Lisabellanın tarifini çok beğendim çok lezzetli olduğuna eminim. Zaten dünyanın en berbat tadı bile olsa böyle bir görsellikte tamamını afiyetle mideye indirirsin :) Özellikle sunumundan ötürü oyum Lisabellaya..
ne güzel tarifler bunlar...zor olmayan ve lezzetli bi tarif gibi görünüyolar..en kısa zamanda denicemmm....tam da ögle vakti....agzım sulandı desem yeridirrr...ellerinize ve emeginize sağlıkkkkk Lisabella
Sevgili act_rest coook tesekkurleraynen dedigin gibi kolay ve lezzetli.hemen al iki parca somon koy firina pissin
bir gun deneyince yorumunu paylasirsan sevinirim
tatlım tebrik ederimmmmm. Benim hislerim kuvvetli yaaaa ben sana daha yarışmaya girmeden demiştim sen birinci olacaksııııın diye ama dimiiii
Ya ben yarışmayı unutmuş gitmişimOy kullanmayı unuttum hatta
Liseballe, çok aşırı tebrik ediyorum seni emeğin, güzel sunum için...
Tek kelimeyle mükemmell.
ayrıca tabaklarına da bayıldım canımm markası neee
bu tabaklar zaten favorimdir karedes benm yemegimdir ıkısı bi araya gelince gözlerim kamastıı süper bi sofra bayıldımmmmmmmm hani yemeye kıyamassın ya o cinsten olmus..en güzel anlarında ozeel misafirlerinle allah yemeyi nasip etsin agızz tadıyla..
Sevgili muzeyyen3 ,cok ozur diliyorum i= yorumunu yeni gordum.Cok cok tesekkur ederim.Tabagim oyle buyuk bir markanin degil canim
Sevgili cucux,sendende ozur dilerim ancak simdi gordum mesajiniCok tesekkur ederim canim Amiiin insallah
Sonucun hoşuna gideceğini düşünüyorumÖnemli değil canım.
Çook beğendim gerçekten.
balık çeşitlerine ve karidese de bayılırım. mutlaka deniycem tarifini
Cok tesekkur ederımeskilerden ama çok güzel olmuş kim kazanmıştı bu yarışmayı ellerinize sağlık.. tariflere bakarken gördüm bu tarifinizi..
ramazan sofraları var katılın birde merak ettim editörsünüz ama pek göremiyorum sizi ben bu sitede ..Ahhh ne güzeldi bu yarışmaya katılmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?