- 4 Kasım 2018
- 26.217
- 108.724
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.421
Evet2 gun aclik mi dusundun? Ben haftasonu yapamam. Esim ve cocuklarla oluyoruz, yiyoruz haftasonu. Hafta ici sali oruc cardamba yemek ve persembe oruc gibi dusundum ben.
Kizlar artik toparlansakmi?
Bence dönelim
Iki kisi de olsak dönelim
Merhaba. Yeniyim aranızda. Bende başlıyorum. Adım safiye. Kilo 73 boy 167. Hedef 56
Isim Baslangic Kg Güncel Kg Fark Haftaya Hedef Kg Kuchisabishii 74,3 74,00 -0,300 73,2 Lori 86,0 86,0 0,0 sedulu 73,3 72,5 +0,600 Alys 63,3 61,8 -1,500 61,4 tavsannesi 61,8 61,5 -0,300 61,0 H3RA_ MUAF MUAF MUAF MUAF tontriko 58,1 57,7 -0,400 Sismaniye 74,4 74,0 KACAK
Cumartesi / Pazar Tarti günü
Bende sirf o yuzden etiketlesinara ara bakiyorum aslinda ama yorum yapmayinca bildirim gelmemis ,Kuchisabishii etiketiyle gordum ,bi sekilde toparlanmaya calismaliyiz bende varim .
Okullar ne zaman aciliyor? Hala grev sebebinden dolayimi kapali?Bu aralar genelde disardayiz evde cok yemek yemiyoruz ,is rstoran uzerine oldugu icin (poke,pizza) kendime gore kucuk tabaklar yapiyorum sporda sadece calisirkenki aktiflik ..
Okullar acilinca evde olmayi planliyorum 2gun is ,2gun spor ,3gun tatil olabilir
Tarti kontrolune ne zman başlayalım
Guzel planEvetoyle dusundum
Ben biraz is durumuma gore yapayim diyorum. Mesela carsamba izinliyim. O gun baslasam aclik yapmaya, persembe aksam mesaim var. Ilk ögün 18.30 gibi oluyor.
Sonra 3gun daha aksam mesaim var. Tek ögün e cevireyim o günleri diyorum.
Simdilik olur gibi.
Oglen ilk ogunum icin yanima ceviz,ton ve kucuk turp aldim. Kantinde guzel salata varsa alirim veya bunlar ile gecirsem mi
Aksama Tazefasulye var
Evet hastanede calisiyorumGuzel plan
Oruc bozmak icin yumurta tavsiye ediliyor. Eski tip bir kahve makinesi edinip is yerinde yumurta da haslayabilirsiniz. Marketlerde kucuk paketli peynirler oluyor, ben onlardan tasiyorum yanimda.
Hastanede mi calisiyorsunuz? Yazdiklarinizdan hemsire oldugunuzu dusundum :)
Tarcinli sut acaba isteginizi keser mi ? Veya saglikli/ketojenik atistirmalikda olur. Ikinci yazdigini yaptigimda hemen kesiyordu o tatli krizimi. Cok agir geliyordu ,ama bir rahatlama hissi de olusuyorduSürekli yarın diyorum diyete giriyorum hayatımı değiştireceğim mesela şimdi yine tatlı krizi başladı gidip birşeyler almak yada yapmak geliyor içimden yemek yemeyi seviyorum nasıl durduracagım kendimi bilmiyorum
Iyi aksamlarMerhaba kizlar,
Adim sayisi bol hir haftasonu gecirdim, bugun de izin kullandim.
Ben cumartesi tartilacagim uzun zaman sonra bilmiyorum suanki durum nedir.
Kalorisi cok yuksek beslendim, ama sporuma devam ettim, cok arti cikmam umarim.
Süt tüketmem yasak, ama tarçınlı çay deneyebilirim bilmiyorum gerçekten neden böyle iradesizlikTarcinli sut acaba isteginizi keser mi ? Veya saglikli/ketojenik atistirmalikda olur. Ikinci yazdigini yaptigimda hemen kesiyordu o tatli krizimi. Cok agir geliyordu ,ama bir rahatlama hissi de olusuyordu
Tarcinli türk kahvesi de deneyen varSüt tüketmem yasak, ama tarçınlı çay deneyebilirim bilmiyorum gerçekten neden böyle iradesizlik
Kahve çok severim deneyeceğim yeşil çay içiyorum onlada belki yakışırTarcinli türk kahvesi de deneyen var
Kahve icin demedim, yumurta kaynatmak icin dedim :)Evet hastanede calisiyorumnursing home daydim mezun oldugumdan beri. Daha yeni basladim sayilir hastanedeki ise.
Kahve isi kolay fakat heavy creamsiz icemiyorum
Parmak kasar seklinde paketde oluyor burdada. En cok sevdigim. Bol yagli birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?