• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fissler düdüklü tencere?

quadra ikili set 540tan 495 e geldi indirimle birlikte,n11 den aldım sayende:)teşekkürler diğer sitelerdeki fiyatıyla aynı..

merhaba,bugün düdüklü tencerelerim geldi eksik bir şey yok gibi hatta kullandım bile,senin de gelmiştir heralde:)
benimde cumartesi geldi eksik bir şey bende de gözükmüyor...ben denemedim daha en kısa zamanda deneyeceğim bende:) ne pişirdin...birde biz ilk çok zor kapattık kapağını bilemedik:)

tavuk but pişirdim,küçüğüne de tavuk sulu çorba:) kitapçıkta 1. ve 2. kademeden bahsediyordu ben baya bi bakındım tencereye göremedim kademe falan:)meğer üstündeki mavi tıpa gibi şey yükseliyormuş pişerken 2 beyaz çizgi oluşuyormuş basınca göre,tabi piştikten sonra öğrendim:)

tavuk but pişirdim,küçüğüne de tavuk sulu çorba:) kitapçıkta 1. ve 2. kademeden bahsediyordu ben baya bi bakındım tencereye göremedim kademe falan:)meğer üstündeki mavi tıpa gibi şey yükseliyormuş pişerken 2 beyaz çizgi oluşuyormuş basınca göre,tabi piştikten sonra öğrendim:)
bana çokk karışık geliyor şuan:) bakalım ben becerebilecekmiyim :)

arkadaslar ben de comfort 4,5 aldım kıtabı da okuyorum ama korktum kapattım yesıl sarı halka çıkmadan evvel :) neyı ne kadar pi,-şirdıgınız unlu su süt karışımı ile beşamel soslu pişirdiniz mi suyu ne kadar koyuyorsunuz bunlar hakkında kısa özet gecebılır mısınız tesekkurler.

arkadaşlar ben de fissler düdüklü tencere kullanıyorum. size önerim kullanımına dikkat etmeniz. aynı tencereden teyzem memnun kalmadı. sebebi yanlış kullanım. kapağını zorladı vs.
doğru kullanımla çok pratik ve lezzetli.
diğer tencereler için ise silit in silargan serisini öneririm. döküm kadar lezzetli ve sağlıklı. fakat kullanımı ondan çok kolay, temizliği de. ayrıca ocakta çabuk ısınıyor, gaz israfı olmuyor.
bütçem çok değildi , fakat az öz sağlıklı lezzetli olsun istedim. şansıma kampanya denk geldi. 4 parçayı 799 tlye aldım. porselen yerine tencereye para ödedim ;)

Back