Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Fissür yani Çatlak...Paylaşalım..

tubem arkadaşımız botox olmuştu hala bir sonuç yok mu

arkadaşlar..anal fissürüm var ve her oturma banyosundan sonra limon uyguluyorum oraya..yakıyor azıcık :nazar: ve faydasını gördüm..inşalllah bi daha tekrarlamaz..

arkadaşlar..anal fissürüm var ve her oturma banyosundan sonra limon uyguluyorum oraya..yakıyor azıcık :nazar: ve faydasını gördüm..inşalllah bi daha tekrarlamaz..

Son düzenleme:
doğru yere mi yazıyorum derdimi bilemiyorum ama benim de iki gündür makat bölgemde bir şişlik oluştu, ne oldugunu anlayamadım, sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba anal fissür mü dedim ama ben hayatım boyunca hiç kabızlık çekmedim nerdeyse. tam makat girişinde şişlik oluştu, dün daha kücüktü bugün biraz daha irilesmis, dokununca acı ve agrı oluyor, sizce ne olabilir, genel cerraha mı gitmem gerekir gastroenteroloji uzmanına mı?

doğru yere mi yazıyorum derdimi bilemiyorum ama benim de iki gündür makat bölgemde bir şişlik oluştu, ne oldugunu anlayamadım, sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba anal fissür mü dedim ama ben hayatım boyunca hiç kabızlık çekmedim nerdeyse. tam makat girişinde şişlik oluştu, dün daha kücüktü bugün biraz daha irilesmis, dokununca acı ve agrı oluyor, sizce ne olabilir, genel cerraha mı gitmem gerekir gastroenteroloji uzmanına mı?

genel cerraha gitmen gerekiyo çok geçmiş olsun

evet iyi bir genel cerraha git bencede ,lazerle kolay bir şekilde hallediyorlar,geçmiş olsun canım....

cok tesekkurler arkadaslar, internetten arastırdım , rahatsız olurum diye bayan genel cerrah aradım ama genel cerrahların cogu erkek anladıgım kadarı ile. istanbul anadolu yakasında iyi genel cerrah tavsiye edebilecek olan var mı?

benim de öle olmuştu..ıkınma yüzünden oluyormuş..sonra fissür oldu tabi..geciktirme doktora git..

cok saolun tekrardan,ablamın jinekolugunun önerdigi bir kadın genel cerrah buldum , yarın sabah 9:10a randevu aldım , insallah önemsiz bir sey çıkar

slm hanımlar benim eşim cuma ameliyat oldu(askeri hast.de,lazer orda yokmuş)çok zor olmadığını söylüyor.benim ameliyatı olan hastalara bir sorum olcak;3gün snra sıvı bir akıntı gelmeye başlamş,acaba bu herkes de mi oluyor?normal bir durum mu?dr.ları yemeklerinde kısıtlama yapmamış ama eşim genelde sıvı besleniyor.sıcak oturma banyosunu da bir iki defa yapın demişler,siz ne kadar yaptınız ve nelere dikkat edmemiz gerekir?dikişlerinde acılma olmasından korkuyorum ben:KK43:bugün ist a geldik,yolculuk çok rahat geçti ama ???cevaplarınızı acil bekliiyorum

slm hanımlar benim eşim cuma ameliyat oldu(askeri hast.de,lazer orda yokmuş)çok zor olmadığını söylüyor.benim ameliyatı olan hastalara bir sorum olcak;3gün snra sıvı bir akıntı gelmeye başlamş,acaba bu herkes de mi oluyor?normal bir durum mu?dr.ları yemeklerinde kısıtlama yapmamış ama eşim genelde sıvı besleniyor.sıcak oturma banyosunu da bir iki defa yapın demişler,siz ne kadar yaptınız ve nelere dikkat edmemiz gerekir?dikişlerinde acılma olmasından korkuyorum ben:KK43:bugün ist a geldik,yolculuk çok rahat geçti ama ???cevaplarınızı acil bekliiyorum

benim eşimde oldu canım, o sıvı akıntıdan gelmişti onunda,yeşillik çok yesin kabız olmamaya dikkat etsin dikişler çok zorlanır, eşim rahatsız hissettikce sıcak oturma banyosu yapıyordu,su çok rahatlatıyormuş, iyi gözlemleyin yarayı iltihapa cevirmemesi için. çok geçmiş olsuna.s.

benim eşimde oldu canım, o sıvı akıntıdan gelmişti onunda,yeşillik çok yesin kabız olmamaya dikkat etsin dikişler çok zorlanır, eşim rahatsız hissettikce sıcak oturma banyosu yapıyordu,su çok rahatlatıyormuş, iyi gözlemleyin yarayı iltihapa cevirmemesi için. çok geçmiş olsuna.s.

teşekkürler canım,sıcak oturma banyosunu yapıyor ve rahatlattığını söylüyor.ben de iltihaplanmasından korkuyorum.

peki bu ameliyat sonrasında çok ağrı sızı oluyormu

ilk zamanlar oluyor özellikle wc ye gittikten sonra baya kötü oluyordu eşim sıçak suya girmeden duramıyordu, tuvalet anında dikişler zorlandıgı için baya acıyordu canı,
benim eşim anestezi aldıgı için idrarınında yapamadı ameliyattan sonra , sonda taktılar , bazı hastalarda oluyomuş idrarı yapamama

teşekkür ederim sanırım klasik yöntemle oldu ameliyatı lis değildi değil mi yoksa hepsinde ağrı oluyo mu

rica ederim,klasik yöntemle oldu, agrı hepsinde oluyordur mutlaka sonucta işlem görücek o bölge

2 gündür mahvettin beni yine füssür boshayallersmile

bende geçen doktora gittim bana ameliyat önerdi (lis) fakat acı olur diye korkuyorum
birde ilerleyen yaşlarda gaz kaçırma, gaita kaçırma gibi sorunlar yaşayabiliniyormuş

Bahsettiğimiz Hastalık HEMOROİD.

Ürünümüzün ismi ise ANTİ-HEMOROİD PEDİ

Kullanımı oldukça pratik,basit ve zahmetsizdir.Her 24 saat için bir period olarak hesaplanırsa,toplamda 5 ila 6 period sonucunda hemoroid semptomlarını gidermektedir.

Hemoroid tedavisi sadece 1 Hafta sürmektedir.

Kullanımı:

-Sadece paketini açın.Pedin yapışkan bandını sıyırıp,iç çamaşırınızın ortasına yapıştırın.

-İçeriğindeki bitkiler ve hassas ciltler için kullanılan krem,pedin 24 saat yan etkisiz ve tahriş etmeksizin kalmasını sağlar.Her 24 saatte,iç çamaşırınızla birlikte değiştirin.Bu şekilde bir periodu tamalayın.

-6 period Hemoroid için,9 period kronik diyare için kullanılmaktadır.

Dikkat edilmesi Gerekli Hususlar:

-Gebelerde ve menstüel dönemdeki bayanlarda denenmediğinden KULLANILMAMALIDIR.

-Raf ömrü 3 yıldır.

-İçeriği:

1. Atractylodes macrocephaia

( the rhizome of large-headed atractylodes)
2. Malaytea scurfpea
3. Elecampane
4. Parsnip
5. Cnidium monnien
6. Galla chinensis ( nutgall )
7. Honeysuckle
8. Rhubarb
9. Coptis

Kullanım Alanları:

-Herçeşit Hemoroid

-Kronik diyare

-Şişkinlik(BAYANLARIN EN BÜYÜK SORUNU)

-Bağırsak florasını düzenleyici

Etki Mekanizması:

-İçeriğindeki bitkilerin , zararlı bağırsak gazlarını inhibe etme özelliği,antienlamatuar etkisiyle tahrişi,kaşıntıyı ve sızıyı yok etme özelliği mevcuttur.Endotelin yapısını düzenleme,biriken oluşumu geri döndürme etkisi mevcuttur.

Kullanımı ile Hemoroidli hastanın

-Atienflamatuar etkisiyle ağrı,kaşıntı,sızı,yanma ve tahrişi engeller

-Antibakteriel etkisiyle bölgedeki bakterilerin çoğalmasını engeller

-İçeriğindeki özel formül sayesinde kan dolaşımını düzenler ve damarların endotel yapısını kuvvetlendirir.

-Kesinlikle boya,alkol veya herhangi bir kimyasal madde içermez.

Artı Yönleri:

-Bu şikayetini gizleyen ve utanan hastalarda,elden alımı sağlar

-Kremler gibi iç çamaşırına bulaşmaz.

-Rectal alınan ilaçlara karşı antipatisi olanlara birebirdir.

-Tabletler gibi uzun sürede etki göstermez.

-Tamamen bitkiseldir.

-CE den muhaftır.

-Yaş sınırı yoktur.

-Muadili yoktur.

-Ticari takdim şekli:5 ped/kutu

aldım ,kullanıyorum.çok rahat ettim nihayet. arkadaşlar paylaşyım istedim,belki faydam dokunur sizede... sevgiler...

X