How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama %100 küllü kumral formülü(kuaförlere inat)

Bende kuaförden cok çektim. Istedigim rengi yapamadi. 3 defa boyadı. Yine yok. O sekil kullandim ama Yikandikca berbat bir renk almıştı. Nasıl boya kullandiysa artık. Bunu yapan kac yıllık kuaför. Bende mecbur boya alıp evde yeniden boyadım .

O mavi duzlestirici yuzunden roflelerim gri mavi yesil falan butun renkler oldu :) gittim komple boyattim bu sefer lacivert oldu :) biktim bu kul sevdasindan

Kizlaf bu forumda ( bu baslikta degil ama) saci silver sampuanla yyikamakbakirligi aliyor diye okudum. Uygulayan var mi?

sacim boyasız koyu kahverengi küllü sarı-kumral gibi bi renk istiyorum açıcıdan önce saçıma boya sürüp açmak mi daha iyi olur yoksa boyasız şekilde sürmek mi
Screenshot_2016-09-25-15-35-04-1.png

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-25-15-35-04-1.png
    Screenshot_2016-09-25-15-35-04-1.png
    483,3 KB · Görüntüleme: 213
Kizlaf bu forumda ( bu baslikta degil ama) saci silver sampuanla yyikamakbakirligi aliyor diye okudum. Uygulayan var mi?
Ben saclarimi gri yaptigimda almistim silver sampuan sonra renk degistirincede donem donem kullandim sayet platin degilse saclar ki platinse eger morumsu mavimsi degisik bi renk oluyo sac cirkin duruyo ama onun disinda hemen her rengin bakirligini kiriyo (dusun suan sacimi aciciyla actim bildigin turuncu bi kac gun dinlendirip boyayayim diye bekliyorum onun bile o cigligini aliyor)

Ben saclarimi gri yaptigimda almistim silver sampuan sonra renk degistirincede donem donem kullandim sayet platin degilse saclar ki platinse eger morumsu mavimsi degisik bi renk oluyo sac cirkin duruyo ama onun disinda hemen her rengin bakirligini kiriyo (dusun suan sacimi aciciyla actim bildigin turuncu bi kac gun dinlendirip boyayayim diye bekliyorum onun bile o cigligini aliyor)

cevap icin cok tesekkurler! :) Tam sormayi istedigim kisisin sanirim saclarini griyi kendin mi yaptin acaba? Hangi boyayi kullanabilirim saclarimi gri yapmak icin cok merak ediyorum, cok arastirdim istedigim cevabi bulamadim :(

cevap icin cok tesekkurler! :) Tam sormayi istedigim kisisin sanirim saclarini griyi kendin mi yaptin acaba? Hangi boyayi kullanabilirim saclarimi gri yapmak icin cok merak ediyorum, cok arastirdim istedigim cevabi bulamadim :KK43:
Evet kendim yaptim ama oncesinde saclarim platin sarıydı ve kuafor malzemeleri satan bir yerden koyu gri boya alip direkt boyadim yani sorunsuz bi islemdi acma vs evde yapmadim keza platine kadar evde acmak cok riskli bence (kendimi baz aliyorum cunku benim saclar orjinalde siyah dolayisiyla acmam en az 4parcada kontrollu yapilabiliyo)

An
cevap icin cok tesekkurler! :) Tam sormayi istedigim kisisin sanirim saclarini griyi kendin mi yaptin acaba? Hangi boyayi kullanabilirim saclarimi gri yapmak icin cok merak ediyorum, cok arastirdim istedigim cevabi bulamadim :KK43:
cak evde sac acicaksan kendim tecrube ettigim bi acici var bunun disinda diger acicilar hep sacimi yaktigindan iki kez kazidim kafami dolayisiyla deneye yanila buldugum bu acici var eger kendi rengin koyu degilse kolaylikla cok acik renklere ulasabilirsin ben bile siyahtan sariya donebiliyorum bu aciciyla resmi ekliyecegim insallah dosya eklenir

Eklentiler

• IMG_5176.JPG
    IMG_5176.JPG
    50,3 KB · Görüntüleme: 923
An

cak evde sac acicaksan kendim tecrube ettigim bi acici var bunun disinda diger acicilar hep sacimi yaktigindan iki kez kazidim kafami dolayisiyla deneye yanila buldugum bu acici var eger kendi rengin koyu degilse kolaylikla cok acik renklere ulasabilirsin ben bile siyahtan sariya donebiliyorum bu aciciyla resmi ekliyecegim insallah dosya eklenir

cok tesekkurler kesinlikle bende ayni fikirdeyim. bne de bu aciciyi kullaniyorum hic yıpratmıyor. ama sadece saclarimin uclari acik sari. Cevap icin cok tesekkurler. cesaret aldim :) yapicam.

cok tesekkurler kesinlikle bende ayni fikirdeyim. bne de bu aciciyi kullaniyorum hic yıpratmıyor. ama sadece saclarimin uclari acik sari. Cevap icin cok tesekkurler. cesaret aldim :) yapicam.
kullandigim gri boyanin markasini unuttum ole beyaz gbi gri degil koyu ama pek hos bi gri idi ancak bildigimiz markalardan degil ama en kisa zamanda bugun yarin ogrenip size bildiricem umarim istediginiz renk olur (bu arada rengi sacimda paylasmak isterdim ancak ben tesetturluyum o sebeple paylasamiyorum ama eminim cok hosunuza gidecek bi renk)

kullandigim gri boyanin markasini unuttum ole beyaz gbi gri degil koyu ama pek hos bi gri idi ancak bildigimiz markalardan degil ama en kisa zamanda bugun yarin ogrenip size bildiricem umarim istediginiz renk olur (bu arada rengi sacimda paylasmak isterdim ancak ben tesetturluyum o sebeple paylasamiyorum ama eminim cok hosunuza gidecek bi renk)

Ayy cok cok cok tesekkurler. Nevacolor olabilir mi acaba? Gümüş renk diye geciyor o markada gerci ama. Kesinlikle ben de zaten beyaz gibi acik bi gri istemiyorum. Istedigim renk koyu. Cok mutlu oldum simdi ya cok sagol. Aklina gelir gelmez yazarsan daha cok sevinirim. A bide son olarak silver sampuanini nereden aldin acaba? (sorularim tukenmek bilmedi :D )

Ayy cok cok cok tesekkurler. Nevacolor olabilir mi acaba? Gümüş renk diye geciyor o markada gerci ama. Kesinlikle ben de zaten beyaz gibi acik bi gri istemiyorum. Istedigim renk koyu. Cok mutlu oldum simdi ya cok sagol. Aklina gelir gelmez yazarsan daha cok sevinirim. A bide son olarak silver sampuanini nereden aldin acaba? (sorularim tukenmek bilmedi :KK70: )
Bugun bende siparis verdim omega ismi boya markasinin bi marka sadece acik koyu tonlarinda gri uretiyor bildigim kadariyla nasipse yarin gelir bende size fotosunu atarim gorsel olarakta hangi urun bi fikriniz olur sampuanida yine ayni yerden aliyorum bi kuafor malzemeleri deposu aldigim yer siteleride var bildigim kadariyla ama tum malzemeleri sitede yok ben gidip aliyorum yada telfondan siparis veriyorum kargoyla geliyo

Bugun bende siparis verdim omega ismi boya markasinin bi marka sadece acik koyu tonlarinda gri uretiyor bildigim kadariyla nasipse yarin gelir bende size fotosunu atarim gorsel olarakta hangi urun bi fikriniz olur sampuanida yine ayni yerden aliyorum bi kuafor malzemeleri deposu aldigim yer siteleride var bildigim kadariyla ama tum malzemeleri sitede yok ben gidip aliyorum yada telfondan siparis veriyorum kargoyla geliyo

Ben de ariyip ordan alabilirim oyleyse. Siteyi yazabilir misin? Birde grinin tonu gibi bi ornek gosterebilir misin acaba? :)

Ben de ariyip ordan alabilirim oyleyse. Siteyi yazabilir misin? Birde grinin tonu gibi bi ornek gosterebilir misin acaba? :)

Tatlim boya bu ancak elime ulasti ekleyebiliyorum renk hususunda fikir olmasi icin netten ben yaptigimda olusan rengi bulup ekleyeyim fikir olsun sana
Bu arada bende platin (beyaz gibi)sari varken boyadim ve gri sonuc guzel cikti bilgin olsun

Bu arada site ismi kuaforsepeti.com sitede olmayan urun icin ararsan eger yardimci olurlar saniyorum bu arada boyayi cektigim resim icin dosya eklenmiyor diyor ama aksam tekrar deneyecegim sac fotosundaki morlu yansimalari gormezsen bu tarz bi gri elde ediyorsun yani koyu gri

Eklentiler

• IMG_5331.JPG
    IMG_5331.JPG
    37 KB · Görüntüleme: 835
Bu arada site ismi kuaforsepeti.com sitede olmayan urun icin ararsan eger yardimci olurlar saniyorum bu arada boyayi cektigim resim icin dosya eklenmiyor diyor ama aksam tekrar deneyecegim sac fotosundaki morlu yansimalari gormezsen bu tarz bi gri elde ediyorsun yani koyu gri

mükemmel. tam istedigim gibi :O cok tesekkurler :)

Back