Deniz Ürünleri Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı

Sevgili NASERDO ,ne guzel yazmissin Cook tesekkur ederim guzel sozlerin ve oyun icin ama emin ol oldukcada lezzetliydi.deneyen arkadaslarda oldu ben yayinladiktan sonra ve hepsinin yorumuda lezzetli oldugu yonundeydi

ne güzel tarifler bunlar...zor olmayan ve lezzetli bi tarif gibi görünüyolar..en kısa zamanda denicemmm....tam da ögle vakti....agzım sulandı desem yeridirrr...ellerinize ve emeginize sağlıkkkkk Lisabella

Sevgili act_rest coook tesekkurleraynen dedigin gibi kolay ve lezzetli.hemen al iki parca somon koy firina pissin
bir gun deneyince yorumunu paylasirsan sevinirim

tatlım tebrik ederimmmmm. Benim hislerim kuvvetli yaaaa ben sana daha yarışmaya girmeden demiştim sen birinci olacaksııııın diye ama dimiiii

caniiiiim arkadasim cok tesekkur ederimkalbin temiz senin benim favorimde sendin biliyorsun yaptigin buyuk emekti

Ya ben yarışmayı unutmuş gitmişim Oy kullanmayı unuttum hatta

Liseballe, çok aşırı tebrik ediyorum seni emeğin, güzel sunum için...

gercektenmi komik olmus gercektende

bende cok asiri tesekkur ediyorum oyleyse hepimizinki guzeldi vede emekti canim ....

bu tabaklar zaten favorimdir karedes benm yemegimdir ıkısı bi araya gelince gözlerim kamastıı süper bi sofra bayıldımmmmmmmm hani yemeye kıyamassın ya o cinsten olmus..en güzel anlarında ozeel misafirlerinle allah yemeyi nasip etsin agızz tadıyla..

Tek kelimeyle mükemmell.
ayrıca tabaklarına da bayıldım canımm markası neee

Sevgili muzeyyen3 ,cok ozur diliyorum i= yorumunu yeni gordum.Cok cok tesekkur ederim.Tabagim oyle buyuk bir markanin degil canim

Sevgili cucux,sendende ozur dilerim ancak simdi gordum mesajiniCok tesekkur ederim canimAmiiin insallah

Sevgili muzeyyen3 ,cok ozur diliyorum i= yorumunu yeni gordum.Cok cok tesekkur ederim.Tabagim oyle buyuk bir markanin degil canim

Sevgili cucux,sendende ozur dilerim ancak simdi gordum mesajiniCok tesekkur ederim canimAmiiin insallah

Önemli değil canım.
Çook beğendim gerçekten.
balık çeşitlerine ve karidese de bayılırım. mutlaka deniycem tarifini

eskilerden ama çok güzel olmuş kim kazanmıştı bu yarışmayı ellerinize sağlık.. tariflere bakarken gördüm bu tarifinizi..
Cok tesekkur ederım Ben kazanmıstım bu kategorıyı Ayyy hatırladım bırden ne guzeldı yarısma heyecanı .Yenıden katılasım geldı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…