- 4 Kasım 2018
- 26.179
- 108.653
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.961
Günaydin kuzuGunaydin canlar
2 gun izin bitti. Bugun yeni egitime basliyorum ama oburu gibi hergun degil. 2 haftada 1 gidecem. 1 sene boyu.
Gunluk hedeflerime ulasacam.
Kiyafetlerimde fark goruyorum ve beni cokkkk üzüyor
Evden mi calisiyorsun ?Bugun cocuklar evde ben de calisiyorum.
Nasil olacak bakalim.
10 k adim
bir de bir yere gitmem lazim, oraya da bisikletle gidersem yeter bugunluk
Yatarken de yogami yaparim
Alys 10K adim Spor Kalori sayimi Yoga Güncel kilo Fark Hedef Pazartesi 62,3 -0,600 59,0 Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar
Kuchisabishii 15K adim 15 Dk Kosu 1,5L su Kalori sayimi Güncel Fark Hedef Pazartesi 75,0 0,00 60,0 Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar
Lori 15K adim 1,5 L su Spor Güncel Fark Hedef Pazartesi 87,9 -0,500 75,0 Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Cumartesi Tarti günü
3 ayda hedefine ulasmak icin ne gibi bir planin var ?Kuchisabishii beni de ekler misin? 61,20 güncel kilom. Boy 159cm. Hedef kilom 52. Ramazan bitince reformer devam edeceğim. Sonrasında ne yapıyoruz
Ben tartiyi musluk altina ittim. Bu banyomuz baya kucuk eski Eve gore. Yer yokkullanacagimda cikariyorum. Sabit durdugu tek yer var. Ordada burnum resmen duvara yapisiyor. Usenmesem tartilirim. Fakat hic iyi bir aliskanlik degil..demotive olabiliyor insan
Ben de ozellikle tartilmiyorum.
Saati de 10 k yi gordugum gibi cikariyorum.
yoksa saplantiya donusuyor
Alys 10K adim Spor Kalori sayimi Yoga Güncel kilo Fark Hedef Pazartesi 62,3 -0,600 59,0 Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar
Kuchisabishii 15K adim 15 Dk Kosu 1,5L su Kalori sayimi Güncel Fark Hedef Pazartesi 75,0 0,00 60,0 Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar
Lori 15K adim 1,5 L su Spor Güncel Fark Hedef Pazartesi 87,9 -0,500 75,0 Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Cumartesi Tarti günü
Artik bozmasin havalarBugun benimde calisma günüm surekli ayakta olsamda adimim cok olmayabiliyor ,moladada yuruyuse cikariz diye dusunduk hava guzel gorunuyor birden bozmazsa
Evden mi calisiyorsun ?
Harika plan
Şu şekilde, ramazanda maalesef direk diyetisyende devam edemiyorum fakat doktor ilaç başladı onu kullanacağım, günde 1 bardak bitki çayı içeceğim, aburcubur vs kesip karbonhidratı sınırlayacağım. 1500 kcal üstüne çıkmayacağım inş. Ramazan bitimine kadar 60 kg hedefim, sonrasında haftada 1 kg planlıyorum kayıp olarak. Yapabilirsem evde leslie ya da cloe thing yapacağım3 ayda hedefine ulasmak icin ne gibi bir planin var ?Ilk sayfaya ekleyecegim tablo seklinde
Ozaman ramazan bitene kadar tablon su sekilde olsun mu?Şu şekilde, ramazanda maalesef direk diyetisyende devam edemiyorum fakat doktor ilaç başladı onu kullanacağım, günde 1 bardak bitki çayı içeceğim, aburcubur vs kesip karbonhidratı sınırlayacağım. 1500 kcal üstüne çıkmayacağım inş. Ramazan bitimine kadar 60 kg hedefim, sonrasında haftada 1 kg planlıyorum kayıp olarak. Yapabilirsem evde leslie ya da cloe thing yapacağım
Y yenibirhayal | 1xBitki cayi | Kalori sayimi | Güncel | Fark | Hedef |
Pazartesi | 61,2 | 52,0 | |||
Sali | |||||
Carsamba |
Tabi olurOzaman ramazan bitene kadar tablon su sekilde olsun mu?
Y yenibirhayal 1xBitki cayi Kalori sayimi Güncel Fark Hedef Pazartesi 61,2 52,0 Sali Carsamba
Saklanmistim
Yoo yoo sklanamazsinSaklanmistimama yakalandim
Şu şekilde, ramazanda maalesef direk diyetisyende devam edemiyorum fakat doktor ilaç başladı onu kullanacağım, günde 1 bardak bitki çayı içeceğim, aburcubur vs kesip karbonhidratı sınırlayacağım. 1500 kcal üstüne çıkmayacağım inş. Ramazan bitimine kadar 60 kg hedefim, sonrasında haftada 1 kg planlıyorum kayıp olarak. Yapabilirsem evde leslie ya da cloe thing yapacağım
HoşbuldummmmHosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?