finale çalışmaya başlayanlar buraya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende başlamdım daha ama misafirlerden başımı alamıyomm herkes bebek görmeye geliyoo biran önce azar azar başlmlıyımm

bende işletme 4.sınıftayım herkese mutlu günler..alttan 3 senedir veremediğim maliyet muhasebesi ve finansal yönetim var.4.sınıftanda girişimcilik.off artık bitirmek istiyorum.ben yazarak çalışmayı seviyorum.ama maliyette zorlanıyorum.maliyeti ve finansalı geçipte bana tiyolar yada notlar gönderebilecek arkadaşlar varmı acaba yardım......

Walla işletme 4.sınıftayım şimdiye kadar 3. sınıf hukuk haricinde hiiiiç çalışmadım nasılsa geçtim. Ama alttan 2 dersim var. (Türk Vergi Sist. ve muhasebe) Canım hiç çalışmak istemiyo ama bu sene geçmem lazım nasıl yapacağım hiç bi fikrim yok. Kitabı açınca maximum 15 dk. sonra uyuyakalıyorum. Ne yapacağım ya

ay ben daha çalışmaya başlamadım bileeeee pazartesinden itibaren başlıycam bakalımmmmm:dilcikar:

panik oldum ben de ya bende işletme son sınıftayım ve hiç çalışmaya başlamadım allah sonumuzu hayır etsin

kızlar, bu finale hiç girmesem tüm dersleri bütte versem olurmu? büte girebilmek için finallere katılım şartı gibi bişi varmı? yardım edin nolur

bence finalede gir 1-2 ders kurtarsan kardır gerileri büte kalsada verebilğini verirsin.

Bende ışletme 4. sınfıım
3. sınıftan da ış ve sos.güv.hukuku ile finansal yönetim var
Ve çalışmaya başlamam lazım
Benim de ne hikmetse kitapları açınca uykum geliyor

dişimizi sıkcaz maalesef şu aralar benimde kitabı elime alınca hep uykum geliyor :)

vaktim olmıcak ben 2. üni okuyorum açıköğretimde. finale hiç girmsek büte girebiliyomuyuz bu hakkımız var mı arkadaşlar?

sınav sonuçlarını bekliyorrum. bu hafta sonuna kadar belli olur. ona göre hangi dersim iyiyse ona çalışcam. 10 dersim var. 5 ni geçsem yine iyi.

senede 7 ders var 2 sı gecen seneden olsa 9 olur toplam aysegul senın nıye 10 tane yasakkelime

vaktim olmıcak ben 2. üni okuyorum açıköğretimde. finale hiç girmsek büte girebiliyomuyuz bu hakkımız var mı arkadaşlar?
tabiki finale girmeme gibi bir hakkın var ama bana göre yine de girmende fayda var şansını denemelisin diye düşünüyorum en iyisini yine de sen bilirsin kaydirigubbakcemile2

yhaaa ama bende stres yaptım valla :) vizelerim ortanın altı gşbşydş açıklanınca başlicam ben yaa :)
havalarda ne güzel :)

Canım bende 2 unv.okumustum ustelık farklı sehırlerdeydım yanı orgun egıtımım baska aöf baskaydı..
bence mutlaka gırmelısın benım cakısmıstı sınavlarım hocalarım yınede anlayıslı davranmıstı.ben sınavlara sadece ozetlerden hazırlanmıstım 2 dersı gecsem kar demıstım şukurkı mezun oldum o yılhihoyyyt
olan babama oldu tabı oprdan oraya tasıdı benı
bırde yetmez gıbıhalamın torununun summet dugunu vardı o haftadelikafadulden
pazar dugune ordan sınava ordan garaja goturdu babam pzt sınavım vardı cunkusırnaşık şey
ama çok sukur cok guzel gecmıstı.
rabbım gercekten yardım edıyo
ne demısler
"ALLAH İLMİ ISTEYENE PARAYI İSTEDIGINE VERIR"
Bence kesınlıkle gırmelısın....

şu sonuçlar açıklansın artık yaa

evet kızlar sınav sonuçları yarın büyük bir ihtimalle açıklanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…