Fincanını kapan gelsin..

Merhabalar, benim de falıma bakabilirseniz sevinirim.. iş durumumu merak ediyorum daha çok, teşekkürler simdiden :)

arkadaş gelene kadar ben uyduruvereyimm

Hayatın biraz karışık bu aralar birçok fırsat çıkmış ve tepmişsin sankiii.Hayatına burnunu sokmaya çalışan bir kadın var ve elinin tersiyle itiyorsun o kadını her defasında ama yüzsüz bişey bir kısmet görünüyor güzel güzel haberlerin var.Hafif bir hastalık geçirmişsin yada geçiriyorsun Elinde bir makine gibi bişey var ya alacaksın yada yaptıracaksın öyle bişey pek anlamadım bişey için çok övünmüşsün kendi kendine mutlu olmuşsun göğsün kabarmış hayatında H harfinde birine çok değer veriyorsun ama seni ya kırmış yada kıracak bir konuda ...Bu kadarrrr

ayyy bende çok merak ediyorummm yarın bende içiyimde atıyım resimlerii

çok teşekkür ederim :) net olmadıkça pek bir şey çıkaramıyorum ben umarım sizinde güzel haberleriniz vardır :)

BENDE KAPADIM iki yerde ikisini de çektimm

Eklentiler

• $IMG_0985.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_0988.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_0984.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_0986.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 49
kızçeler boşu boşuna yükledik fotoları..konu sahibinin baktığı bile yok...

bakmıcaksan açmasaydın bari...yazık bunca insan (bende dahil)boşuna ümitlendik:26::26:

vivianne canım..

içimden geldi konunu okuyunca bunu diledim senin için. Allah zihin açıklığı versin. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.. Rabbim yar ve yardımcın olsun inş.. İnş istediğin başarıya ulaşırsın. Burdan müjdeli haberlerini duyarız inş..

kızçeler boşu boşuna yükledik fotoları..konu sahibinin baktığı bile yok...

bakmıcaksan açmasaydın bari...yazık bunca insan (bende dahil)boşuna ümitlendik:26::26:

aynen öyle
çokta heveslenmiştimm
baksa bi umut olurdu nolur sankii

Öyle demeyin kizlar, su siralar sinavlarim var demisti konu sahibi.... birde nisani varmis galiba....
( yag çekmek icin demiyorum), bazen oluyo islerimiz cikiyor giremiyoruz KK'ya... hepimize olmuyo mu ?

Kizlar öyle demeyin, konu sahibi su siralar sinavlarim var, gecikebilirim demisti, ve nisani vardi galiba.....

Bazen bizim de islerimiz cikabiliyo, giremiyoruz KK'ya , hepimize olmuyo mu ?

Yag çekmek için demiyorum..... ama umudumuzu kaybetmeyelim... bence isleri biter bitmez tekrar girer arkadasimiz, ve sira sira yorumlar yine, yani insaAllah

ümitlenmeyin boşuna kızlar...ben 06.09.2012 'de attım resimleri
hala beklıyorum. size sıra gelse de 3 ay sonra gelır, abartmıyorum

ben 3.sayfadayım düşünün artık

artık o fal fallıktan çıkmıştır,,yeni resimler şart eğer bakan olursa

Son düzenleme:

surrendercım dogru soylemıssın valla ama cok guldum yorumuna

eylül ayında yuklemıstık fotoları ekimi ortaladık .olacakları yaşadık zaten

dedıgın gıbı o fal fallıktan cıktı zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…