my name is khan ı mutlaka izlemelisin canım
11 eylül de herkes amerikalıların mağduriyetini anlattı ama kimse oradaki masum müslümanların o saldırıdan sonra nasıl psikolojik şiddete maruz kaldığını anlatmadı
bu film olaya müslümanlar açısından bakılmasını sağlıyor bence
nacizane benimde bir önerim olacak 7 yaşam will smith oynuyor muhteşem bir film tavsiye ederim
ı am sorry ı love you (özür dilerim ama seni seviyorum )
Kızlar bu dram romantik alanında 25 bölümlük bir dizi izlemenizi tavsiye ediyorum ben de güney kore yapımıdır.
romantik-dram alanında beni ağlatabilecek enfes duygusal bri film izlemek istyorum konusu olarak platonik aşklar olursa daha iyi olur benim için ama yine de onun harinizde izleyipte çok duygulandığınız bir film varsa önerilerinizi bekliyorum
16 bölümlük kore yapımı dram dizisi. Güneykore'nin en popüler dizilerinden, dramında alası, izleyipte etkilenmeyen görmedim ben daha.
remember me izlemediyseniz tavsiye ederim.
BLACK. hint filmi ama güzel film. engelli bir kızı ve öğretmenini anlatıyor. içinde aşk yok ama görme engelli kız öğretmine aşkını itiraf ediyor sadece aşk olayı yok yani ama güzel film.
black.... kesinlikle izlenmeli kime önerdiysem 2 3 kere izledi. onun üzerine daha güzel bir dram izlemedim hüngür hüngür ağlamıştım
Fanaa şiddetle ve şiddetle tavsiyem böyle film böyle yönetmen yok aşk dram komedi yok yok
Yepyeni bir Hayat(kore filmi sevenler için)
Can Dostum
Esaretin Bedeli
Umut Işığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?