- 10 Nisan 2007
- 2.616
- 13
-
- Konu Sahibi aayyccaann
BaharDoganAy .!.:çok küçük bi çatlaksa geçer o zaman merak etme. bende 3 tane derin çatlak vardı hemde 10 15er yıllık. çok fenaydım, sonra ameliyat oldum işte. şimdi tekarlamaması için ççabam. vitaminin adını yazarmısın bende alayım ondan. bu arada hangi şehirdesin?
demek ki benimki zorlanmadan oluyor.oturma banyosu yapınca geciyor.bu ne vitamini cinko destegımı acaba?Zaten kuru gıdalar yemeyi bıraktım , çikolata dahi yemiyorum bu pazartesi başka bir genel cerrah'a gittim bana multıvitamin verdi
Kabızlığı önlüyor ve seni rahatlacak dedi ki anestolu zaten kullanıyordum..ama bu vitamin hapı iyi geldi kaç gündür süperdim taki bu sabah regl dönemime denk geldiğimi anladığımdan beri..
Ben eskide taze fasulye yemezdim bu hastalık sayesinde onu bile yemeye başladım , zeytinliyağlı yapıp yiyorum bir güzel
Her öğünde muhakkak çorba içiyorum ve bol bol sebze meyve var artık hayattımda..
Çünkü dikkat etmezsem acıyacak can benim ve bu nalet acı beni hayattan soğutuyor
Onun için hayattımı tamamen sebzelere adadım..
Bende şişlik yok , zaten ben kendim göremiyorum çatlağı
doktoruma göre çok küçük bir çatlak , yani iyileşecek türdenmiş
Ama zorlanma olursa şişer diye biliyorum..
Birde ben yağı bir tatlı kaşığı içiyorum yani kendin ayarla , hatta yarana sür bu yağı
Zeytinyağ iç ve dereotunu bol bol tüket..
demek ki benimki zorlanmadan oluyor.oturma banyosu yapınca geciyor.bu ne vitamini cinko destegımı acaba?
banada özelden gönderebılırmısın?
Igne yaparken agriyor 2dak falan hepsi bu
bikaç gündür bendede var bu olay netten yaptığım araştırmalar sonucu anal fissür olabileceği neticesine vardım . doktora gitmek istemiyorum gidince farklı bişeyler buluyolar kendi doktorun olacaksın :) bunun için hangi krem kime iyi geldi ve sıcak su oturma banyosun nasıl yapılıyor lütfen deneyimli olanlar yazsın destekle kurtulalım arkadaşlar çok ağrım var
Arkadaşlar öncelikle utanarak ve sıkılarak size bişi sormak istiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olcamşimdi bende sizler gibi doktora gittim ve basur olmadığını ufak bir çatlağım olduğunu söyledi benim ağrım falan da olmuyor zaten sadece tuvalete çıktığım zaman arada bir (herzaman değil) kanamam oluyor çok hafifte kaşıntım yani tamamen pskiolojimi rahatlatmak ve erken tanıdan faydalanmak adına gittim doktora muayene etti bana krem ve fitil verdi ağrım olursa da ağrı kesici verdi.Ben de 2 dir fitili alıyorum ancak sıkıntım şu sabah akşam aldığım fitil belli bir müddetten sonra tuvalete (küçük) çıktığımda akıntı gibi akıyo sarı renkte ama normalde akıntım hiç olmadı makatta zannedersem ya içim temizleniyo ya fitil eriyor ama ne oluyor bilmiyorum bu normal mi? Bir de diyelimki içim temizleniyor bu akıntı öne doğru aktığı için vajinal mikroba sebep verir mi nolur bana acil cvp verin :18:
Arkadaşlar öncelikle utanarak ve sıkılarak size bişi sormak istiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olcamşimdi bende sizler gibi doktora gittim ve basur olmadığını ufak bir çatlağım olduğunu söyledi benim ağrım falan da olmuyor zaten sadece tuvalete çıktığım zaman arada bir (herzaman değil) kanamam oluyor çok hafifte kaşıntım yani tamamen pskiolojimi rahatlatmak ve erken tanıdan faydalanmak adına gittim doktora muayene etti bana krem ve fitil verdi ağrım olursa da ağrı kesici verdi.Ben de 2 dir fitili alıyorum ancak sıkıntım şu sabah akşam aldığım fitil belli bir müddetten sonra tuvalete (küçük) çıktığımda akıntı gibi akıyo sarı renkte ama normalde akıntım hiç olmadı makatta zannedersem ya içim temizleniyo ya fitil eriyor ama ne oluyor bilmiyorum bu normal mi? Bir de diyelimki içim temizleniyor bu akıntı öne doğru aktığı için vajinal mikroba sebep verir mi nolur bana acil cvp verin :18:
arkadaşlar bende 1-2 ay önce kanama oldu doktora gittim ilaç falan yazmadı kanaman çok olursa gel dedi.kanama bi daha olmadı.ağrı falan da yok sayılır.bi akıntı bi de çok hafif kaşıntı var.sağlık sigortam şu an için yok.çok tedirgin oluyorum ne önerirsiniz??
canım kanamanın olmaması en azından iç rahatlatıcı bir durum.şu an için sağlık sigortanın olmaması doktora gitme işini biraz zorlaştırıyor.çok hafif bir kaşıntı varsa bir eczaneden bunun için ilaç alabilirsin.çünkü eylül ayında bende de olmuştu bu ve eczaneye gidip önerdikleri kaşıntı ilacını almıştım.iyi gelmişti.Fenistil,Aklovir,Travazol ve Bactroban kremlerini önerbilirim.genelde içerikleri aynı.Ben eylül ayından beri rahatsız olduğum için doktorlar kaşıntım için bu kremleri verdi hep.İnşallah geçicidir seninki.Allahım şifa versin.