- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 30
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.441
Okullar ne zaman aciliyor? Hala grev sebebinden dolayimi kapali?
Ben carsamba tartilip paylasacagim. Sonra yine ,kisiye gore nasil uyuyor ise cuma veya cumartesi tarti gunumuz olsun. Veya sadece Cumartesi diyemi odaklansak ?
Yavrum ben şu an hasta bakıyorum spor diyet hiç bir sey yok bende dışarıya bile zor cikiyorum. Daha 6 martta dikişler alınacak ama sonrası da ne olacak belli değil.
Kuzum aklima da geldi . Nasil kv ?Yavrum ben şu an hasta bakıyorum spor diyet hiç bir sey yok bende dışarıya bile zor cikiyorum. Daha 6 martta dikişler alınacak ama sonrası da ne olacak belli değil.
Cok sükür bitti hastalik.Ayin 6dimda deprem oldu ,7.sinde grev vardi bizim sonraki gun okula gittiler ama okul cikisi oglumu aldigimda gözünün hali cok kötüydü bahcede park demirlerine carpmis nerdeyse kapanmak uzereydi sonraki 2gun gondermedim okula..
ardindan 2haftlalik tatile girdiler onumuzde hafta aciliyor.
Haftasonu goz atmak icin tartilmistim cogunluk nasil isterse uyabilirim ,bildirim gunum cumartesiydi ,siz nasilsiniz hepiniz iyilesebildiniz mi ?
Boyle tek ogun yapma ama. Protein yok. kiloSimdi ilk ogunu yiyorum.
1kase mercimek yemegi
Ceyrek naan ekmegi
Karisik salata..
Fotoda kalani ekleyim
Tek ögün yapacagim
Hosgeldin grubumuzaMerhaba. Yeniyim aranızda. Bende başlıyorum. Adım safiye. Kilo 73 boy 167. Hedef 56
Mercimek deli proteini saymayalim miBoyle tek ogun yapma ama. Protein yok. kilo
Biz hosgeldin diyene kadar baska diyet topicine katildi arkadas. Cok yavasizHosgeldin grubumuza
Alzheimer da olduğu için ekstra zorluyor. Şu an yürümeye korkuyor. Dikişleri alınsın bi sonra fizik tedavi uygulayacağız.Kuzum aklima da geldi . Nasil kv ?
Sonrada hainlik yapacagina simdiden gitsin bazilari gibiBiz hosgeldin diyene kadar baska diyet topicine katildi arkadas. Cok yavasiz
Alzheimer da olduğu için ekstra zorluyor. Şu an yürümeye korkuyor. Dikişleri alınsın bi sonra fizik tedavi uygulayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?