- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 30
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.121
sayili kisi kaldigimiz icin canim kilonu gozume kestirmiste olabilir birden 59 insem hic fena olmazMasallah bacim ne guzel
Zekan varevet 59 musum ama kac haftadir 59-58-59-58 gittim geldim delirdim.. odem gittimdiye dusunuyorum.. oructa tuttum 2 gun belki faydasi oldu bilmiyorum.. umarim devami gelir
Olur Ramazanin amasayili kisi kaldigimiz icin canim kilonu gozume kestirmiste olabilir birden 59 insem hic fena olmazevet olabilir en azindan birkac gun dikkat edersen uzeri e eklemeden ilerlersin diye dusunuyorum.
Bu hafta benimde 4.gunum Allah kabul ederse bakalim etkisi olur mu ramazanda hic fark etmiyor cunku
Tartildiktan sonra yapBirkac haftasonudur pizza istiyor cocuklar ,benide seytan dürtduyor ins.yarin biraz eksilmis olurum
Birkac haftasonudur pizza istiyor cocuklar ,benide seytan dürtduyor ins.yarin biraz eksilmis olurum
Tartildiktan sonra yap
Benimkiler de durtuyorlar, hep
Ben kendime bol sebzeli incecik yaparim. Ama kalori saymaya cesaret edebilmek icin dusuk kalorili bir peynir bulmam lazim
Kendimde yapiyorum ama hazirda special olan var onu istiyorumkendim yaparsam klasik yapiyorum kendime ince ,cocuklara kalin hamur
Alys hamgi peynirle yapiyorsun ? mozzeralla ve kasar karisimida cok lezzetli.oluyor
Normalde mozarellayi bocalarim da bu sefer oranina dikkat edicem.
Cottage cheese demisler ama pizzaya yakistiramadim.
Tarticilar neredesiniz.
Bugun 700 kalori aldim, aksam dogumgununw gidicem, 1000 kalorim var butcemde, bozdur bozdur harca.
Sabah spora gidildi,
Carsi pazar gezildi
Simdi suslenme vakti
kimseden baska bildirim gelmemis
afiyet olsun ,benimde reglim basladi bugunu hafif geciriyim diyorum yarin esim evde olursa menum bozulabilir
Icecek hakkinida aksam kullanirsan ,hafta icine birsey kalmaz
Odul modul butun haklarimi kullanicam artik
oooo reglin ilk gunu eksi geldiysen super, cok az yeme yine de bugun.
57,7 yazar misin canisiBenim de yarine kaldi
Ben dun tartilmistim zaten.. artik ole cuma gunleri benim cunku bak bugun cozuttumTarticilar neredesiniz.
Bugun 700 kalori aldim, aksam dogumgununw gidicem, 1000 kalorim var butcemde, bozdur bozdur harca.
Sabah spora gidildi,
Carsi pazar gezildi
Simdi suslenme vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?