Fincanını kapan gelsin..

Ben de sana dua ederim. :)

Bu da fincanım. En çok aşk durumlarını merak ediyorum.

Birbirine sarılan, birbiri üzerine eğilmiş iki sevgili...

Fakat daha bunun zamanı var.. Belki bu kişiyle 2 ayda tanışırsın.. Ya da tanıştıysan, "o" kişi olduğunu düşünüyorsan, ağırdan almanı tavsiye ederim..

Başından güçlü bir aşk geçmiş. Çok sevmişsin. O kadar çok sevmişsin ki gözün hiç kimseyi görmemiş. Ama bir şekilde ilişkiniz bozulmuş ve kendini toparlamaya çalışmışsın.. Bu hayatındaki en easlı yıkımlardan biri olmuş. Gel zaman git zaman flörtlerin olsa da kimseye o gözle bakamaz olmuşsun.

Ama talihin değişmek üzere. Bunu sana yendirecek bir adam da karşına çıkacak elbet. Fakat sen kanadı kırık kuş misali olduğun için, biraz yavaş git diyorum çünkü ele avuca sığmayan, cıvıl cıvıl çabucak güvenen bir insansın.

Yakın zamanda kısa bir yere yolculuk yapacaksın ve bu yolculuk aynı zamanda bakış açını da etkileyecek, yeni şeylere açık olmanı sağlayacak.

Mide problemleri varmış gibi görüyorum, umarım ciddi bir şey değildir, aşkla kal, sevgiler :)

Birbirinden ayrı, sütun gibi uzaklaşmış iki insan.

Zor bir ilişkiymiş, zor bir evlilik olmuş.

Sanırım sizde fitili ateşleyen aileler olmuş. Ailelerin büyük bir baskısı olduğunu görüyorum çünkü. Eşin de belki sorumluluk alamamış, sorumluluktan kaçmış, ya da bir şekilde kimyası evlilikle tutmamış..

Asla ve asla umudunu kırmak istemem ama siz iki farklı insansınız ve fincanında da bir birleşme görünmüyor canım. En azından şu önümüzdeki iki aylık bir dönemde, ikiniz de birbirinizden ayrı ve kafanızı toplamaya çalışıyorsunuz.

Sen gel bak beni dinle. Bu hayat çok kısa. Her şey olacağına varır hem. Birbirinize geri dönseniz de en çok kırılan yine sen olacaksın gibi hissediyorum ben. çünkü bazı adamlar vardır, dikenlerini kuşanmış çıkmıştır dünyaya ve sen sarılmaya çalışsan da dikenleri sana batar. Bu nedenle giden varsa da önünde durma derim ben.

Hayat umarım iyi tesadüfler çıkarır karşına, sevgiler.

Teşekkür ederim, bu fincanı sana yollayalı 3 hafta geçmiş. 3 haftada hiçbirşey olmadı. Birşey olacağını da sanmıyorum. Pazartesi benim için zor bir atlatayım o günü. Evliliğimin 1. yıl dönümü. Arayacağını sanmıyorum. O günü çok buruk bir şekilde geçireceğim.

Son düzenleme:

Karışık bir zihin. Burcunu çok merak ettim. İkizlerlik olabilir mi sende? Tam bir ikizler insanı havası sezdim, yükselenin, ya da bir şekilde elementine etki eden burçlardan biri bu sanırım..

Aklın çok karışmış ve birbirinden zıt iki düşünceden hangisine gitsem diye kendini yoruyorsun. Enerjik bir yapın var fakat bu sana zihinsel yorgunluğu da getiriyor.

Sahile yakın bir yerde bir yaşan kuracaksın, eşin de sahile yakın bir yerden olacak / olmuş. Yaşamın kolay bir yaşam değilmiş ama sen her zaman bir çıkış yolu bulmuşsun.

1 yıl içinde bir yüzük görüyorum söz nişan olabilir sanırım evli değilsin.

Şu aralar kendini zorda hissettiğin bir dönem ama geçecek. Sevgiler..

Canım Allah ikinizin de yolunu açık etsin. Büyüklerimiz hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın der ya bu duanın kıymetini yeni yeni anlıyorum. Tanıdım dediğin insan, bir bakıyorsun el olup çıkıyor. Sen kendine olan inancını yitirme ben iyi şeylerle karşılaşacağına inanıyorum.

Merhaba canım,

Kalabalık bir yer çıkmış ve fincanın pek göstermeye niyetli değilmiş içindekileri.. İçinin karanlık bir dönemden geçtiğini görebiliyorum ve bu seni oldukça yıpratmış. Fakat çok çabuk silen, bitti mi bitiren bir yapın var. Bu hayatta sana çok şey katmış ama çok şeyi de götürmüş peşisıra.

Evliliğin olmuş mu bilmiyorum ama uzun boylu yapılı biriyle dünya evine gireceksin ve bir de mini mini bir çocuk var. Tek çocuk görüyorum. Kız çocuğu gibi görünüyor Allah hayırlı evlatlar versin.

İsminde A harfi olan bir erkek. Yüreğinde iz bırakacak ve eşin olacak.

Hala Hanımın :)

Karışık fikirleri var.

Fikirleri genelde çocuklarıyla ilgili sanırım bir kız bir erkek çocuk görüyorum. Onlarla ilgili düşünceleri çok yoğun ve endişeleri var.

Çekingen bir yapıya sahip diyebiliriz halan için. İyi niyetli ama rüzgar nereye eserse oraya giden biri.

Ben derim ki endişeden uzak dursun çünkü kapıda sağlık problemleri görünüyor, dilerim kapıda kalırlar.

allahım herkesın derdıne deva olsun ınşallah emeklerın zıyan olmaz canım allah gonlune gore versın

canım ben cocuk istiyorum o konuyla ılgılı aile meselerimle iligili iş konusunda yani genel konuda bi bakarsan sevınırım allah herseyı gonlune göre versın sımdıden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…