• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

2 gun aclik mi dusundun? Ben haftasonu yapamam. Esim ve cocuklarla oluyoruz, yiyoruz haftasonu. Hafta ici sali oruc cardamba yemek ve persembe oruc gibi dusundum ben.
Evet 🤭🤭 oyle dusundum
Ben biraz is durumuma gore yapayim diyorum. Mesela carsamba izinliyim. O gun baslasam aclik yapmaya, persembe aksam mesaim var. Ilk ögün 18.30 gibi oluyor.
Sonra 3gun daha aksam mesaim var. Tek ögün e cevireyim o günleri diyorum.
Simdilik olur gibi.

Oglen ilk ogunum icin yanima ceviz,ton ve kucuk turp aldim. Kantinde guzel salata varsa alirim veya bunlar ile gecirsem mi🤔
Aksama Tazefasulye var

Spor planimida yaptim.
Hava soguk olsada biraz gunes gorunce haftasonu cocuklar ile bahcedeydik sürekli .
Onlar futbol oynarken bir kösede ip atlamaya calistim 😂

Bugun ki sporum
3tur
20 dumbell snatch
30 wallball
200 Ip atlama

20bin adim hedefim var. Isde 10bin tamamliyorum. Gerisi evde yurume bandinda veya kizi alip yürüyüse cikarim

Bu aralar genelde disardayiz evde cok yemek yemiyoruz ,is rstoran uzerine oldugu icin (poke,pizza) kendime gore kucuk tabaklar yapiyorum sporda sadece calisirkenki aktiflik ..
Okullar acilinca evde olmayi planliyorum 2gun is ,2gun spor ,3gun tatil olabilir😄
Tarti kontrolune ne zman başlayalım

Bu aralar genelde disardayiz evde cok yemek yemiyoruz ,is rstoran uzerine oldugu icin (poke,pizza) kendime gore kucuk tabaklar yapiyorum sporda sadece calisirkenki aktiflik ..
Okullar acilinca evde olmayi planliyorum 2gun is ,2gun spor ,3gun tatil olabilir😄
Tarti kontrolune ne zman başlayalım
Okullar ne zaman aciliyor? Hala grev sebebinden dolayimi kapali?
Ben carsamba tartilip paylasacagim. Sonra yine ,kisiye gore nasil uyuyor ise cuma veya cumartesi tarti gunumuz olsun. Veya sadece Cumartesi diyemi odaklansak ?

Ogle yedigim ögün beni doyurdu 🤦
Menu biraz degisti. Dunden pirinc kalkinca Yanina mercimek yemegi yaptim.
Biraz yogurt ile yemeyi dusunuyorum.
Ogle 1 kutu ton
20-30 gr ceviz ve kantinden aldigim karisik salata. Bir corba kasesi dolu salataydi. 1-2 kasik kaldi,bitirememistim.

Evet 🤭🤭 oyle dusundum
Ben biraz is durumuma gore yapayim diyorum. Mesela carsamba izinliyim. O gun baslasam aclik yapmaya, persembe aksam mesaim var. Ilk ögün 18.30 gibi oluyor.
Sonra 3gun daha aksam mesaim var. Tek ögün e cevireyim o günleri diyorum.
Simdilik olur gibi.

Oglen ilk ogunum icin yanima ceviz,ton ve kucuk turp aldim. Kantinde guzel salata varsa alirim veya bunlar ile gecirsem mi🤔
Aksama Tazefasulye var
Guzel plan 👍🏼
Oruc bozmak icin yumurta tavsiye ediliyor. Eski tip bir kahve makinesi edinip is yerinde yumurta da haslayabilirsiniz. Marketlerde kucuk paketli peynirler oluyor, ben onlardan tasiyorum yanimda.

Hastanede mi calisiyorsunuz? Yazdiklarinizdan hemsire oldugunuzu dusundum :)

Sürekli yarın diyorum diyete giriyorum hayatımı değiştireceğim mesela şimdi yine tatlı krizi başladı gidip birşeyler almak yada yapmak geliyor içimden yemek yemeyi seviyorum nasıl durduracagım kendimi bilmiyorum

Merhaba kizlar,
Adim sayisi bol hir haftasonu gecirdim, bugun de izin kullandim.

Ben cumartesi tartilacagim uzun zaman sonra bilmiyorum suanki durum nedir.
Kalorisi cok yuksek beslendim, ama sporuma devam ettim, cok arti cikmam umarim.

Guzel plan 👍🏼
Oruc bozmak icin yumurta tavsiye ediliyor. Eski tip bir kahve makinesi edinip is yerinde yumurta da haslayabilirsiniz. Marketlerde kucuk paketli peynirler oluyor, ben onlardan tasiyorum yanimda.

Hastanede mi calisiyorsunuz? Yazdiklarinizdan hemsire oldugunuzu dusundum :)
Evet hastanede calisiyorum 😂 nursing home daydim mezun oldugumdan beri. Daha yeni basladim sayilir hastanedeki ise.
Kahve isi kolay fakat heavy creamsiz icemiyorum 🤭
Parmak kasar seklinde paketde oluyor burdada. En cok sevdigim. Bol yagli birde

Sürekli yarın diyorum diyete giriyorum hayatımı değiştireceğim mesela şimdi yine tatlı krizi başladı gidip birşeyler almak yada yapmak geliyor içimden yemek yemeyi seviyorum nasıl durduracagım kendimi bilmiyorum
Tarcinli sut acaba isteginizi keser mi ? Veya saglikli/ketojenik atistirmalikda olur. Ikinci yazdigini yaptigimda hemen kesiyordu o tatli krizimi. Cok agir geliyordu ,ama bir rahatlama hissi de olusuyordu

Tarcinli sut acaba isteginizi keser mi ? Veya saglikli/ketojenik atistirmalikda olur. Ikinci yazdigini yaptigimda hemen kesiyordu o tatli krizimi. Cok agir geliyordu ,ama bir rahatlama hissi de olusuyordu
Süt tüketmem yasak, ama tarçınlı çay deneyebilirim bilmiyorum gerçekten neden böyle iradesizlik

Evet hastanede calisiyorum 😂 nursing home daydim mezun oldugumdan beri. Daha yeni basladim sayilir hastanedeki ise.
Kahve isi kolay fakat heavy creamsiz icemiyorum 🤭
Parmak kasar seklinde paketde oluyor burdada. En cok sevdigim. Bol yagli birde
Kahve icin demedim, yumurta kaynatmak icin dedim :)

Ben ilk fastinge basladigimda salatani hazirlayip yanima almistim. Aciktigimda yemek icin. Cunku simdi yemeliyim yoksa yiyemem bahanesinin onune gecmem lazimdi. Oylelikle aclik sureni uzattim.

Kavanoza yulaf karisimlari hazirlayabilirsin yanina almak icin.

30 dakika jo ile dumbelli hiit yaptim. 10 dakika kol ve gogus calistim. Bu saate kadar yememistim, bugun yememe karari aldim. Bol limonlu su, kahve. Birazdan bir yane yesil cay yaparim. Iyi hissediyorum bugun.

Back