How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama %100 küllü kumral formülü(kuaförlere inat)

Arkadaşlar küllü kumrala benden de bi tavsiye. Okadar zaman doğru rengi bulmak için uğraştım kuaforlere gittim ama sonuç istediğim olmadı en son saçıma ombre yaptırdim ama dipleri hoşuma gitmedi sonra dip boyamı bir kaç denemeden sonra buldum!!!! Önce saçımızı palette yoğun renk acıciyla açıyoruz daha sonra çiğ bi sarı oluşuyor sonrada 1 tüp neva color 7 numara kumral boya ve yarım tüp neva color gümüş grisini karıştırıyoruz 30 _45 dakika bekliyoruz ve sonuç külü kumral

Katiliyorum, gumus yerine hatta daha kalici bi cozumum var. Nevacolor yogun yesil ;) :)

Merhaba kızlar, mükemmel küllü ton arayışımda bu başlık benim için çok yararlı oldu artık balyaj dışında işlemler için kuaföre ne para ne de akıl sağlığımı kaptırırım gibi görünüyor :) ama çözemediğim bazı noktalar var onları danışmak istedim....
Saçımın kendi rengi 5.0 seviyesinde koyu kumral ve açılınca kızıllaşmaya meyilli. Dipleri Majirel 7.11'le boyuyorum ayrıca arada bir kuaförde attırdığım yoğun balyajlarım var. Kızıl dore bir ton aldıkça 9.1'le de cila atıyorum ayda 2 kadar, ve de mor şampuan kullanıyorum fakat özellikle küllü tonlar kullansam da içindeki mavi ton nedeniye hafif bir yeşillenme durumu oluyor. Biraz fazla mı küllüleştirdim diye düşündüm buyüzden ama cilayı yapmayınca yine dorelik geri dönüyor onu istemiyorum. Biliyorum ki küllü boyalardaki mavilik saçımın doresiyle etkileşime giriyor ve böyle oluyor.... Kuaförler küllü de desem düz dore yapıyordu bildiğin bakır parlıyordu o daha fenaydı o yüzden kuaförü hiç düşünmüyorum.

Şimdi ben teorik olarak yeşili kırmızı nötrler diye düşündüm (tabi kendim boyaya kırmızı veya bakır karıştırmayacağım cesaret edemem saçma da olur zaten). Acaba 7.11 ve 9.1 dışında bir ton mu kullansam veya dönüşümlü mü gerçekleştirsem. Bildiğiniz böyle mavi değil daha bej veya gri tonlu bir renk karışımı var mı veya başka önerileriniz olabilir mi??? Çok özür dilerim uzattım ama biliyorum bu konuyu çözerseniz siz çözersiniz :110:

Merhaba kızlar, mükemmel küllü ton arayışımda bu başlık benim için çok yararlı oldu artık balyaj dışında işlemler için kuaföre ne para ne de akıl sağlığımı kaptırırım gibi görünüyor :) ama çözemediğim bazı noktalar var onları danışmak istedim....
Saçımın kendi rengi 5.0 seviyesinde koyu kumral ve açılınca kızıllaşmaya meyilli. Dipleri Majirel 7.11'le boyuyorum ayrıca arada bir kuaförde attırdığım yoğun balyajlarım var. Kızıl dore bir ton aldıkça 9.1'le de cila atıyorum ayda 2 kadar, ve de mor şampuan kullanıyorum fakat özellikle küllü tonlar kullansam da içindeki mavi ton nedeniye hafif bir yeşillenme durumu oluyor. Biraz fazla mı küllüleştirdim diye düşündüm buyüzden ama cilayı yapmayınca yine dorelik geri dönüyor onu istemiyorum. Biliyorum ki küllü boyalardaki mavilik saçımın doresiyle etkileşime giriyor ve böyle oluyor.... Kuaförler küllü de desem düz dore yapıyordu bildiğin bakır parlıyordu o daha fenaydı o yüzden kuaförü hiç düşünmüyorum.

Şimdi ben teorik olarak yeşili kırmızı nötrler diye düşündüm (tabi kendim boyaya kırmızı veya bakır karıştırmayacağım cesaret edemem saçma da olur zaten). Acaba 7.11 ve 9.1 dışında bir ton mu kullansam veya dönüşümlü mü gerçekleştirsem. Bildiğiniz böyle mavi değil daha bej veya gri tonlu bir renk karışımı var mı veya başka önerileriniz olabilir mi??? Çok özür dilerim uzattım ama biliyorum bu konuyu çözerseniz siz çözersiniz :110:

takipteyim bende :) Hemen hemen ayni durum bende de var. Yikandikca anlattigin gibi duruma giriyor. Ilk yaptigimda grimsi tonu tutturuyorum ama 2 3 yikamada doreler cikiyor. Yesili az katiyorum galiba o da var. Ben 8.1 nevacolor kullaniyorum, yogun yesille birlikte. daha acik bir ton kullaniyorum senden yani. Umarim en yakin zamanda bize bir care gelir :D

Varsa, yoğun yeşilden normal boyamıza katınca böyle yemyeşil yapmıyor değil mi, hiç denemedim de (mavi arttırıcı kullanmıştım ama). Majirelde var mı bir bakayım olmazsa Nevacolor'a da geçebilirim. Yoğun yeşil deyince biraz korktum ama mükemmel küllü saç için her riske değer:110:

Varsa, yoğun yeşilden normal boyamıza katınca böyle yemyeşil yapmıyor değil mi, hiç denemedim de (mavi arttırıcı kullanmıştım ama). Majirelde var mı bir bakayım olmazsa Nevacolor'a da geçebilirim. Yoğun yeşil deyince biraz korktum ama mükemmel küllü saç için her riske değer:110:

Ben onceleri kullu gri kullaniyordum kullugu yakalamak icin ama hic kulluyu yakalayamadim. Basta yakaladim gibi gorunse de ilk boyamamda akiyordu o derece. Yogun yesille daha uzun sureyi yakaladim tamamen olmasa da :) Evet normal boyamin icine (ne renkse ben 8.1 boyamin icine) 2 tup boyama (sacimuzun) ceyregin yarisi kadar yogun yesil sıkıyorum. Iyice karistiriyorum hepsini ve boyuyorum, o kadar. Yalniz UYARAYIM ilk yaptigimda ayari bilemedim ceyrek yesil katmistim, sac uclarim yesilimsi oldu cok kotu oldu. Ama uzerine yesilsiz boyayla hemen kapandi. Sonucta tek yesil boyamadigim icin olsa gerek kolayca kapattim ve dedigim gibi artik ceyregin yarisi kadar koyuyorum. Kesinlikle kullulugu yakaladim. Ama sanirim sen koyu renk kullaniyorsun riskli oldugunu sammiyorum senin icin fazla ama yine de temkinli gitmekte fayda var :)

Balyaj yoksa düz kumral bana çocuksu geliyor ben çikolatalı kahveleri seviyorum.

Zevk meselesi tabiki. Ama masum ve dogal bi goruntusu de oluyor. Balyajli sacimi kapattim ben de duz kumralla. Su an cok memnunum ama biz kizlar malum donem donem degisiklere acigiz :KK70:
Bazen bakır ve kızillik fazla kaçınca kumrallaştırmaya da calisiyorum böyle birsey bizdeki :KK51:

Arkadaşlar merhaba saçlarımı açık küllü kumrala boyamak istiyorum ama sacimda kizilliklarda var nasıl rengi tutturabilirim hangi boya markasını tavsiye edersiniz

Kızlar meraba, bende uzun zamandır küllü kumral tutturmaya çalışıyorum. saçlarım açık kumraldı fakat yoğun turunculuklar vardı loreal matrix 9A ve 7A küllü kumral renklerini karıştırıp içine çok az daniella mavi boya kattım renk tam istediğim gibi küllü kumral oldu umarım akmaz

Kızlar meraba, bende uzun zamandır küllü kumral tutturmaya çalışıyorum. saçlarım açık kumraldı fakat yoğun turunculuklar vardı loreal matrix 9A ve 7A küllü kumral renklerini karıştırıp içine çok az daniella mavi boya kattım renk tam istediğim gibi küllü kumral oldu umarım akmaz

Peki kahverengi gibi degil de gri bi kullu kumral mi oldu ?
Ben gri gibi olsun iistiyorumama bazen akiyo bazen yanlis boya aliyorum galiba yine kahverengi kullu oluyor. Cozumunu ariyorum

Merhaba 008 mavi renkten 4 cm demişsiniz ya yani ne kadar olduğunu ben anlyamadım 4 cm derken ne kdr koyucaz ondan ?

Back