arkadaşlar dram-aşk filmi izlemek istiyorsanız Laurence Anyways i şiddetle tavsiye ederim... bir fransız filmi konu kanada da geçiyor... ve o kadar alışılmışın dışında bir konusu var ki...şimdiye kadar izlediğim en ilginç ve en imkansız aşktı belki de... sıradan kadın-erkek aşkını değil, kadın ruhuna sahip olduğu halde erkek bedeninde doğan bir adamla bir kadının tutku dolu imkansız aşkını anlatıyor... adam kadın olmak istiyor ama sevdiği kadından da vazgeçmek istemiyor... ve kadının aşkın tutkusu ve imkansızlığı karşısında çırpınışları... farkındayım şuan size saçma geliyor bu konu ama izlediğinizde bu aşk hikayesinin etkisinden çıkamayacaksınız... fragmanının linkini veriyorum...
Laurence Anyways US Movie Trailer - YouTube
Angelina Jolie'nin oynadığı sahtekar filmini öneririm :)
AngelA fransız filmi değişik ama güzel bir film
kitap hırsızını izlemenizi öneririm harika bir film :)
aşk yemini filmini izlemenizi tavsiye ederim.bi erkeğin sevdiği kadın için neler yaptığını anlatan çok güzel bi film.tabi gerçek hayatta bu kadarını yapan bi erkeğe rastlar mıyız orası muammaa
Teşekkürler önerin için canım
romantik-dram alanında beni ağlatabilecek enfes duygusal bri film izlemek istyorum konusu olarak platonik aşklar olursa daha iyi olur benim için ama yine de onun harinizde izleyipte çok duygulandığınız bir film varsa önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?