• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kizlar sonunda mutfak tartisi alabildim,

150 kalorilik yagsiz pattislerimle kutlayayim 😃

E1856F91-619E-4CDB-99B6-5C57C63013EA.jpeg

Gunaydin,

Lori 💩 ise yaradi len 🤪

61.7

-100 gr Kuchisabishii Kuchisabishii cigim, hedefim 61.4 idi, ayni kalsin.

Bu hafta belki biraz kalori azaltirim. Haftasonunu atlatayim da bakiciyim.

Bu hafta partilerin vardi canim bence yinede gayet guzel ,standart aldiginin altina dusersen hergun 250cal degisiklik olur🤓

Bende motivasyon falan kalmadı kızlar. Çocuğun hastalık düzenimi epey bozdu. Enjeksiyon tedavisi verdi 6 günlük. Pazartesi duzelmezse hastaneye yatış verecek. Viral enfeksiyon dedi. Bu aralar epey yaygınmış yetişkinlere bulaş az oluyormuş.
Ben bu ay paydos ediyorum. Mart ortasından sonra salona yazildigimda kilo takibime başlayacağım.

Bende motivasyon falan kalmadı kızlar. Çocuğun hastalık düzenimi epey bozdu. Enjeksiyon tedavisi verdi 6 günlük. Pazartesi duzelmezse hastaneye yatış verecek. Viral enfeksiyon dedi. Bu aralar epey yaygınmış yetişkinlere bulaş az oluyormuş.
Ben bu ay paydos ediyorum. Mart ortasından sonra salona yazildigimda kilo takibime başlayacağım.

o kadar kotuledi mi😪 cok gecmis olsun sık sık tekrarlaiyordu sizinkide hatirladigim 1hafta içinde normalde atlatiliyor diye konuşmuştu doktorumuz umarim gerek kalmaz .
oglun iyilessin sen zaten gerisini yaparsin💙

Bosver aynen,

Cok gecmis olsun.
Cabucak iyilessin, hastaneye yatarsa da uzulme, daha iyi bakiyorlar 🙏

Tekrar cok gecmis olsun sedum
Umarim yatis olmadan atlatir kuzucuk

Selam kizlar. Tum gun uyudum desem inanirmisiniz.
Aksam cocuklar yattikdan sonra 2. Saatde bir ates kontrolune kalktim. Son kontrole kalkmaya usendim. O arada kiz seslendi abim inliyor diye.
Atesi cikmisti yine.
Gündüz iyi,klasik gece cikiyor.
Acili aradim,ates dusurucu sivi seklinde veriyordum kilosuna gore. Onu biraz daha arttirdi. Yatmadan verecegim. Sonra hasta hasta nobet yine. O yuzden de gündüz ayaklaninca onlar ben yatisa geciyorum herhal.
Benim atesim yok ,heryerim agriyor, gribim birde.
Tartilamadim da. Haftaya anca

Bir ara tabloyu duzenliyecegim

o kadar kotuledi mi😪 cok gecmis olsun sık sık tekrarlaiyordu sizinkide hatirladigim 1hafta içinde normalde atlatiliyor diye konuşmuştu doktorumuz umarim gerek kalmaz .
oglun iyilessin sen zaten gerisini yaparsin💙
Bi haftadır zaten soguk alginligi gibiydi. Sonra ateş sabitlenmedi 4 gündür antibiyotiğe ragmen. Yine doktora ciktik kan testiyle viral olduğu anlasildi enjeksiyon verdi. Pazartesiye kadar sıkı takipteyim umarım yatışa gerek kalmaz

Sağ ol yavrum size de geçmiş olsun. Yine mide sorunu mu tekrarladı ?
Ah çocukların sagligi ebeveyn olarak bizleri epey etkiliyor. Sanki ben hasta olmuş gibiyim.
Ates kuzum. Iki gun vardi 1,5 gun yoktu persembe gecesi basladi yine. Doktor virus dedi.
Birsey yemedim ilk günler ozaman mide sorunuda cikiyor.
Oyle ya. Onlar iyilessin sonra biz diyoruz

Gecmis olsun yavrum ya😞

Back