• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fissler düdüklü tencere?

fisshler düdüklü alanlar kaça aldınız ve hangi model bilgi verirmisiniz,bir de modeller arasında kararsız kaldım yardım edermisiniz netten almayı düşünüyorum
ben istediğim modeli en ucuz n11de buldum siz hangi seriyi düşünüyorsunuz

aslında bakıyorum şu anda ama fisshler Quadra ikili set mantıklı geliyor,n11 den hiç alışveriş yapmadım garantisini falan gönderdilermi memnun kaldınızmı siz ne model aldınız?
bende almadım daha ama birkaç güne alacağım n11 sitesinden ...almayı düşündüğüm dükkandaki yorumlar filan güzeldi mutlaka gönderiyorlardır bence ama bilmiyorum tabi öncesinde sormak lazım...quadra mantıklı aama 500 filan oluyor o maksimum 400 verebilirim şuan düdüklüye bende vitavit premium düşünüyorum

bende almadım daha ama birkaç güne alacağım n11 sitesinden ...almayı düşündüğüm dükkandaki yorumlar filan güzeldi mutlaka gönderiyorlardır bence ama bilmiyorum tabi öncesinde sormak lazım...quadra mantıklı aama 500 filan oluyor o maksimum 400 verebilirim şuan düdüklüye bende vitavit premium düşünüyorum

n11 e baktım şimdide benim dediğim model500 den daha yüsek,bende en uygun aynıgünkargo diye bir siteden buldum ama güvenilirmi bilmiyorum?

n11 e baktım şimdide benim dediğim model500 den daha yüsek,bende en uygun aynıgünkargo diye bir siteden buldum ama güvenilirmi bilmiyorum?
aa evet birde o site vardı o site daha uygundu ama bende o siteyi hiç kullanmadım 400de az para değil n11 daha çok güveniyorum o yüzden oradan almayı düşünüyorum...

aa evet birde o site vardı o site daha uygundu ama bende o siteyi hiç kullanmadım 400de az para değil n11 daha çok güveniyorum o yüzden oradan almayı düşünüyorum...

ürünler arasındaki farkı biliyormusunuz ben henüz modele de karar vermiş değilim açıkcası.bende birkaç gün içinde alıcam artık ama karar veremiyorum..

ürünler arasındaki farkı biliyormusunuz ben henüz modele de karar vermiş değilim açıkcası.bende birkaç gün içinde alıcam artık ama karar veremiyorum..
bende çok bilmiyorum çokda net bilgilere ulaşamadım internette...piremium en son modelden bir önceki model o yüzddn bundan yana kullandım tercihimi bütçem olsaydı son modeli tercih ederdim:) ama senin seçiminde güzel ablamda şuan bri büyük bir küçük düdüklü daha ideal diyor ama benim bütçem yok birde çalışmıyorum ileride çalışırsam birde 4.5 litrelik düşünüyorum....birde anladığım kadarıyla modeller arasında öyle çokk aman aman farklılıklar yokkk

son modelin saati var sanırım bu da bana kullanışlı gelmedi yıkanırken bozulma durumu falan olur kapağın hiç uğraşamam diye düşündüm gerek yok zaten okadarına, bütün modelleri güzelmiş memnun herkes fisshlerden,dediğin gibi Quadro akıllıca geldi tencere yıkanmadan diğerindede kapak kullanılabilir aynı anda.bakalım kim önce alırsa yazsın:))

son modelin saati var sanırım bu da bana kullanışlı gelmedi yıkanırken bozulma durumu falan olur kapağın hiç uğraşamam diye düşündüm gerek yok zaten okadarına, bütün modelleri güzelmiş memnun herkes fisshlerden,dediğin gibi Quadro akıllıca geldi tencere yıkanmadan diğerindede kapak kullanılabilir aynı anda.bakalım kim önce alırsa yazsın:))
evet canım saati var o konudada saate gerek yok filan yazmışlar zaten duyulmuyor vsvs.. seninkide çok kullanuşlı...dediğin gibi alanlar memnun bütün serilerden:)ben kredi kartımın hesap kesimini bekliyorum birkaç güne alacağım bakalm kim alacak önce:)

Canımmm ben aldım kampanyalı 400den 350ye geldi ...bugüne özelde çok güzel kampanya var inşallah bunu görme fırsatın olur n11de %11 indirim var....

Back