagligin artsin. Enerjin de artar. Yediklerin cogalsa da sporunu adimini artirirsin.

Bugun bayram menusu 😋
Bir kac arkadasi ziyaret ettik, yedik ictik.

Yuruyuse ciktim ama telefon arabada kalmis, kayitli 5 bin adimim var sadece. 10 k yaptim diye dusunuyorum yine de.

Bugunluk boyle.
Yogayi da ekip tv gecesi yapicam 😅

Kilo yapmaz da istahi aciyor.
Ama zaten istahsizlik da demir eksikliginin belirtisi. Artsin iyi bir sey o yuzden canini sikma.
Yeter ki sagligin artsin. Enerjin de artar. Yediklerin cogalsa da sporunu adimini artirirsin.
Haklisin canim ama calistigim zaman bize uzak oldugu icin ,tum gunum orda geciyor yedklerimi artirmamam lazim yaz kadar izindeyken en azindan cokca yuryebiliyorum mecbur basliycam . ilaçlara

Back