• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

selam,
sabah 2espresso
ogle 1mini sandvic
aksam 1/2 pokebowl (pilav ,haslanmis tavuk ,bezelye ,turp)
500gr su
Kayitli 5000 adim

Gunaydin,

tavsan ben de espresso caksam kendime gelir miyim, ay hep uyusam olacak 🫣

Bu aralar cok calisiyorum, cok oturuyorum demek, bu bir kac gun adim sayisini artirmaya calisayim bari. Saatimin sarji yok kafadan artik.

Gunaydin,

Bu aralar cok calisiyorum, cok oturuyorum demek, bu bir kac gun adim sayisini artirmaya calisayim bari. Saatimin sarji yok kafadan artik.

Sen pek içmiyorsun gordugum kadariyla ,kesinlikle kendine getiriyor
Onceden bu kadar sık icmezdim ama Kızın dogumundan sonra jiri yda uyur biri ude kalkar derken gunde 3 4 icmeden geçiremiyorum 😬😬
Islerinin yoğunken nasil articak kuzum adimlar haftik sporun 2gun muydu

Sen pek içmiyorsun gordugum kadariyla ,kesinlikle kendine getiriyor
Onceden bu kadar sık icmezdim ama Kızın dogumundan sonra jiri yda uyur biri ude kalkar derken gunde 3 4 icmeden geçiremiyorum 😬😬
Islerinin yoğunken nasil articak kuzum adimlar haftik sporun 2gun muydu

Spor olarak artiramam da iste aralarda yurumeye calisirsam ancak.

Gunaydin,

Kahve bende ise yaramiyor. Cok nadir ictigim halde.
Aksam mesaisindeyim ,telefon 12400 adimda.
Benimde saatin sarjini kedimiz kemirdi. Calismiyor 🤦 Birde cins bir sarj. Telefons yukleye bilirsin sende 🤭

Bugun oglanin hastanede randevusu vardi. 45dk doktor ile konustuk. Sonra 9tüp kan aldilar.
Kan sonucu cikana kadar planimiz kabizligi engellemek icin ilac.
Sonunda doktorun biri kan verne,alerji ,laktoz ve gluten e ben demekden kontrol etmeyi akil etti.
Eger onlar temizse tekrar mide asitine odaklanacagiz.

Spamleyim sizi. Isim yok 😂 hastalarima iyi geceler dedim 😁

1 saatimi var daha. Arabayida uzaga park ettim. Zaten hastaneden cikmak 20dk suruyor,yurumekde 15 dk 😂
Uykum acilmaz umarim eve gelince.

Ne yedim dersek,cok kotu beslendim

Ilk ögün
Noodle,hepsini yiyemedim.
Iki biskuvi

Aksam
2 kücük tahilli bagel ekmegi, uzerine kasar
2kucuk salatalik
3 kucuk kirmizi turp
1 limonlu soda

Iyi geceler 😴

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-02-23-55-36-152_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    Screenshot_2023-03-02-23-55-36-152_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 28
Bugun oglanin hastanede randevusu vardi. 45dk doktor ile konustuk. Sonra 9tüp kan aldilar.
Kan sonucu cikana kadar planimiz kabizligi engellemek icin ilac.
Sonunda doktorun biri kan verne,alerji ,laktoz ve gluten e ben demekden kontrol etmeyi akil etti.
Eger onlar temizse tekrar mide asitine odaklanacagiz.
Insallah bi sonuc cikar da en azindan bilirsinjz sikinti ne

Gunaydin ben cocuklarlayim bugun.

Onlarin tv saatinde spora geldim 😇

Sonra evde kayve keyfisi

Sonra da cocuklari orata buraya tasimaca

Aksam yemegi ve kapanis 😎

Selam
Benim de kiz evde benimle.
Sabah erken kalktim herzaman ki gibi.
Sonra kiz ile kahvalti yapip uyudum 🤦
Birazdan disari cikacagiz onunla. Sonra da ise.

Ay benim tum gun uykuM var saka gibi ya, oyle az da uyumuyorum ha, erkenden yatiyorum.

Sasilacak bir durum ya 🙃

bugun salon disinda bisi yapmadim.

Cok guzel bir elbise aldim, hemi de cepli 🤩
Indirimden de pantolon kaptim, biri 26 biri 28 beden, baska bir model 28 beden de olmadi😅 Kuchisabishii Kuchisabishii gecen sen yazmistin pantolon bulamadim diye, ayni markada bile bedenler tutmuyor ki.

iyi geceler ,bu haftam iste geciyor benimde yarin ve pazar sabahtandan burdayim..
Artik yemek isinden sıkıldım resmen yedim ama 2gundur fazla kaciyor su içemedigim icin sanirim 🤦🏻‍♀️ haftaya evdeyim farki merak ediyorum

Ay benim tum gun uykuM var saka gibi ya, oyle az da uyumuyorum ha, erkenden yatiyorum.

Sasilacak bir durum ya 🙃

bugun salon disinda bisi yapmadim.

Cok guzel bir elbise aldim, hemi de cepli 🤩
Indirimden de pantolon kaptim, biri 26 biri 28 beden, baska bir model 28 beden de olmadi😅 Kuchisabishii Kuchisabishii gecen sen yazmistin pantolon bulamadim diye, ayni markada bile bedenler tutmuyor ki.
Gecen bende ayni magzada iki pantolon begendim. Ayni bedenleri aldim..biri oldu birine giremedim bile. Cok sacma birsey yapiyorlar ya

Back