- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 30
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.401
Selam kizlar. Ne alemdesiniz?
Benim hayatimda spor olmazsa zayifliyamak hayal olarak kalacak onu anladim.
Iste attigim 10bin adim yetersiz.
Yavas yavas basliyacagim dedim olmadi. Ailece sira sira hastalanmistik. 3haftadir uykusuzum desem yeridir. Ilk 10gun oglanin atesi,sonra ben,sonra ki 10gun kizin atesi. Kiz cok kotuydu. 5gun 40,3 den asagi anca 39,5 a iniyordu atesi. Tam o iyi oldu esim ateslendi
Bugun aksam 30dk yurume bandina cikmak ve 200ip atlama hedefi koydum kendime.
Geçmiş olsun yavrum
Bizde de tum aile hastalık atlattık. Çocuk zaten ateşli gecirmisti ignelerle topladı. Oradan bana göz enfeksiyonu bulaştı bir hafta şiş ve kırmızı çapaklı gözler ile gezdim. Benden sonra da eşime bulaştı aynı enfeksiyon. Derken kayınvalidenin bacağı kırıldı.
Hastalıkla geçen 4 hafta ve daha kırık bacak durumu var. Üzerine zaten deprem sebebi ile psikolojik etkilendik. Zor bir dönem geçiyor. Spor bende başlamak istiyorum ama nereden baksan daha bir ay sonra anca toparlanırım.
Selam kizlar. Ne alemdesiniz?
Benim hayatimda spor olmazsa zayifliyamak hayal olarak kalacak onu anladim.
Iste attigim 10bin adim yetersiz.
Yavas yavas basliyacagim dedim olmadi. Ailece sira sira hastalanmistik. 3haftadir uykusuzum desem yeridir. Ilk 10gun oglanin atesi,sonra ben,sonra ki 10gun kizin atesi. Kiz cok kotuydu. 5gun 40,3 den asagi anca 39,5 a iniyordu atesi. Tam o iyi oldu esim ateslendi
Bugun aksam 30dk yurume bandina cikmak ve 200ip atlama hedefi koydum kendime.
Yeni isiniz hayirli olsun canimGunaydin kizlar bende selam vermeye gelmistim ,nasilsiniz?
Deprem olayi beni cok üzdü herkesin uzgun oldugunu biliyorum ama düşünmeden edemiyorum ..
Isyerimizin acilis isleri vardi eve cok uzak olduğu icin ara ara esimle gidip geliyoruz tum gun asiri yorucu oluyor cocuklarla spora dahil yaptigim hic birsey yok ,tartilamdim bile o kadar stres olmusumki 3gundur dudagimda kocaman uçuk cikti asla dokunamiyorum
Haberlerden stresten uzak durmaya çalışıyorum
Merhaba kizlar
Gecmis olsunKuchisabishii sedulu ,
tavsannesi
Hayirli olsun yeni isiniz.
Bizler iyiyiz, sadece haberler uzuyor.
Benim de diyetin ucu kacti, fark ettim ki bilerek kendim bozuyorum hatta, bir yerden hincim ciksin diyerek sanirim vucudumsan cikariyorum.
Spor duzenim salona gittigim icin pek bozulmuyor, haftada 3 gun yarim saatle devamim, ayrica yuruyus de yapiyorum kafa sagligim icin daha cok.
Bence dönelimKizlar artik toparlansakmi?
Kizlar artik toparlansakmi?
Bence dönelim
Iki kisi de olsak dönelim
CrossFit mi hala ? Bende olcu alip tartilayim fakat anca carsamba. Iki gun calisacagim,5de kalkiyorum. O yuzden o iki günü es gececegim mecburi.Ben cuma gunu 3 haftalik bir programa basladim. Adam anamizi aglatiyor
Iyi de oluyor anca boyle dönerim. Spor salonuna da yazildim.
Sabah tartildim.
Suanki kilo: 88
Haftaya hedef: 87
Ölcülerim:
Kol: 36
Gögüs: 103
Bel: 93
Göbek: 114
Kalca: 107
Bacak: 62
Crossfit gibi biseyCrossFit mi hala ? Bende olcu alip tartilayim fakat anca carsamba. Iki gun calisacagim,5de kalkiyorum. O yuzden o iki günü es gececegim mecburi.
Ip atladim bugun bahcede. Iyi geldi
Uu Hadi hayirlisiCrossfit gibi biseyacademy gibi
Yavas yavas baslayalim gari su zayiflamaya yavrum.
Ip atlamak cok iyi la. Ben yapamiyom. Ip atlamanin MET degeri cok yuksek. Cok yakarsin
Evet karbonhidratsiz. Bence benim yaptigima keto denmez cunku ketoda yag mikari arttiriliyor. Ama vucudum ketosiste.
74-75 arasi gidip geliyorumEvet karbonhidratsiz. Bence benim yaptigima keto denmez cunku ketoda yag mikari arttiriliyor. Ama vucudum ketosiste.
Kac kiloya ciktin. O kadar almamissindir diye tahmin ediyorum.
Aslinda saatlere cok dikkat etmiyorum ama ilk ogunu yemem 13-14u buluyor. Aksam da kacta biraktigim o gunku ruh halime gore degisiyor.74-75 arasi gidip geliyorum
If seklindeydi dimi Birde ?
Bende cuma son ögün sonra dusundum bunu. Aclik mi yapsam pazartesi iste yiyene kadar diye.Aslinda saatlere cok dikkat etmiyorum ama ilk ogunu yemem 13-14 u buluyor. Aksam da kacta biraktigim o gunku ruh halime gore degisiyor.
Aslinda haftada 2 gun tam aclik yapmak istiyorum ama yapmiyorum genellikle. Arada sirada bazi gunler yemedigim oluyor. O gun kendimi cok iyi, enerjik hissediyorum.
Neredeyse ayni kilodayiz. Ben de 75-76arasindayim bu aralar.
2 gun aclik mi dusundun? Ben haftasonu yapamam. Esim ve cocuklarla oluyoruz, yiyoruz haftasonu. Hafta ici sali oruc cardamba yemek ve persembe oruc gibi dusundum ben.Bende cuma son ögün sonra dusundum bunu. Aclik mi yapsam pazartesi iste yiyene kadar diye.
Yapmak istersen varim bende.
Yarin ilk ogunumu 12-13 gibi yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?