• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film önerisi..

[h=1]aklıma gelen suanlık bunlar

The painted veil (sonunda adam öluyordu ağlamıştım cok :14:)
[/h][h=1] Sylvia (sonunda kadın öluyordu ben hüngür hüngürdüm )
[/h]Before Sunset ve sunrise 2lisi
Becoming jane (asıklar ayrılıyordu ben salya sumuk)

[h=1]Seven Pounds[/h] [h=1]The Lake House
One day
[/h] [h=1]Away from Her[/h][h=1] The Notebook[/h][h=1]Two Lovers[/h]Pride and prejudice
[h=1]The Deep Blue Sea[/h][h=1]Water for Elephants[/h][h=1]Love and Other Drugs[/h]

Son düzenleme:
Bende hep hint filmi öneriyorum ama napim bu filmleri keşfettikten sonra diğerleri tat vermez oldu :1: Vivah 'ta güzeldir tavsiye ederim

[h=1]aklıma gelen suanlık bunlar

The painted veil (sonunda adam öluyordu ağlamıştım cok :14:)
[/h][h=1] Sylvia (sonunda kadın öluyordu ben hüngür hüngürdüm )
[/h]Before Sunset ve sunrise 2lisi
Becoming jane (asıklar ayrılıyordu ben salya sumuk)

[h=1]Seven Pounds[/h] [h=1]The Lake House
One day
[/h] [h=1]Away from Her[/h][h=1] The Notebook[/h][h=1]Two Lovers[/h]Pride and prejudice
[h=1]The Deep Blue Sea[/h][h=1]Water for Elephants[/h][h=1]Love and Other Drugs[/h]

bir sürü güzel film önermişsin teşekkür ederim canım hepsini izlyeceğim :)

Bende hep hint filmi öneriyorum ama napim bu filmleri keşfettikten sonra diğerleri tat vermez oldu :1: Vivah 'ta güzeldir tavsiye ederim

hint filmlerini ben de seviyorum önerin için de teşekkür ederim canım :)

Saklambaç (Hide and seek) Aşk filmi değil ama çok güzel kurgulanmış bir film Robert De Niro & Dacota Fanning başrolde baba kız hikayesi gerilim diyebilirim ben beğenmiştim...

Son düzenleme:
Saklambaç (Hide and seek) Aşk filmi değil ama çok güzel kurgulanmış bir film Robert De Niro & Dacota Fanning başrolde baba kız hikayesi gerilim diyebilirim ben beğenmiştim...

teşekkür ederim cnaım önerin için ..

kızlar şu "FANAA" filmi ne fena bişiymiş.. ağlaya ağlaaya bi hal oldum yaa..

peki aamir khana ne demeli.. onun o masum bakışında gömülüp ölesim geldi ya.. bugüne kadar aamir khanı ilk defa tanıyor ve izliyorum dersem ayıplamazsınız inşallah.

hint filmi diyince önyargıyla yaklaşmıştım ama 3 idiots ve özellikle fanaa gerçekten çok güzeldi.. ama şu hint dansları olmayaydı iyiydi. bizim türk filmlerindeki gibi olmuş :)

neyse özetle fanaa'yı izlememi ve aamir khanı tanımamı sağladığınız için teşekkürllerrrr

kızlar şu "FANAA" filmi ne fena bişiymiş.. ağlaya ağlaaya bi hal oldum yaa..

peki aamir khana ne demeli.. onun o masum bakışında gömülüp ölesim geldi ya.. bugüne kadar aamir khanı ilk defa tanıyor ve izliyorum dersem ayıplamazsınız inşallah.

hint filmi diyince önyargıyla yaklaşmıştım ama 3 idiots ve özellikle fanaa gerçekten çok güzeldi.. ama şu hint dansları olmayaydı iyiydi. bizim türk filmlerindeki gibi olmuş :)

neyse özetle fanaa'yı izlememi ve aamir khanı tanımamı sağladığınız için teşekkürllerrrr

Fanaa filmi öyle ağlamadan izleyen kimse görmedim kendimde dahil olmak üzere ehrkes ağlamıştı :)

Arkadaşım birkaç öneri de bulundu ben izlemedim ama o çok methetti.
Veer zaara
before sunrise
before sunset
before midnight
devdas

Selvi Boylum Al Yazmalım
Göl Evi
Not: Seni Seviyorum
Sen Uyurken
Klasik
Hatırlanacak Bir Anı
Hırçın Sevgilim
Hüzünden Öte

my name is khan
çok beğendim

3 idiots
taare zamen par (yerdeki yıldızlar)
fanaa
slumdog millionere
ghajini
black
lagaan
özel bir anne(chori chori chopke )

evettt bollywood hayranıyım:))

Son düzenleme:
Bir sürü film önerisi süpersiniz sağolun kızlar :)

Bir sürü film önerisi süpersiniz sağolun kızlar :)

my name is khan ı mutlaka izlemelisin canım
11 eylül de herkes amerikalıların mağduriyetini anlattı ama kimse oradaki masum müslümanların o saldırıdan sonra nasıl psikolojik şiddete maruz kaldığını anlatmadı
bu film olaya müslümanlar açısından bakılmasını sağlıyor bence

Back
X