Fit Club 🏋🏻‍♀️

Eski topikte gezindim.biraz o zman uyarlayarak yapmistim
1. 2yk kakao , 2yk tahin ,2yk keciboynuzu ozu/pekmezi /hurma ozu ,1ck tarcin ,kivamina gore 1 2 yk sut kalori alimina bagli kuru uzum,findik vs.
Olculere gore 3 4 porsiyon cikiyor ve
sutsuz yaptigimi hatirliyorum

2. Bunuda tarifi ararken gordum
tontriko

Eklentiler

• Screenshot_20230127-094941_Instagram.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 25
Ama bu kalori bombasi bebeyim2 dilim bitter yesek herhlde daha az kalorilidir

Tam 21 gunde mi? Ya son gunler neyse ama ilk gunleri hic sevmiyorum icim daraliyor icimden bir cadi cikiyor

21-24 arasi degisiyor
Benim icimdeki cadi cikti gitti, ben regl oncesi geriliyorum, genelde ilk gunden sonra sorun olmuyor.

Ama gecen hastayim diye aspirinle yatip kalktigim icin 2 reglim de cok degisik oldu ya , boyle light geciyor ama cok da uzun suruyor.

Yaslaniyoz da ondan mi acebeeee

Stres inanilmaz etkili.. bos verincede kilo
Aliyor insan herseyi yedigin icin ama.. iste aksamlar cok tehlikeli

Senin diyetisyenle aran nasil?
Bence takip edersen en azindan bu tarz stresli donemlere cozum bulabilirsin.

Benimki pamuk gibiydi, ne istiyosan diyetine koyalim, ama planli olsun derdi. Bir de kucuk porsiyonda gozunu kandir derdi, atiyorum icecek iceceksin, en kucuk bardakta az koy, 1 degil 2 bardak ic, beynin onu 2 normal barsak ictim diye dusunecek derdi, onu yapiyorum cogu zaman, kucuk mutluluklar

Bende oyle oncesinde cok gerginim duygusalim bazen hala karnim agrir..ama genc kizligimdaki gibi degil cidden dogumlardan sonra agrilarim azaldi.. belkide yasla ilgilidir

Aramiz iyi..yani ben yapmiyorum cogu seyi inatla.. kadin kendisi diyor hareket istedigini yap haftada 2 kez spor yeteri ya da yuruyus. Cunku ben hareket edince daha cok yedigimi
Soylemistim kucuk porsyon ise yariyor evet ve beynini kandirman..

Ben simdilik bazi seyleri tamamen yemeyi birakmak istiyorum. Azar azar degilde mesela ekmek vs karbonhidrat dikkatli alinmasi lazim. Yani 30-40 kilo
Verenler icin belki cok iyi fikir olmayabilir sonucta herseye ihtiyac var.. ama bi 7-8 kiloyu karbonhidratsiz vermek daha kolay ve daha zararsiz diye dusunuyorum.

Benim
Kaybettigim
Nokta orasi zaten.. ekmek pasta borek bunlara dusuyorum.. ha sebzede seviyorum hemde cok ama iste..

Mesela ideal
Kiloma dussem kiloda kalmak daha kolay benim icin cunku karbonhidrati sebzeyle dengeliyorum zaten.. hem ekmek
Yeyip hemde abur cubura cok gomulmuyorum.. ama yeyincede yerim yani.. en iyisi diyorum ya simdilik ekmek tuketmemek.. yasak
Madde degil
Ama yinede yememeye calismak
Lazim..

Birde bence benim
Icin cuma
Tarti gunu iyi oldu.. cunku haftasonu bi sekilde sapitabiliyorum ve haftaici bunu dengeye koymak daha kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…