• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydin kizlar
Alys Alys tavsannesi tavsannesi Lori Lori gebito gebito
Tartiya hazir misiniz?
Heyoo

Ben daha once hic tatti atmadim :) bir format var mi?

Ben bugun itibariyle 75lik kilo hedefimi basarmis bulunuyorum :) bir sonraki hedef 72 :)

Dun kendime yazlik bir elbise aldim. M beden. Eve gelince acaba S mi alsaysim diye dusundum :) belki degistiririrm.

Bende tartilamadim. Cocuklar annemde kalmisti. Aras aradi sabah kotuyum diye. At teyzeside ordaydi. Onlara birsey dememis. Nasil ciktim evden bilmiyorum. Aciktigi icin agridi diye tahmin ediyorum.
Eve 12de geldim,yegenimide getirdim..sonra yemek yap fln derken is saati geldi.
Yarin tartilacagim

gebito gebito tarti fotosu atman yeterli

Bu aksam yemek getirmedim is yerine. Sushi siparis verdik 😂 ben veggie sushi yiyecegimde,tartiya nasil yansir bakalim. Ztn 75lerdeydim 😭

Oglen tatli yedim,

Aksam da sebze corbasi ve kiymali kapuska yanina yogurt yapiyorum.

Sebzeye doyalim 😋

Cocuklar tatilde diye disarida cok yedim bu ara ben de, tartilmaya korkuyorum ben 🥹

Ben dun bozdum diyeti. Zaten bu haftasonu bozacaktik, oyle konusmustuk. Ama ben cumartesi bozarim diye dusunmustum. Sonra dun aksam kizima nar kestim, oyle guzel gorunuyordu ki, dedim boz simdi. Sonra esim pizza getirdi; bir dilim ondan yedim. Diyeti zaten cips yemek icin bozacaktim o cipsi de yedim. Ama acikcasi oyle muhtesem keyif alip doyum yasamadim. Tadi cok muthis gelmedi. Aci baharatli bir misir cipsi, baya baya aci :) sonra aklima buzluktaki dondurma, dolaptaki cikolata falan de geldi ama hayir dedim; tuttum kendimi.

Buyrun tarti

Eklentiler

• C82A2447-005F-4690-B659-B9C47751FDB1.png
    C82A2447-005F-4690-B659-B9C47751FDB1.png
    114,6 KB · Görüntüleme: 41
Hedef 20bin ama vakit yok 😂 yarin tutturmaya calisacagim.

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-04-23-56-45-145_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    Screenshot_2023-03-04-23-56-45-145_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 39
Bende tartilamadim. Cocuklar annemde kalmisti. Aras aradi sabah kotuyum diye. At teyzeside ordaydi. Onlara birsey dememis. Nasil ciktim evden bilmiyorum. Aciktigi icin agridi diye tahmin ediyorum.
Yarin tartilacagim

Bu aksam yemek getirmedim is yerine. Sushi siparis verdik 😂 ben veggie sushi yiyecegimde,tartiya nasil yansir bakalim. Ztn 75lerdeydim 😭

gecmis olsun ins.daha iyidir sonuclari ne zman cikiyor?
Bende dun tartildim ama aceleyle yazmayi unutmusum sadece resim cekmemistim isterseniz fisildiyim kulaginiza🤭😄

Yarin tartilacagim

Oglen tatli yedim,

Aksam da sebze corbasi ve kiymali kapuska yanina yogurt yapiyorum.

Sebzeye doyalim 😋

Cocuklar tatilde diye disarida cok yedim bu ara ben de, tartilmaya korkuyorum ben 🥹

Bugun guzel gecmis aslinda ,sebze yemek istiyorum bende ev yemegi ozledim bu hafta bol sebze yerim😋😋
Sizin tatiller ne zaman bitiyor ,bizim yarin okul🤭

Back