Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 521389
Fincanı kaptım ve geldim bu fincandaki falı çok merak ediyorum lütfen yorumlarmısınız...2kelime bile yeter
Merhabalar, benim de falıma bakabilirseniz sevinirim.. iş durumumu merak ediyorum daha çok, teşekkürler simdiden :)
Eki Görüntüle 521595 Eki Görüntüle 521596 Eki Görüntüle 521598 Eki Görüntüle 521599 Eki Görüntüle 521600 Eki Görüntüle 521612 Eki Görüntüle 521601 Eki Görüntüle 521603 Eki Görüntüle 521604 Eki Görüntüle 521606
arkadaş gelene kadar ben uyduruvereyimm
Hayatın biraz karışık bu aralar birçok fırsat çıkmış ve tepmişsin sankiii.Hayatına burnunu sokmaya çalışan bir kadın var ve elinin tersiyle itiyorsun o kadını her defasında ama yüzsüz bişey bir kısmet görünüyor güzel güzel haberlerin var.Hafif bir hastalık geçirmişsin yada geçiriyorsun Elinde bir makine gibi bişey var ya alacaksın yada yaptıracaksın öyle bişey pek anlamadım bişey için çok övünmüşsün kendi kendine mutlu olmuşsun göğsün kabarmış hayatında H harfinde birine çok değer veriyorsun ama seni ya kırmış yada kıracak bir konuda ...Bu kadarrrr
kızçeler boşu boşuna yükledik fotoları..konu sahibinin baktığı bile yok...
bakmıcaksan açmasaydın bari...yazık bunca insan (bende dahil)boşuna ümitlendik:26::26:
ümitlenmeyin boşuna kızlar...ben 06.09.2012 'de attım resimleri
hala beklıyorum. size sıra gelse de 3 ay sonra gelır, abartmıyorum
ben 3.sayfadayım düşünün artık
artık o fal fallıktan çıkmıştır,,yeni resimler şart eğer bakan olursa