Fincanını kapan gelsin..

Kızlar yeni konu aç butonu bende görünmediği için konu açamıyorum neden görünmüyo olabilir lütfen biri yardım etsin....önceden görünüyorduuu... konunuzla alakasız ama lütfen cvp verirseniz sevinirim....

Arkadasim benim fincanima bakip yorum yapsan da yapmasan da dualarim seninle. Umarim hersey gonlunden gecen gibi , hayirlisiyla olur. Allah her zaman yardimcin olsun , isini rast getirsin.

banada bakarmısın? bekarım. aşk varmı:)))

Canım bu şekilde spesifik sorman işimi çok kolaylaştırmış.
Ben sende güzel bir aşk evliliği kokusu alıyorum. Boşver geç olsun güç olmasın demişler.
Hasta bir hanım var, kimdir kimlerdendir? Biraz ona sıkılmışsın.

Sanrım baba ya da abi çok üzerine düşüyor. Üzerine titreyen bir erkek çıkmış.

Eğitim hayatın iyi gidiyor. Yurtdışına çıkacaksın inşallah.

Vee bir kalabalık, düğün, nişan vb.

Erkek arkadaşın koyu kumral ve iyi bir adam olacak.

Sevgiler.

Yıllar, yollar, mesafeler desem?

Canım bir sürü yol çıkmış sana. Şu aralar biraz fazla seyahat etmen gerekebilir.

Kalbin bir konuda ikiye bölünmüş.. Doluya koysan almıyor boşa koysan dolmuyor. Bu durum çok sıkmış canını ve kafanı çok meşgul etmiş.

Bir bebek arzusu görüyorum.

Hisleri doğru çıkan bir kadınsın, hislerine güvenirsin. Zaman zaman insanlar seni yanıltsa da hislerin hiç yanıltmamış.

Yakın zamanda bir bebek görüyorum ama hadi hayırlısı.

İçin çok sıkılmış canım.. Bu çok belli..

Başında birkaç musibet var senin onları bir atsan nasıl da rahatlayacaksın ruh sağlığına nasıl da işlemiş.

İki seçenek arasında kararsızsın ama birini seçmen gerektiğini düşünüyorsun ben akışına bırak derim.

Temiz ve tutkulu bir aşk çıkmış, yakışıklı bir erkek.

Fakat zorluklar sizi bekliyor maalesef.

Tatlim rica etsem konuma girb yorum yaparmisin
Simdiden tsk eederim.
bu arada allah ne sikintin varsa gidersin canim.insallah hepsini atlatirsin.dualarimdasin.hamile kisinin duasi cabuk tutar

fincanımı kaptım geldım

şimdiden çok teşekkür ederim

Eklentiler

• $IMG2195.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG2219.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG2224.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG2232.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $IMG2235.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG2242.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba benim fincanimi da yorumlarsaniz cok sevinirim.
Tesekkur ederim emeginize.

Eklentiler

• $20120905_000433.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $20120905_000451.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $20120905_000531.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 59

Selam canım.

Aile ilişkilerinin çok karışık olduğu görülüyor, Allah sabır versin. Şu aralar hiçbir şey senin için net değil. Fakat yine de fincanında aşkı için mücadele eden iki insan var: birbirine gerçekten eğer veren, birbiri için savaşan.

Uzun etekleri olan biraz hüzünlü bir gelin var ben bu kadını sen olarak yorumladım, çok sıkılmışsın, bunalmışsın, zorlanmışsın ama sabrının meyvesini alacaksın canım...

Bir kırgınlık sonunda çözülüyor, haneden olmayan biri sanırım. Kalbin çok çabuk kırılıyor alıngan birisin ama merak etme canım ruh halin yakın zamanda iyi olacak.

Ekimin başında rahatlayacaksın inşallah.

Sevgiler.

-kızlar fazla giremiyorum, girince de çabuk çıkıyorum maalesef. Zamanım biraz olsun hepinize yeticem inşallah :) -

Jasmin,
Kısmeti çok açık birisin, kesinlikle korunanlardansın. Her işin mutlaka hayırlı yönde gitmiş, sana pek zorluk çıkartmamış.
Aynı zamanda inançlı bir insansın..
Temiz kalplisin..
Bebek bekleyen biri var. Arkadaş ya da aile çevresinden biri. Erkek bebek bekliyor.
Evleneceğin kişi esmer, uzun boylu biri olacak. Bu şekilde görüyorum hadi hayırlısı.

Bu arada üzerinde nazar var canım bir okutulsan iyi olur.

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…