bu arada sedaecrin sende benim gibi david hayranısın galiba ben bu adama hastayım ne yaparsa seyrederim yanee
geçen aşka yükselişi seyrettim fransız yapımı ilk aşka çok benziyor ben ikisinide tavsiye ederim.ben romantik film hastasıyımda
Teşekkür ederim canımBen A Werewolf Boy adlı Güney Kore yapımı bir filmi öneririm ben çok beğendim sonunda çok ağladım :'(
Teşekkür ederim canım[/QUO
gunaydın ıstanbul kardes .. izle derim
Teşekkür ederim canım[/QUO
gunaydın ıstanbul kardes .. izle derim
Tamam canım teşekkür ederim not aldım izlerim elbet
Dünyalar savaşı z cok iyi filmdi ama keske 3 boyutlu olmasaydı görüntü cok yordu izlerken
Tmoty greenn guzel bi flmi izleyin
playful kiss şiddetle tavsiye ediyorum. boys over floversde iyi bır kac tane daha var ama hiç sıkılmadan izliceniz film playful kiss diceksınız boyle kaynana banada nasıp olsa dıye pes etmeyen bır kızın askı ve destekcı kaynana zeki ve pas vermeyen cocuk komedı aşk ne arasan hıc sıkılmadan ızlıcen gerantılı 16 bölüm işşin kötü yanı boyle güzel ffilm niye kısa kesmısler anlamadım gitti ya
Teşekkür ederim canım.Hint filmlerine karşı bir tavrınız yok ise ve sadece aşk değil de gerçekten gözyaşınıza boğulacağınız bir film arıyorsanız
Black filmini izlemelisiniz.
Konusu kısaca bu;
Kör, sağır ve dilsiz olsaydınız nasıl yaşardınız?
Time Traveller's Wife muhteşemdir..
L'age de laison filmini izledim çokgüzel
Konusu: Sevgili kendim, bugün yedi yaşıma basıyorum ve bu mektubu sana, Mantık Yaşı'nda verdiğim sözleri ve ne olmak istediğimi hatırlatmak için yazıyorum..." Hayatının her noktasına hakim başarılı işkadını Margaret, kırkıncı doğum gününde işte bu mektubu alır. Kendine yazdığı mektupları bir bir okuyan kendinden bile gizlediği anıları canlanırken Margaret geçmişte yaptığı tüm seçimlerden şüphe duymaya, hayatının tüm doğrularını sorgulamaya başlar. Çocukken umduğu ve hayal ettiği her şeyin tam zıddı olmuştur Margaret. Cesaretin Var Mı Aşka'nın yönetmeni Yann Samuell üçüncü filminde fantezi ve komedi türlerini pişmanlık teması altında birleştiriyor.
bende amar khanın flmlerine bayılıyorum 3 idiot filmi gahajini filmi bir zamanlar Hindistan ve her çocuk özeldir filmi çok güzel ben bayılarak izledim bunlardan farklı olarak savaş atını mutlaka izleyin çok güzel bir film fantastik filmlerden mürekkep yürek ve narnia günlüklerinin tamamını izleyin ve pan'ın labirentide çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?