film önerisi..

Teşekkür ederim canım izlemedim diye hatırlıyorum tavsiyen için sağol izleirm elbette güzel bir film olsa gerek..

nacizane benimde bir önerim olacak 7 yaşam will smith oynuyor muhteşem bir film tavsiye ederim

Son düzenleme:
ı am sorry ı love you (özür dilerim ama seni seviyorum )
Kızlar bu dram romantik alanında 25 bölümlük bir dizi izlemenizi tavsiye ediyorum ben de güney kore yapımıdır.

Yağmur adam, içimdeki deniz, fil adam, melekler şehri....
Ağla ağla gerçekten içimin çıktığı, etkilerinden uzun süre kurtulamadığım filmlerdir.

ı am sorry ı love you (özür dilerim ama seni seviyorum )
Kızlar bu dram romantik alanında 25 bölümlük bir dizi izlemenizi tavsiye ediyorum ben de güney kore yapımıdır.

16 bölümlük kore yapımı dram dizisi. Güneykore'nin en popüler dizilerinden, dramında alası, izleyipte etkilenmeyen görmedim ben daha.

remember me izlemediyseniz tavsiye ederim.

BLACK. hint filmi ama güzel film. engelli bir kızı ve öğretmenini anlatıyor. içinde aşk yok ama görme engelli kız öğretmine aşkını itiraf ediyor sadece aşk olayı yok yani ama güzel film.

BLACK. hint filmi ama güzel film. engelli bir kızı ve öğretmenini anlatıyor. içinde aşk yok ama görme engelli kız öğretmine aşkını itiraf ediyor sadece aşk olayı yok yani ama güzel film.

Teşekkür ederim canım önerin için

black.... kesinlikle izlenmeli kime önerdiysem 2 3 kere izledi. onun üzerine daha güzel bir dram izlemedim hüngür hüngür ağlamıştım

Barfi,Lagaan,Taare zameen par bunlarda sizlere yeni önerdiğim filmler olsun kızlar.Ben izledim beğendim bu filmleri.

geçen aşka yükselişi seyrettim fransız yapımı ilk aşka çok benziyor ben ikisinide tavsiye ederim.ben romantik film hastasıyımda

bu arada sedaecrin sende benim gibi david hayranısın galiba ben bu adama hastayım ne yaparsa seyrederim yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…