konuya ilgi yok ama benden sonra bakacak arkadaşlara belki bir yardımı olur
daha öncede yazmıştım, 9 ay önce ameliyat oldum ve iyileşmedi fissür, bir hafta önce prof. bülent menteşe gittim, (bu konunun uzmanı doktor) muayene sonrasında küçük fissürlerin var tekrar bir ameliyata gerek yok dedi,ameliyat olduğum hastaneyi söylediğimde orada basınç ölçer aleti kullanmıyorlar, göz kararı kesiyorlar dedi kası yeteri kadar kesmediklerinde yara iyileşmiyor ama çok kesmelerinden daha iyi çok kesitklerinde gaita kaçırması olabiliyor ve tedavisi daha zor dedi. bu arada da bir diyet verdi, çok kolay çıkıyorum wc ye.
benim için botoxun uygun olduğunu söyledi ve geçen haftasonu botox u yaptırdım, 10 dakika bile sürmedi hemen eve geldim. düne kadar biraz ağrım vardı ama bugün daha iyiyim. İnanın ameliyat sonrası çektiğiniz sıkınların onda biri bile değil. 2 ay sonra kontrole gideceğim, umuyorum bütün sıkıntılarım da biticek.
Arkadaşlar son olarak şunu belirteyim bu hastalıkla uğraşan bölüme proktoloji deniyormuş. Ve her hastanede genel cerrahi bölümü olduğu halde proktoloji bölümü yok. Dolayısıyla bu konuda uzman doktor da yok, bir diğeri de basınç ölçer aletleri yok.. Ve bu alet bu kadar önemliyken neden yok anlamıyorum, insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu bu örnektede görebiliyoruz. Madem uzman değilsin yapmayacaksın ameliyatı, resmen denek gibi kullanıyorlar insanları.
Bayan genel cerrah diye ısrar etmiştim ama aldım sonuçlarını, lütfen arkadaşlar bunu takıntı yapmayın. Doktorumun bana yaklaşımı çok iyiydi. Umuyorum kısa zamanda sonucunu alırım da sizede tavsiye ederim.
Ve tekrar söylüyorum, proktoji dalında uzman olan bir genel cerraha gidin lütfen.