- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.101
Iyi,hos güzeldi. Fakaat aksam film izlerken 7-8 adet seker yedim
Iyi,hos güzeldi. Fakaat aksam film izlerken 7-8 adet seker yedim
Ama bu kalori bombasi bebeyimEski topikte gezindim.biraz o zman uyarlayarak yapmistim
1. 2yk kakao , 2yk tahin ,2yk keciboynuzu ozu/pekmezi /hurma ozu ,1ck tarcin ,kivamina gore 1 2 yk sut kalori alimina bagli kuru uzum,findik vs.
Olculere gore 3 4 porsiyon cikiyor ve
sutsuz yaptigimi hatirliyorum
2. Bunuda tarifi ararken gordum
tontriko
Tam 21 gunde mi? Ya son gunler neyse ama ilk gunleri hic sevmiyorum icim daraliyor icimden bir cadi cikiyorBana sorma, ben 3 haftada bir oluyom
Stres inanilmaz etkili.. bos verincede kiloSen stresten veremiyon ki kilo, takma kafana, arada elbette yiyeceksin.
Kalori say bakalim, nasil olacak. Haftalik ortalama onemli, bazi gun eksik vazi gun fazla, normaldir.
Tam 21 gunde mi? Ya son gunler neyse ama ilk gunleri hic sevmiyorum icim daraliyor icimden bir cadi cikiyor
Stres inanilmaz etkili.. bos verincede kilo
Aliyor insan herseyi yedigin icin ama.. iste aksamlar cok tehlikeli
GuncelledimCanisi benim eski kilom neydi hatirlamiyorum gecen hafta sanirim guncellemedin..
benim artik tarti gunum cuma.. haftasonu bi sekilde nefsime yenildigim icin cuma yaptik diyetisyenimle.
Hayir ya sanki 58 i gormustum gecen hafta ondan onceki hafta 59,4 tuGuncelledim
59,4 du ondan once
Bende oyle oncesinde cok gerginim duygusalim21-24 arasi degisiyor
Benim icimdeki cadi cikti gitti, ben regl oncesi geriliyorum, genelde ilk gunden sonra sorun olmuyor.
Ama gecen hastayim diye aspirinle yatip kalktigim icin 2 reglim de cok degisik oldu ya , boyle light geciyor ama cok da uzun suruyor.
Yaslaniyoz da ondan mi acebeeee
Ama bu kalori bombasi bebeyim2 dilim bitter yesek herhlde daha az kalorilidir
Aramiz iyi..yani ben yapmiyorum cogu seyi inatla.. kadin kendisi diyor hareket istedigini yap haftada 2 kez spor yeteri ya da yuruyus. Cunku ben hareket edince daha cok yedigimiSenin diyetisyenle aran nasil?
Bence takip edersen en azindan bu tarz stresli donemlere cozum bulabilirsin.
Benimki pamuk gibiydi, ne istiyosan diyetine koyalim, ama planli olsun derdi. Bir de kucuk porsiyonda gozunu kandir derdi, atiyorum icecek iceceksin, en kucuk bardakta az koy, 1 degil 2 bardak ic, beynin onu 2 normal barsak ictim diye dusunecek derdi, onu yapiyorum cogu zaman, kucuk mutluluklar
Agauha kalamiyorum bitter acibunu zaten komple yemiyorsun canimcok minik dilimler halimde yaparak tanesi 40 cal arasindaydi eger 2kare bitterle kalabilirsen hic ugrasma
Canisi benim eski kilom neydi hatirlamiyorum gecen hafta sanirim guncellemedin..
benim artik tarti gunum cuma.. haftasonu bi sekilde nefsime yenildigim icin cuma yaptik diyetisyenimle.
Yes o yuzdenbugun tartildin mi yani?
wuww super
Gunaydin kizlar..Bugun tarti gununuz dedim size ayak uydurayim..
59 geldim az once..
Masallah bacim ne guzelwuww supersanki 59 yazdin diye hatirliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?