• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Okullar ne zaman aciliyor? Hala grev sebebinden dolayimi kapali?
Ben carsamba tartilip paylasacagim. Sonra yine ,kisiye gore nasil uyuyor ise cuma veya cumartesi tarti gunumuz olsun. Veya sadece Cumartesi diyemi odaklansak ?

Ayin 6dimda deprem oldu ,7.sinde grev vardi bizim sonraki gun okula gittiler ama okul cikisi oglumu aldigimda gözünün hali cok kötüydü bahcede park demirlerine carpmis nerdeyse kapanmak uzereydi sonraki 2gun gondermedim okula..
ardindan 2haftlalik tatile girdiler onumuzde hafta aciliyor.
Haftasonu goz atmak icin tartilmistim cogunluk nasil isterse uyabilirim ,bildirim gunum cumartesiydi ,siz nasilsiniz hepiniz iyilesebildiniz mi ?

Ayin 6dimda deprem oldu ,7.sinde grev vardi bizim sonraki gun okula gittiler ama okul cikisi oglumu aldigimda gözünün hali cok kötüydü bahcede park demirlerine carpmis nerdeyse kapanmak uzereydi sonraki 2gun gondermedim okula..
ardindan 2haftlalik tatile girdiler onumuzde hafta aciliyor.
Haftasonu goz atmak icin tartilmistim cogunluk nasil isterse uyabilirim ,bildirim gunum cumartesiydi ,siz nasilsiniz hepiniz iyilesebildiniz mi ?
Cok sükür bitti hastalik.
Persembe hastanede randevusu var oglumun. Bakalim bu sefer ne diyecekler

Simdi ilk ogunu yiyorum.

1kase mercimek yemegi
Ceyrek naan ekmegi
Karisik salata..
Fotoda kalani ekleyim 😂

Tek ögün yapacagim

Eklentiler

• 16775879349983326815175167354267.jpg
    16775879349983326815175167354267.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 29
Iyi aksamlar
Cok yorgunum 😂

Menu yazayim
Ilk ögün
1kucuk kase mercimek yemegi
1 orta boy beslenme kutusunda salata (bok choy,brokoli,ceri domates,Kuru uzum ve fistik/badem/kaju 20gr toplam )
Ceyrek naan ekmegi

Son ögün
Kiymali sandevic
Soda

Simdilik 13400 adimdayim. Dinlenmeye gectim. Insallah uyuya kalmam 🫣

Yarin izin günüm.
Sabah cocuklari birakip kedimizi veteriner e goturecegim. Ufak bir ameliyat olcak. Yürüyüs yapip eve öyle gecmeyi planliyorum

Alzheimer da olduğu için ekstra zorluyor. Şu an yürümeye korkuyor. Dikişleri alınsın bi sonra fizik tedavi uygulayacağız.

Hasta bakanin ruhsal sagligi da cok onemli. Kopma hayattan, 10 dakika soyle relax sporunu yap cok sorlamadan sadece hormonlari harekete gecirecek kadar.

Arada gel takil buraya, 2 sarki sozu birak.

Kolay gelsin cani

Back