Deniz Ürünleri Fırında Karides Şiş & Domates Soslu Somon Balığı

ramazan sofraları var katılın birde merak ettim editörsünüz ama pek göremiyorum sizi ben bu sitede ..

Hep burdayım ben aslında ama edıtor oldugum bolum evlılık olunca yemek bolumunu sadece okuyucu olarak takıp edebılıyorum.Ama bır kez daha katılıp o heyecanıda yasamak ıstıyorum acıkcası...

muhteşem olmuş bu tariff..

Nevreste o kadar naif bir bir insanki .sizide bu kategoride görmek istemesini şu tarifinizle anlamış bulundum. ve lütfen güzel tarifinizle ve sunumunuzla eksik bırakmayın bizi..

Çok çok sağol canım..Bu kategori öylesine özeldi ki benim için bizim için..Bu siteyi diyet bölümünden ibaret sanırken arkada çok daha farklı bir dünya olduğunu güzel insanlar olduğunu farketmemi sağladı .Bu yarışma ile güzel arkadaşlıklar edindim,keyifli vakitler geçirdim..

Uzun zamandır bir kez daha katılayım diye hep düşünüyordum ama bir türlü kısmet olmadı.Deniz ürünleri olursa katılırım diye bir söz vermiş bulundum ve sanırım sözümü tutmam gerekecek

Tekrar teşekkür ederim güzel sözlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…