- 4 Kasım 2018
- 26.168
- 108.622
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #29.281
Kizariklik var mi ?Uyuz mu oldum acaba
Bakam gecmezse domtora gidiciyik mecbur
Selam bu arada
Izin gunumde bebe baktim. Yoruldum
Saldim yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizariklik var mi ?Uyuz mu oldum acaba
Bakam gecmezse domtora gidiciyik mecbur
Kizariklik var mi ?
Selam bu arada
Saldim yine
Geçmiş olsun yediğin birsey mi dokundu acabaDun yoga yapayim dedim, kasinmaktan yarida biraktim
Bugun de yapmicam, az yuruyus yapam bari
Kaptanım selam nasılsın ben yine döndüm kürkçü dükkanına baya bir ağırlığımlaKizariklik var mi ?
Selam bu arada
Saldim yine
Aynen Loricim Vermem lazım Allahım 57lere kadar inmiştim nasıl oluyor valla anlamıyorum benim kilolar yoyo gibi senin nasıl gidiyorOlsun yavru yaz gelmeden hallederiz
Hani bayramdan sonra basliyordun
Hosgeldin kuzumGeçmiş olsun yediğin birsey mi dokundu acaba
Kaptanım selam nasılsın ben yine döndüm kürkçü dükkanına baya bir ağırlığımla
Bomba gibi geliyor biriSelam kızlar ilk gün çok güzel geçti sağlıklı beslendim. 2lt su var ve 16000adım var
Son bir kac gundur o kadar kotu besleniyorum ki,
Evde sebze salata kalmamis hep ondan,
Is de cok yogun oyle idare ediyorum bugun de maalesef.
Ev baklavasi turkiye bayraminda olmazsa olmazda yillardir yemedimBugun yok gibi, 2 gun baya vardi ama
Kasinti devam
Ben de kendimi baklavaya vericem de baklava acanim yok
Restoran baklavasina kendimi veremem
Ev baklavasi turkiye bayraminda olmazsa olmazda yillardir yemedim
Cerez mi fazla yedin acaba o mu kasinti yaptı ,surekli tuketiyorsunda aslinda kremin var mi belki biraz rahatlatirdi
Merhaba canımSelamlar,
Diyetle ilgili topicleri kurcalarken gördüm bu sayfayı. Eskiden diyet yazınca yıkılırdı buralar şimdi ne oldu yahu kadınlar kulübü öksüz kalmış gibi geliyor bana diyet yarışmaları olmayınca :) çok keyifli olurdu, herkesin çok güzel ortak buluşmaları, paylaşımları olurdu. :)
Keşke yeniden diyet takımları aktifleşse. Burada Kazen’i mi etiketlemem gerekiyor acaba veya Nevreste :)) Kime duyurayım sesimi ? Kazen Nevreste Özlenen gruplarımız yeni bir başlangıç yapar mı acaba?
O güzel sohbetler, birlik ve grup motivasyonunu ben çok arıyorum kendi adıma.
Siz neler yapıyorsunuz? Bu grupta şu anda birlikte diyet yapan var mı?
Aslında pekte az sayılmazdı bence sayılar yahu. Ben en son gruplar kapandığında bayağı bir kişi sayısı olduğunu ve bir çok kişinin bireysel diyet konusu açarak motivasyon sağlama çabasını hatırlıyorum. Belki Kazen bize güzel haberler verir, bizi sevindirir. :)) KazenMerhaba canım
Haklısın diyet takımları bayağı motivasyon sağlıyordu. Bende iki defa o takımlardan mezun oldum
Emin değilim ama eskisi kadar talep olmadığı için kapatma kararı alındı diye hatırlıyorum Az kişi olunca tadı olmuyordur.
Tabi bunu Kazen daha iyi bilir.
Selamlar,
Diyetle ilgili topicleri kurcalarken gördüm bu sayfayı. Eskiden diyet yazınca yıkılırdı buralar şimdi ne oldu yahu kadınlar kulübü öksüz kalmış gibi geliyor bana diyet yarışmaları olmayınca :) çok keyifli olurdu, herkesin çok güzel ortak buluşmaları, paylaşımları olurdu. :)
Keşke yeniden diyet takımları aktifleşse. Burada Kazen’i mi etiketlemem gerekiyor acaba veya Nevreste :)) Kime duyurayım sesimi ? Kazen Nevreste Özlenen gruplarımız yeni bir başlangıç yapar mı acaba?
O güzel sohbetler, birlik ve grup motivasyonunu ben çok arıyorum kendi adıma.
Siz neler yapıyorsunuz? Bu grupta şu anda birlikte diyet yapan var mı?
Ama Kazen ben neden yokum bir sor, sormuşsun da zaten. Çünkü artık diyet grupları olmadığı için yokum. Varken ne güzel bir gün atlasam bile günaşırı mutlaka okuyup-yazardım gruplara.Devamlılık sağlamayan üyelerden dolayı motivasyon bozuluyor ve gruplar dağılıyor. Mesela siz 10 aydır neredesiniz? Yoğunsunuz değil mi? Herkesin bir hayat telaşı var işte. Siz yoksunuz ama burada devamlılık istiyorsunuz.
enteresan canim ruyada olunca kiloda yapmaz bol yeYa benim hic bir seye alerjim yok aslinda, cok enteresan. Anca cok bisi yersem sivilce cikar.
Bugun kizarmadim ama, iyiye gidiyor herhalde.
Ev baklavasi ruyasi gormeye gidiyorum simdi
Eski grup kaptani olarak yaziyorum.Ama Kazen ben neden yokum bir sor, sormuşsun da zaten. Çünkü artık diyet grupları olmadığı için yokum. Varken ne güzel bir gün atlasam bile günaşırı mutlaka okuyup-yazardım gruplara.
Olsa yine devamlılık sağlarım. Herkesin yoğunluğu mutlaka olacak. Zaman zaman ayrılmalar da olacak. Kilo verenler kaybolup gidebiliyor aralarda ama mutlaka devam edenler oluyor. Sürekli bir sirkülasyon oluyor illa ki. Kaybolanlar da mutlaka bir gün geri dönüyor benim gibi
Bence dev hizmet ve motivasyon o gruplar kadınlar için. Hele ki sosyal ortamımızın çok daraldığı ve sıkıntılarımızın had safhada olduğu dönemlerde birbirimize çok iyi geliyorduk. Kadınlar Kulübü ruhu bu değil mi zaten Kazen
Yeniden aktifleşmesi çok güzel olur, sanıyorum ki çok kişi de bu konuda beni destekleyecektir ancak tabii son söz sizin
Sevgiler.