• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film önerisi..

aşk doktoru
aşk yemini
erkek ne söyler kadın ne anlar
zamana karşı
senden önce.
içerdeki adam.

romantik dram olarak
a moment to remember (güney kore yapımı olanı çok hoş çok ağlamıştım)
türkçe ismi de '' hatırlanacak bir anı ''
Konusu: Umutsuz bir aşkın peşine düşen ve sürekli yolları şaşıran bir kız, yine unutkanlık sonucu bir erkekle karşılaşır ve tesadüfler sonucu ona aşık olur. Biraz zorlamayla başlayıp, gerçek bir aşka dönüşen bu ilişki, zamanla gelişen umutsuz bir hastalığın kurbanı olacaktır. Ve aşkın tek besini anılar, yavaş yavaş silinir. anıların silinmesiyle korku başlar

a-moment-to-remember.jpg

220px-A_Moment_to_Remember_Poster.jpg

a-moment-to-remember_10013.jpg

Son düzenleme:
( Fanaa ) izlemen lazım şiddetle öneriyorum bollywood filmi biraz uzun ama mukemmel soluksuz izleyeceğine eminim ben tam 3 defa izledim hiç bıkmadan :)

romantik dram olarak
a moment to remember (güney kore yapımı olanı çok hoş çok ağlamıştım)
türkçe ismi de '' hatırlanacak bir anı ''
Konusu: Umutsuz bir aşkın peşine düşen ve sürekli yolları şaşıran bir kız, yine unutkanlık sonucu bir erkekle karşılaşır ve tesadüfler sonucu ona aşık olur. Biraz zorlamayla başlayıp, gerçek bir aşka dönüşen bu ilişki, zamanla gelişen umutsuz bir hastalığın kurbanı olacaktır. Ve aşkın tek besini anılar, yavaş yavaş silinir. anıların silinmesiyle korku başlar

a-moment-to-remember.jpg

220px-A_Moment_to_Remember_Poster.jpg

a-moment-to-remember_10013.jpg

evet canım ziledim bu filmi teşekkür ederim.gözyaşlarımı tutamadım hiç ya çok etkileyiciydi gerçekten.

( Fanaa ) izlemen lazım şiddetle öneriyorum bollywood filmi biraz uzun ama mukemmel soluksuz izleyeceğine eminim ben tam 3 defa izledim hiç bıkmadan :)

Fanaa izledim bu filmden bahsettikçe halen etkilenirim o derece etkiledi beni müthiş bir filmdi

romantik komedi filmi önerir misiniz hemen şimdi izleyeceğim:)

burada olan burada kalır .. kesinlikle çok eylenceli .. dün izledim film çok da akıcı ..

konusu :

Parti delisi karizmatik Jack Fuller ve ticaretle uğraşan Joy McNally'nin tesadüfi olarak Las Vegas’ta paylaştıkları gürültülü bir haftasonu, onlar için hayal meyal anlardan çok hatırlanacak izler bırakır…Bu iki tatilci New York’lu, hiçbir acı hissetmedikleri o anda Vegas-stili bir evlilik sözleşmesine imza atmamış olsalardı, kim bilir belki herşey farklı olurdu… Ama burası Vegas.. Üç milyon dolar kazanan çift… Ancak kazanan kim… Aslında Jack, Joy’un çeyrekliğini ödünç alarak kazandı… Ama Joy zaten makinenin başında oynuyordu… Ya da tam tersi miydi… Herneyse kime ait bu ganimet?

Burada-Olan-Burada-Kalir-1.jpg

Fanaa izledim bu filmden bahsettikçe halen etkilenirim o derece etkiledi beni müthiş bir filmdi
Ben önerdikten sonra mı izledin canım ghajini daha da fenadır yalnız, yazmıştım :43: bide dil chanta hai'yi izle oda güzel zaten bu filmlerden sonra bollywood hayranı olursun :)) unutmadan My name is khan'ıda izle

Ben önerdikten sonra mı izledin canım ghajini daha da fenadır yalnız, yazmıştım :43: bide dil chanta hai'yi izle oda güzel zaten bu filmlerden sonra bollywood hayranı olursun :)) unutmadan My name is khan'ıda izle

sen mi önermiştin Fanaa yı hatırlmaıyorum canım ama izleyeli oldu biraz. Ghajini de izledim o da çok etkiledi beni ya dediklerini de izlerim.
teşekkürler:)
başka öneri olursa mutlaka paylaş izlerim :)

Back
X