- 27 Temmuz 2012
- 451
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sende belirgin bir iki yol görünüyor.
Ya bir yolu seçip gideceksin ya öbüründe kalacaksın. Bu ikilem yemiş bitirmiş seni.
Okuyan, aklı başında bir insana benziyorsun. Hem alaylı hem mektepli denilen kişilerdensin maaşallah Zaten devletten gelen iki kağıdın var. Sınavlara girmişsin ya da gireceksin sanırım öyle görünüyor.
İçin çok sıkılmış, bir dedikodu ya da laf kalabalığına mı maruz kaldın? Ama merak etme yavaş yavaş atacaksın üzerinden, bir aya çok daha iyi hissedeceksin kendini.
Senin ahını alan yandı, iyi göz varmış sende :)
Hemen gördüğüm ata binen bir gelin..
Beyaz bir ata, eteklerini sürüyerek hakim olan bir gelin.
Canım maaşallah çok kısmetli bir hatunsun. Falında hemen bu belli oluyor. Bazen sana öyle gelmese de şans aslında her zaman seninle. Eşin olacak kişi de aynı şekilde siyah, gürbüz bir ata binmiş.. Evlilik bariz ki zaten alttaki takvimde de gün saydığınızı görebiliyorum..
Yalnız çektiğin biri mi var müstakbel eşinin ailesinde? Biraz fitne biri çıkmış.. İleri yaşlarda.. Sana biraz zorluk çıkaran biri. Boşver huyuna git.
Mutluluk fincanın her yanına sıçramış adeta.. İki çocuk düşünüyorsunuz sanırım.. Cinsiyetleri ne olur bilemem ama ben erkek gördüm..
Mutluluklar.. :)