• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film önerisi..

Ağlamak istiyorsanız Mert Fırat, Açelya Devrim Yılhan ve Tuba Ünsal'ın oynadığı "Beni Unutma" filmini öneririm.
Salya sümük ağlamıştık o filmde...

türk filmleri izlemem hepsi çok saçma beğendiğim nadir olur.

ağlamak istiyorsanız
(my name is khan )çok güzel bir filmdir .

bilim kurgu film istersenizde ( LİMİTSİZ'İ) öneririm tekrardan izliyesim geldi

korku olarakta (Woman in Black) tavsiye ederim :32::32::32::32::32:

türk filmleri izlemem hepsi çok saçma beğendiğim nadir olur.

ağlamak istiyorsanız
(my name is khan )çok güzel bir filmdir .

bilim kurgu film istersenizde ( LİMİTSİZ'İ) öneririm tekrardan izliyesim geldi

korku olarakta (Woman in Black) tavsiye ederim :32::32::32::32::32:

my name is khan izledim galiba evet diğer önerileri de izleirm teşekkür ederim :)

Ağlamak istiyorsanız Mert Fırat, Açelya Devrim Yılhan ve Tuba Ünsal'ın oynadığı "Beni Unutma" filmini öneririm.
Salya sümük ağlamıştık o filmde...

oww süper o hale tam ebnlik bir film olmalı kesinlikle izlerim teşekkürler :)

Cesaretin Var Mı aşka (Jeux D'enfants) kesinlikle istediğin tarzda bir film, hem çok duygusal olmasına rağmen sıkmıyor insanı eğlenceli sahneleri de var ama bir yandan da iç acıtıcı çok etkilenmiştim ben izlerken.

Bir de öyle salya sümük ağlatan bir film değil ama aşık olmayı isteyen bir kızla ilgili şirin, eğlenceli bir film olarak Amélie'yi de tavsiye ederim.

Cesaretin Var Mı aşka (Jeux D'enfants) kesinlikle istediğin tarzda bir film, hem çok duygusal olmasına rağmen sıkmıyor insanı eğlenceli sahneleri de var ama bir yandan da iç acıtıcı çok etkilenmiştim ben izlerken.

Bir de öyle salya sümük ağlatan bir film değil ama aşık olmayı isteyen bir kızla ilgili şirin, eğlenceli bir film olarak Amélie'yi de tavsiye ederim.

aşk filmi olsun benim olsun :1: teşekkür ederim önerilerin için canım

Mutlaka ama mutlaka Ghajini izleyin süperr bi filmdi :43::43::43: ay hala ağlıyorum ya çok fena bişidi :14::14::43::43: yaklasık 3 saatlik bi film zamanınız olunca seyredin pişman olmassınız :25::25:

Mutlaka ama mutlaka Ghajini izleyin süperr bi filmdi :43::43::43: ay hala ağlıyorum ya çok fena bişidi :14::14::43::43: yaklasık 3 saatlik bi film zamanınız olunca seyredin pişman olmassınız :25::25:

ağlatan duygusal bir filmse saatin önemi yok izlemeye değer teşekkürler canım :34:

İşte bi hint filmi daha, ''Fanaa'' buda cok güzeldi ya :43::43::43: darmadagın etti buda uzun ama cok güzel filmdi izleyin :43::43::43:

burada öneri veren arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim filmleirn hepsi de birbirinden güzeldi hepsini beğenerek izledim.
eğer buradakilerden başka film önerinizi olursa yine paylaşım yaparsanız sevinirim :34::16:

Back
X