• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film önerisi..

bu arada sedaecrin sende benim gibi david hayranısın galiba ben bu adama hastayım ne yaparsa seyrederim yanee:1:

geçen aşka yükselişi seyrettim fransız yapımı ilk aşka çok benziyor ben ikisinide tavsiye ederim.ben romantik film hastasıyımda:1:

Ben de romantik filmleri çok severim canım önerin için teşekkür ederim. David Tennant hayranıyım evet çok seviyorum ben onu yaa yer aldığı dizi,film neredeyse hepsini izlemişimdir herhalde yani :16:

playful kiss şiddetle tavsiye ediyorum. boys over floversde iyi bır kac tane daha var ama hiç sıkılmadan izliceniz film playful kiss diceksınız boyle kaynana banada nasıp olsa dıye pes etmeyen bır kızın askı ve destekcı kaynana zeki ve pas vermeyen cocuk komedı aşk ne arasan hıc sıkılmadan ızlıcen gerantılı 16 bölüm işşin kötü yanı boyle güzel ffilm niye kısa kesmısler anlamadım gitti ya

Dünyalar savaşı z cok iyi filmdi ama keske 3 boyutlu olmasaydı görüntü cok yordu izlerken

Tmoty greenn guzel bi flmi izleyin

playful kiss şiddetle tavsiye ediyorum. boys over floversde iyi bır kac tane daha var ama hiç sıkılmadan izliceniz film playful kiss diceksınız boyle kaynana banada nasıp olsa dıye pes etmeyen bır kızın askı ve destekcı kaynana zeki ve pas vermeyen cocuk komedı aşk ne arasan hıc sıkılmadan ızlıcen gerantılı 16 bölüm işşin kötü yanı boyle güzel ffilm niye kısa kesmısler anlamadım gitti ya

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız,önerileriniz için zevkle izlerim ben bu filmleri :34:

Hint filmlerine karşı bir tavrınız yok ise ve sadece aşk değil de gerçekten gözyaşınıza boğulacağınız bir film arıyorsanız

Black filmini izlemelisiniz.

Konusu kısaca bu;

Kör, sağır ve dilsiz olsaydınız nasıl yaşardınız?

Hint filmlerine karşı bir tavrınız yok ise ve sadece aşk değil de gerçekten gözyaşınıza boğulacağınız bir film arıyorsanız

Black filmini izlemelisiniz.

Konusu kısaca bu;

Kör, sağır ve dilsiz olsaydınız nasıl yaşardınız?
Teşekkür ederim canım.
Aşk konusu olan filmleri severim ama beni ağlatan gözyaşlarıma hakim olamadığım her türlü filmi severim.

Bugün izlediğim bir filmi sunuyorum kızlar.Vivah hindistan yapımı bir film.Masumane bir aşk var filmde görücü usulü bir aşk işlenmiş.Ben çok beğendim sizlere de öneririm.

Amir Khan'ın Tlaash filmini izledim dün kızlar çok beğendim.Dram,suç,gizem içeriği var.Sizlere de öneririm :34:

kal ho naa ho en son izlediğim film çok etkileyici güzel bir aşk filmi.İzlemenizi öneririm:34:

L'age de laison filmini izledim çokgüzel

Konusu: Sevgili kendim, bugün yedi yaşıma basıyorum ve bu mektubu sana, Mantık Yaşı'nda verdiğim sözleri ve ne olmak istediğimi hatırlatmak için yazıyorum..." Hayatının her noktasına hakim başarılı işkadını Margaret, kırkıncı doğum gününde işte bu mektubu alır. Kendine yazdığı mektupları bir bir okuyan kendinden bile gizlediği anıları canlanırken Margaret geçmişte yaptığı tüm seçimlerden şüphe duymaya, hayatının tüm doğrularını sorgulamaya başlar. Çocukken umduğu ve hayal ettiği her şeyin tam zıddı olmuştur Margaret. Cesaretin Var Mı Aşka'nın yönetmeni Yann Samuell üçüncü filminde fantezi ve komedi türlerini pişmanlık teması altında birleştiriyor.

L'age de laison filmini izledim çokgüzel

Konusu: Sevgili kendim, bugün yedi yaşıma basıyorum ve bu mektubu sana, Mantık Yaşı'nda verdiğim sözleri ve ne olmak istediğimi hatırlatmak için yazıyorum..." Hayatının her noktasına hakim başarılı işkadını Margaret, kırkıncı doğum gününde işte bu mektubu alır. Kendine yazdığı mektupları bir bir okuyan kendinden bile gizlediği anıları canlanırken Margaret geçmişte yaptığı tüm seçimlerden şüphe duymaya, hayatının tüm doğrularını sorgulamaya başlar. Çocukken umduğu ve hayal ettiği her şeyin tam zıddı olmuştur Margaret. Cesaretin Var Mı Aşka'nın yönetmeni Yann Samuell üçüncü filminde fantezi ve komedi türlerini pişmanlık teması altında birleştiriyor.

Teşekkürler canım önerin için :34:

bende amar khanın flmlerine bayılıyorum 3 idiot filmi gahajini filmi bir zamanlar Hindistan ve her çocuk özeldir filmi çok güzel ben bayılarak izledim bunlardan farklı olarak savaş atını mutlaka izleyin çok güzel bir film fantastik filmlerden mürekkep yürek ve narnia günlüklerinin tamamını izleyin ve pan'ın labirentide çok güzel.

bende amar khanın flmlerine bayılıyorum 3 idiot filmi gahajini filmi bir zamanlar Hindistan ve her çocuk özeldir filmi çok güzel ben bayılarak izledim bunlardan farklı olarak savaş atını mutlaka izleyin çok güzel bir film fantastik filmlerden mürekkep yürek ve narnia günlüklerinin tamamını izleyin ve pan'ın labirentide çok güzel.

Amir Khan ve filmleri bir efsane zaten.Önerilerin için teşekkür ederim canım :34:

Back
X