- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Mann( eski yada uzun bir film olduguna bakmayın çok güzeldi ya
![]()
güzelse eski olmasına felan bakmadan izlerim ben şayet ağlatsın yeter :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mann( eski yada uzun bir film olduguna bakmayın çok güzeldi ya
![]()
[h=1]aklıma gelen suanlık bunlar
The painted veil (sonunda adam öluyordu ağlamıştım cok)[/h][h=1] Sylvia (sonunda kadın öluyordu ben hüngür hüngürdüm )
[/h]Before Sunset ve sunrise 2lisi
Becoming jane (asıklar ayrılıyordu ben salya sumuk)
[h=1]Seven Pounds[/h] [h=1]The Lake House
One day[/h] [h=1]Away from Her[/h][h=1] The Notebook[/h][h=1]Two Lovers[/h]Pride and prejudice
[h=1]The Deep Blue Sea[/h][h=1]Water for Elephants[/h][h=1]Love and Other Drugs[/h]
Bende hep hint filmi öneriyorum ama napim bu filmleri keşfettikten sonra diğerleri tat vermez olduVivah 'ta güzeldir tavsiye ederim
3 idiyotu öneriyorum =) gerçekten herkesin sıkılmadan izleyebileceği bir film![]()
Saklambaç (Hide and seek) Aşk filmi değil ama çok güzel kurgulanmış bir film Robert De Niro & Dacota Fanning başrolde baba kız hikayesi gerilim diyebilirim ben beğenmiştim...
kızlar şu "FANAA" filmi ne fena bişiymiş.. ağlaya ağlaaya bi hal oldum yaa..
peki aamir khana ne demeli.. onun o masum bakışında gömülüp ölesim geldi ya.. bugüne kadar aamir khanı ilk defa tanıyor ve izliyorum dersem ayıplamazsınız inşallah.
hint filmi diyince önyargıyla yaklaşmıştım ama 3 idiots ve özellikle fanaa gerçekten çok güzeldi.. ama şu hint dansları olmayaydı iyiydi. bizim türk filmlerindeki gibi olmuş :)
neyse özetle fanaa'yı izlememi ve aamir khanı tanımamı sağladığınız için teşekkürllerrrr
eternal sunshine of the spotless mind.
Bir sürü film önerisi süpersiniz sağolun kızlar :)