- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.381
Oy sanada gecmis olsun kuzumSelam kizlar. Tum gun uyudum desem inanirmisiniz.
Aksam cocuklar yattikdan sonra 2. Saatde bir ates kontrolune kalktim. Son kontrole kalkmaya usendim. O arada kiz seslendi abim inliyor diye.
Atesi cikmisti yine.
Gündüz iyi,klasik gece cikiyor.
Acili aradim,ates dusurucu sivi seklinde veriyordum kilosuna gore. Onu biraz daha arttirdi. Yatmadan verecegim. Sonra hasta hasta nobet yine. O yuzden de gündüz ayaklaninca onlar ben yatisa geciyorum herhal.
Benim atesim yok ,heryerim agriyor, gribim birde.
Tartilamadim da. Haftaya anca
Bir ara tabloyu duzenliyecegim
Masallah valla kalorii sayma isini istikrarli bir sekilde yapiyorsunKizlar sonunda mutfak tartisi alabildim,
150 kalorilik yagsiz pattislerimle kutlayayim
Eki Görüntüle 3202531
Gecmis olsun.. enfeksyon kotu.. bazen bakteri degilde virus sebepli enfeksyon oluyor ve o antibiyotikler hic bir ise yaramiyor maalesef… ama hastanede gozetim altinda olmasi belki daha iyi olur.Bi haftadır zaten soguk alginligi gibiydi. Sonra ateş sabitlenmedi 4 gündür antibiyotiğe ragmen. Yine doktora ciktik kan testiyle viral olduğu anlasildi enjeksiyon verdi. Pazartesiye kadar sıkı takipteyim umarım yatışa gerek kalmaz
Masallah…Gunaydinnn
Gecen hafta 61.5
bugun 60.90
hedef 60.60
Masallah valla kalorii sayma isini istikrarli bir sekilde yapiyorsun
Masallah…
60 lara dusmek cok guzel
Oluyor.. sonrada 59 lara sanki level atliyo hissi oluyor insanda
Gunaydin kizlar
6 yas sendromundaki (var mi oyle bisi) minik sipayla yalnizim bugun. Sabir tasi catladi catlayacak.
Hadi biz yuruyuse kacar, evden cikabilirsek tabiarkadas mont giyme havasi olmadigina karar vermis bu sabah
Gecmis olsun.. Rabbim bir daha yasatmasin
Ay ben hic gormedim yazilanlari. SimdiAlys yazinca bildirim geldi.
Bizden kimse yok diye ses etmekde gelmedi aklima.
Geçmiş olsun yavrumSelam kizlar. Ne alemdesiniz?
Benim hayatimda spor olmazsa zayifliyamak hayal olarak kalacak onu anladim.
Iste attigim 10bin adim yetersiz.
Yavas yavas basliyacagim dedim olmadi. Ailece sira sira hastalanmistik. 3haftadir uykusuzum desem yeridir. Ilk 10gun oglanin atesi,sonra ben,sonra ki 10gun kizin atesi. Kiz cok kotuydu. 5gun 40,3 den asagi anca 39,5 a iniyordu atesi. Tam o iyi oldu esim ateslendi
Bugun aksam 30dk yurume bandina cikmak ve 200ip atlama hedefi koydum kendime.
Geçmiş olsunSelam kizlar. Ne alemdesiniz?
Benim hayatimda spor olmazsa zayifliyamak hayal olarak kalacak onu anladim.
Iste attigim 10bin adim yetersiz.
Yavas yavas basliyacagim dedim olmadi. Ailece sira sira hastalanmistik. 3haftadir uykusuzum desem yeridir. Ilk 10gun oglanin atesi,sonra ben,sonra ki 10gun kizin atesi. Kiz cok kotuydu. 5gun 40,3 den asagi anca 39,5 a iniyordu atesi. Tam o iyi oldu esim ateslendi
Bugun aksam 30dk yurume bandina cikmak ve 200ip atlama hedefi koydum kendime.
Geçmiş olsunGeçmiş olsun yavrum
Bizde de tum aile hastalık atlattık. Çocuk zaten ateşli gecirmisti ignelerle topladı. Oradan bana göz enfeksiyonu bulaştı bir hafta şiş ve kırmızı çapaklı gözler ile gezdim. Benden sonra da eşime bulaştı aynı enfeksiyon. Derken kayınvalidenin bacağı kırıldı.
Hastalıkla geçen 4 hafta ve daha kırık bacak durumu var. Üzerine zaten deprem sebebi ile psikolojik etkilendik. Zor bir dönem geçiyor. Spor bende başlamak istiyorum ama nereden baksan daha bir ay sonra anca toparlanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?