Fincanını kapan gelsin..

İçin çok sıkılmış canım.. Bu çok belli..

Başında birkaç musibet var senin onları bir atsan nasıl da rahatlayacaksın ruh sağlığına nasıl da işlemiş.

İki seçenek arasında kararsızsın ama birini seçmen gerektiğini düşünüyorsun ben akışına bırak derim.

Temiz ve tutkulu bir aşk çıkmış, yakışıklı bir erkek.

Fakat zorluklar sizi bekliyor maalesef.

çok teşekkür ederim canım bende senin için dua edicem inş istediklerin olur hayatında..

merhaba canım. ben de bu aralar sıkıntılıyım senin gibi, ve beklemedeyim. yarın bir görüşmem olacak. olumsuz bir cevap alma ihtimalim var... inşallah istediklerimiz hayırlısıyla olur, emeklerimiz de boşa gitmez. bugün fal kapattım, içinden nasıl geliyorsa yorumlarını bekliyorum.

$IMAG0931.jpg $IMAG0932.jpg $IMAG0933.jpg

Geçen sene bu zamanlar benim de okul durumum çok sıkıntılıydı seni çok iyi anlıyorum o yüzden inş düzelir her şey, emeklerin zayi olmaz. Bu da benim fincanım ama yakından çekemedim görebilirsin umarım :KK43:

Eklentiler

• $Image456.jpg
    $Image456.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 62
  • $Image457.jpg
    $Image457.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 46
  • $Image458.jpg
    $Image458.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $Image459.jpg
    $Image459.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $Image460.jpg
    $Image460.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
vivianne canım ,bı topık actın ondan sonra da

bir gittin pir gittin valla .bir haftadır bakıyorum

yorumlanmıs mı dıye ; ıhh yok yorumlanmamıs :KK53:

kızlar şu aralar nişan yüzünden başım çok kalabalık bakamıyorum özel mesaj atmayın

Merhaba kızlar..

Kiminiz beni duydunuz. Fazla uzatmadan anlatayım. Normalde bana özel mesajla konu linkini atana gidip fal bakıyordum, lakin özel mesajlardan başımı alamadım ve hak geçsin istemiyorum, mesajlar da karışıyor bazen sırası, kimseyi atlamak istemiyorum.

Bu güne kadar özel mesaj atmış olanların topiğine gidip yorumluyorum ama bundan sonra şöyle yapalım, siz buraya fincanınızı koyun, ben vakit buldukça yorumlayayım. Sıraya göre bakarım hem burada daha belli olur.

Sizden tek ricam, hayır duanız. Okulla ilgili bir durumda başım sıkışık kızlar, emeklerim ziyan olmak üzere. İçinizden emeklerim için Allah'a duacı olmanız benim için yeterli.

Öpüldünüz :)

Eki Görüntüle 514464 Eki Görüntüle 514465 Eki Görüntüle 514466

Canım yüreğin hoplamış. İlk gördüğüm o oldu. Bir konu çok heyecanlandırmış seni, alt üst etmiş.

Bir yolun varmış ama kapalı.

Gösterişli bir işte çalışacaksın sanırım, prestiji olan bir şey, yer ya da. Para İle ilgili bir konu. Yani eline para değecek. Bankacılık gibi, banko görevlisi gibi bir şey olabilir. Parayla ilintili görünüyorsun canım.

Uzun saçlı bir kız var seni çok kıskanıyor ve çok nazarı değiyor sana ona karşı dikkatli olmanda fayda var. Her şeyini hemencecik anlatma ona çünkü bariz niyeti kötü.

Birkaç yıla takılacak bir yüzük görüyorum, orta boylu, güleç yüzlü bir çocukla. Hayırlısı olur inşallah, seni yormaz fazla.

Öte yandan ailede bel ağrıları çeken biri var doktor kontrolüne girmeli muhakkak.

Canım öncelikle çok teşekkür ederim...Okulun için sana çarşamba akşamı Yasin okuyacağım.İnşallah Allah kabul eder..Kusura bakma hastayım şu an ..hastalık çarşamba bittiği için ancak o zamana okuyabileceğim..Birde ismini bana özel mesaj atarsan ismine okumak istiyorum....Herşey güzel gönlüne gönlüne göre olsun....
Eki Görüntüle 500731 Eki Görüntüle 500732 Eki Görüntüle 500733 Eki Görüntüle 500734 Eki Görüntüle 500736 Eki Görüntüle 500737
Sevgilerle....

Canım emeğine çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Senin için yılan hikayesi misali uzayan bir konu var ve bu senin canını çok sıkmış. Bir an önce bu konudan kurtulmak istiyorsun ama sürekli boğuyor seni. Bilirsin bazen en hayırlısı bir yerde bitmesidir. Daha fazla sürerse sarmaşık misali bitirir bu konular insanı.

Genç bir erkekle yaşanan sorunlar görüyorum. Zorlu bir yoldan geçiliyor. Benim sana tavsiyem gururunu bir kadın olarak asla ayaklar altına almaman çünkü iyi niyetlisin ve fedakar bir yapın var. Çok daha kıymetini bilecek insanlar çıkacaktır karşına.

Canım sende bir mülk çıkmış. Ya miras yoluyla edineceksin ya da zengin bir kapıya gelin gideceksin. Bildiğin büyük müstakil bir ev. Ama Allah ileride gönlünün karşılığını verecek sana. İyi olacak her şey hiç merak etme.

Öpüldün :)

Canım sende belirgin bir iki yol görünüyor.

Ya bir yolu seçip gideceksin ya öbüründe kalacaksın. Bu ikilem yemiş bitirmiş seni.

Okuyan, aklı başında bir insana benziyorsun. Hem alaylı hem mektepli denilen kişilerdensin maaşallah Zaten devletten gelen iki kağıdın var. Sınavlara girmişsin ya da gireceksin sanırım öyle görünüyor.

İçin çok sıkılmış, bir dedikodu ya da laf kalabalığına mı maruz kaldın? Ama merak etme yavaş yavaş atacaksın üzerinden, bir aya çok daha iyi hissedeceksin kendini.

Senin ahını alan yandı, iyi göz varmış sende :)

İlk gördüğüm sana dikilmiş kocaman bir göz.. Özellikle şu aralar çok fazla göz hapsine alınmışsın biri tarafından orta yaşlı bir hanım diye tahmin ediyorum... Keskin gözlü diye tabir edilenlerden.. Aman dikkat et canım böyleleri bakışıyla yere yığar seni.

Bir erkekle bir araya gelme görüyorum sanırım bir şeylerin adı konmuş ya da konuyor. Zaten bu kadar dikkati de onun yüzünden çekiyor olmalısın. Meziyetleri olan birisin ve bu insanların gözüne batıyor sürekli gözü olanın gözü çıksın :)

Kalabalık bir yere gidiyorsun bir düğün sanırım. Yakın zamanda. İçine sinmeyen bir düğünmüş sahiplerini tanıyorsun. Ama yine de gidiyorsun. Arkadaş? Kuzen? Bilmiyorum.

Ufak tefek ağrıların varsa da hepsi nazardan sende gözü olan çok arkadaşım dikkat et kendine.

Hemen gördüğüm ata binen bir gelin..

Beyaz bir ata, eteklerini sürüyerek hakim olan bir gelin.

Canım maaşallah çok kısmetli bir hatunsun. Falında hemen bu belli oluyor. Bazen sana öyle gelmese de şans aslında her zaman seninle. Eşin olacak kişi de aynı şekilde siyah, gürbüz bir ata binmiş.. Evlilik bariz ki zaten alttaki takvimde de gün saydığınızı görebiliyorum..

Yalnız çektiğin biri mi var müstakbel eşinin ailesinde? Biraz fitne biri çıkmış.. İleri yaşlarda.. Sana biraz zorluk çıkaran biri. Boşver huyuna git.

Mutluluk fincanın her yanına sıçramış adeta.. İki çocuk düşünüyorsunuz sanırım.. Cinsiyetleri ne olur bilemem ama ben erkek gördüm..

Mutluluklar.. :)

X