Fincanını kapan gelsin..

vivianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
933
434
Merhaba kızlar..

Kiminiz beni duydunuz. Fazla uzatmadan anlatayım. Normalde bana özel mesajla konu linkini atana gidip fal bakıyordum, lakin özel mesajlardan başımı alamadım ve hak geçsin istemiyorum, mesajlar da karışıyor bazen sırası, kimseyi atlamak istemiyorum.

Bu güne kadar özel mesaj atmış olanların topiğine gidip yorumluyorum ama bundan sonra şöyle yapalım, siz buraya fincanınızı koyun, ben vakit buldukça yorumlayayım. Sıraya göre bakarım hem burada daha belli olur.

Sizden tek ricam, hayır duanız. Okulla ilgili bir durumda başım sıkışık kızlar, emeklerim ziyan olmak üzere. İçinizden emeklerim için Allah'a duacı olmanız benim için yeterli.

Öpüldünüz :)

Başlığın hayırlı olsun canım, Rabbim seni sıkıntılarından kurtarsın. Herşey yoluna girsin, huzurun hiç eksik olmasın..

Son düzenleme:
banada bakarmısın? bekarım. aşk varmı:)))

Eklentiler

• $IMG_4615.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 94
  • $IMG_4623.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG_4629.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 105
  • $IMG_4627.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMG_4613.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG_4632.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 83
canım benim konumada girip yorumlarmısın lütfenn:))konu açmıştım yorumlayanım olmadı son çare buraya geldim:))

burayada koydum tekrar bakarsanız üstte yazmıştşm sayfama girip yorumlarsanız sevinirim diye

Eklentiler

• $Fotoðraf3128.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 156
  • $Fotoðraf3134.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 138
  • $Fotoðraf3136.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 96
Canım öncelikle çok teşekkür ederim...Okulun için sana çarşamba akşamı Yasin okuyacağım.İnşallah Allah kabul eder..Kusura bakma hastayım şu an ..hastalık çarşamba bittiği için ancak o zamana okuyabileceğim..Birde ismini bana özel mesaj atarsan ismine okumak istiyorum....Herşey güzel gönlüne gönlüne göre olsun....

Sevgilerle....

Ben de sana dua ederim. :)

Bu da fincanım. En çok aşk durumlarını merak ediyorum.

Son düzenleme:
Canım dualarım seninle, sen de eşimle barışmam konusunda dua edersen sevinirim. Biliyorsundur belki eşimle ayrıyım. Birleşme var mı ve maddi durumumu merak ediyorum.

Son düzenleme:
canım daha öncede fallarıma baktın cok tesekkür ediyorum ve insallah sende istediğin yerlere gelirsin başarıların yanında olur iyi dualarım seninle :))
bu benim fincanım;
Eki Görüntüle 501557 Eki Görüntüle 501558 Eki Görüntüle 501559 Eki Görüntüle 501560 Eki Görüntüle 501561 Eki Görüntüle 501562 Eki Görüntüle 501563 Eki Görüntüle 501564 Eki Görüntüle 501565 Eki Görüntüle 501566

birde halamın fincanını yüklüyorum kendisi zaten bakanlara teşekkür duası edicem diyordu şansına bu sayfayada koymuş olucam simdiden tesekkür ederiz :)
Eki Görüntüle 501567 Eki Görüntüle 501568 Eki Görüntüle 501569 Eki Görüntüle 501570

Kızlar en baştan başlıyorum.. Şu aralar sınavlar var o nedenle giremiyorum bilginize

Canım iki adet küçük erkek çocuğu gördüm en başta, senin midir yakınlarının mıdır bilinmez.. Zor bir adam var hayatında, senin üzerinde baskısı var.. Baba? Abi? Otoriter bir insan.

Burada iyiniyetli bir erkek görünüyor. Su grubundan: yengeç, akrep ya da balık. Aranızda bazı pürüzler var ama anlaşmanızın önünde şiddetli bir engel görünmüyor. Temiz kalpli ve iyiliksever bir insansın canım ve bu seni belalardan koruyor.

İçin çok sıkılmış. Fakat yakın zamanda feraha ereceksin. Bir bebek görünüyor. Bir hamile haberi alabilirsin.

Şimdilik bu kadar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…