• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film önerisi..

arkadaşlar dram-aşk filmi izlemek istiyorsanız Laurence Anyways i şiddetle tavsiye ederim... bir fransız filmi konu kanada da geçiyor... ve o kadar alışılmışın dışında bir konusu var ki...şimdiye kadar izlediğim en ilginç ve en imkansız aşktı belki de... sıradan kadın-erkek aşkını değil, kadın ruhuna sahip olduğu halde erkek bedeninde doğan bir adamla bir kadının tutku dolu imkansız aşkını anlatıyor... adam kadın olmak istiyor ama sevdiği kadından da vazgeçmek istemiyor... ve kadının aşkın tutkusu ve imkansızlığı karşısında çırpınışları... farkındayım şuan size saçma geliyor bu konu ama izlediğinizde bu aşk hikayesinin etkisinden çıkamayacaksınız... fragmanının linkini veriyorum...

Laurence Anyways US Movie Trailer - YouTube

arkadaşlar dram-aşk filmi izlemek istiyorsanız Laurence Anyways i şiddetle tavsiye ederim... bir fransız filmi konu kanada da geçiyor... ve o kadar alışılmışın dışında bir konusu var ki...şimdiye kadar izlediğim en ilginç ve en imkansız aşktı belki de... sıradan kadın-erkek aşkını değil, kadın ruhuna sahip olduğu halde erkek bedeninde doğan bir adamla bir kadının tutku dolu imkansız aşkını anlatıyor... adam kadın olmak istiyor ama sevdiği kadından da vazgeçmek istemiyor... ve kadının aşkın tutkusu ve imkansızlığı karşısında çırpınışları... farkındayım şuan size saçma geliyor bu konu ama izlediğinizde bu aşk hikayesinin etkisinden çıkamayacaksınız... fragmanının linkini veriyorum...

Laurence Anyways US Movie Trailer - YouTube

Önerin için teşekkür ediyorum canım.
Şu ara final telaşım var onlar bitsin izlemek isterim şimdiden merak ettim filmi :34:

aşk yemini filmini izlemenizi tavsiye ederim.bi erkeğin sevdiği kadın için neler yaptığını anlatan çok güzel bi film.tabi gerçek hayatta bu kadarını yapan bi erkeğe rastlar mıyız orası muammaa :52::52::52:

aşk yemini filmini izlemenizi tavsiye ederim.bi erkeğin sevdiği kadın için neler yaptığını anlatan çok güzel bi film.tabi gerçek hayatta bu kadarını yapan bi erkeğe rastlar mıyız orası muammaa :52::52::52:

Teşekkürler önerin için canım :34:

sil baştan çok güzel bence birde aynı yıldızın altındanın filmi varmış teaserı izledim ama yayınlandımı bilmiyorum kitabı çok güzeldi :)

Teşekkür ederim önerileriniz için arkadaşlar:16:

Belki izlemişsindir ama aşk ve gurur. Dönüp dönüp izlediğim bir film o kadar duygu yüklü ki.. Ayrıca bunun dışında becoming jane, aşk ve yaşam bunların her biri jane austen romanlarından yapılan filmler tavsiye ederim ;)

arkadaşlar ben en yeni filmlerden tavsiyelerimi söyleyeyim sizlere;
animasyon filmi sevenler için karlar ülkesi,
aksiyon-gizem isterseniz sihirbazlar çetesi,
savaş kategorisinde herkül efsane başlıyor ve 47 ronin,
romantik film için aşk treni önerebilirim
filmlerle aram iyidir o yüzden film sormak isterseniz sorabilirsiniz ayrıca kaliteli, sorunsuz film izleyebileceğiniz site olarak dvxfilm.com u öneririm.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Ghajini ve Notebook izledim çok güzellerdi.:16:

Korku filmi isteyen için diriliş öneririm. Hem ders alabileceğiniz hem de ailece izleyebileceğiniz bir film. ( +13 tür büyük ihtimalle )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X