Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkurler cnm benim❤❤Ellerine sağlık canımçok beğendim,yarışmada bol şanslar
![]()
isimi yanlis yazdigmi yeni farkettim cok tesekkurlerElinize saglik fakat ratutay degil ratatuy :) cok severek yaptigim bir yemektir:)
hosgeldin ciklotam tesekkur ederim❤Bende geldimmm Balimm :) ellerine saglik harika olmuuussyarismada basarilar Kuzucuk ❤
tesekkurler benim dahi ortaam sayendeEllerine sağlık kuzum çok güzel olmuş![]()
Böyle bir animasyon ismi vardı ben de diyorum ne alaka fare ismi ileElinize saglik fakat ratutay degil ratatuy :) cok severek yaptigim bir yemektir:)
tesekkurler benim dahi ortaam sayende![]()
minik yanlis yazdigmi yeni farketim arkadas sölüyünce yoksa butün millet ratatuy yemegini ratutay diye bilecektiBöyle bir animasyon ismi vardı ben de diyorum ne alaka fare ismi ile![]()
Kucukken izlemistim ve sirf o animasyon yuzunden anneme ratatuy yaptirmistimBöyle bir animasyon ismi vardı ben de diyorum ne alaka fare ismi ile![]()
Rica ederim canımcok tesekkurler cnm benim❤❤
teseķķurler kukrişim❤Ellerine sağlık canım başarılar![]()
aynen güzelmis bnde ilkkez yaptim cok begendim kuzumhey tatlışım sunumda yapılışta çok güzelmiş kız patlıcan sevmeyen biri olarak sevdim tarifi :)
aynen güzelmis bnde ilkkez yaptim cok begendim kuzum![]()
aynen balim yeniliklere daima açıgımdırvay yenilikçi hatun![]()