Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ya misir diye girdim asil soracagim soruyu unuttum, bu misir patlatma makinalarindan alam mi , yagsiz patlatiyor, sen sonra istedigin kadar ekle. Kucuk ev aleti almayacagim demistim en son ama

Bir diger sorum da
Su braun un kas duzeltme makinesi
Almak istiyorum, hic beceremem kas almayi. Kuaforden yana da sanssizim.
Alam mi

Ben KACAK degilim
Is sonrasi okulda toplanti vardi. Simdi geldim.
Esim bulgur pilavi yapmis
Yanina ne yesem

Kolay olur mu ki. Benim ipl de cikti trimmer buna benzer. Test edeyim mi ben Boyle aletleri biraz gereksiz goruyorum. Tost makinasini bile yeni aldim sayilir

Bugunun menusu benimde belli ,
Dunden kalan yemeklerim var ama gozum salatada
bolca salata ,ayran belki 1dolma eklerim

Alys sanki daha cok cogaltmak isteyenler için gibi ,gerci meaaji gorene kadar siz konusmussunuz bile

Yok ta sekillendirici iste.
Cogaltmaz deniyor, kesme aleti ona goreymis de, tabi ki kokten almadigi icin daha sik yapmak gerekecek
Kolay olur mu ki. Benim ipl de cikti trimmer buna benzer. Test edeyim mi ben Boyle aletleri biraz gereksiz goruyorum. Tost makinasini bile yeni aldim sayilir

Ben de almamaya calisiyorum, yoksa evi kucuk ev aletleri ile doldurucagim.

Tr den tasindigim sene o kadar coktunki elden cikarmakta cok zorlandim. Ondan beri 40 dusunup aliyorum.

Epilatorumu yeni yeniledim, oyle gezerken deno geldim buna, fiyati da makul olunca alsam mi dedim

cok tavsiye edilmiyor ama acil durumlar icin agdayla almayi denesen ,eski tip degil tabiki veeten kucuk makinesi var onunla bi ara gittigim kuaför oyle aliyordu su an iple alan yer bulup oraya gectim yurtdisi kadinlarinin genel sorunu

Benim de kalanlar var,
Esim cocuklar evde yok
Normalde sebze gunu yapardim ama kalanlari yemezsem bozulacak, 2 gundur dolaptalar

Insan dokmeyede kiyamiyorum yemege ,az az yersin artik

Aynen, ya cok ince aliyorlar,
Ya da maasi aliyorlar

Bugun doymadim ben

1700 kaloride gunu bitireyim artik

Sabah
Milfoy hamurundan borek

Ogle
Sebze corbasi
Protein bar
1 elma

Aksam
Pilav, kuru fasulye, tursu

Ara
200 gr yogurt
15 gr bitter cikolata

10 k tamam
Yoga yatarken yaparim

Aynen, ya cok ince aliyorlar,
Ya da maasi aliyorlar

Aynenn ,hep ayni yer olmasina ragmen her seferinde hatirlatiyorum

Bugun doymadim ben

1700 kaloride gunu bitireyim artik

Sabah
Milfoy hamurundan borek

Ogle
Sebze corbasi
Protein bar
1 elma

Aksam
Pilav, kuru fasulye, tursu

Ara
200 gr yogurt
15 gr bitter cikolata

10 k tamam
Yoga yatarken yaparim

menun guzel olmus aslinda boregin mi kalorisi yuksekti ,afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…