sayın konu sahibi
burdaki herkese çat çat çat cevap veriyosun
keşke bugüne kadar kocana da böyle dik dursaydın da
bu hallere düşmeseydin !!!
kocasiylada boyle form uzerinden devam etsin evliligine bu sekilde daha rahat savunuyor kendini......
kocasiylada boyle form uzerinden devam etsin evliligine bu sekilde daha rahat savunuyor kendini......
şu an ölüyorum sanki.. çaresizliğim , sinirim, öfkem, beklentilerim herşey allak bullak.. defalarca aradım acmadı.. msj yazdım önemli diye aramadı... az önce aradı.. ne var iye.. ölüyorum bu kez.. gerçekten ölüyorum dedim..ne halin varsa gör dedi..kapattı yüzüme... canım çok yanıyor yaaa.. gıt kkya anlat,acındır kendini.................... ben acımamışım kendime,kk acısa ne yazar....
şu an ölüyorum sanki.. çaresizliğim , sinirim, öfkem, beklentilerim herşey allak bullak.. defalarca aradım acmadı.. msj yazdım önemli diye aramadı... az önce aradı.. ne var iye.. ölüyorum bu kez.. gerçekten ölüyorum dedim..ne halin varsa gör dedi..kapattı yüzüme... canım çok yanıyor yaaa.. gıt kkya anlat,acındır kendini.................... ben acımamışım kendime,kk acısa ne yazar....
ersealmenın
cnm nerde ki o? iş gezisi mi,eve kaç gunde bir gelıyor anlamadım bennn...
bak asıl yapman gerekenden uzaklaşıyorsun yıne...nasıl anlaştık ne konuştuk?
ona odaklanma şu an itibari ilee...
kkya anlat,diyen o değildi di mi? yok değildir yanlış anladım sanırım...
acındırmakla ilgisi yok yazdııgın hiçbişeyin..kımsenın acıma hakkı da yok zaten.çalişan sağlıklı ve o olmasa da ayakta durabilecek bi bayansın...sen zayıf değilsin ki acısınlar... sen yaşadıgın zorlukları anlatabilecek kadar yüreklisin..taşıyacak ve atlatacak kadar da....
bizim yazdıklarımızıda okumuşmu peki. ya şuna okutsana şu yazılanları biraz utansın,alien'in ikizi olduğunu bir öğrensin. belki kendine gelir.
bizim yazdıklarımızıda okumuşmu peki. ya şuna okutsana şu yazılanları biraz utansın,alien'in ikizi olduğunu bir öğrensin. belki kendine gelir.
bu yazılanları okuyupta doğru yolu bulabilecek biri olduğunu sanmıyorum o adamın(kusura bakma arkadasım esın sonuçta ama ben böyle düşünüyorum)
eğer bu kadar basit olsaydı coktan doğru yolu bulurdu bu adam..
onceden de söylemiştim; kendi evladına deger vermeyen,onemsemeyen bir adamdan hayır gelmez zaten..kendi canına,kendi kanına,kendi parçasına deger vermiyor..nerde kaldı elin kızına deger verecek..
kim bilir kaç yasina gelmiş,yıllardır bu sekilde goden bir evlilik ve bunlara ses çıkarmayan bir es var..bu saatten sonra niye nasıl değişsin ki o adam..
ondan değişmesini asla bekleme..
hani bı laf vardır; ya bu deveyi gudersin ya da bu diyardan gidersin..
olay bu..
buna karar vericek ve o kararı uygulayacaksin arkadasım..
hayat senin hayatın..bizler burada derdine ortak oluyoruz ama bu bilgisayarın basından kalktığımızda kendi hayatlarımızı yasiyoruz,sen ise o hayatı o derdi yasamaya devam ediyorsun..
o yüzden bu diyardan gidecek mısın?yoksaa bu adamı güdecek misin?bunu sen bilirsin..
bunca seyin icinde tek gercek ve tek önemli olan şey ise; o iki tane güzeller guzeli yavrun..onların hayatında olmayan yer edinmemiş bir babaları var,aslında babaları onlar için zaten yok..eğer bosanirsan onlar için değişen bir şey zaten olmayacak..sadece daha huzurlu daha güvenli bir ortamları olacak..senin kendinden önce yavrularını düşünüp ona göre karar vermen lazım,ki zaten sen de bunun farkindasindir..
ama kalırsın ama gidersin..senin bileceğin is..
Bitti niye görmek istemiyorsun hala!!!!!Şu kısır döngünün seni içinde hapsetmesine müsade etme artık.Yazdıkların kelimelerden ibaret ama yaşadıkların...yaşadığın şeyleri kendine yakıştırma artık.Bak bir adım atıyorsun sonra neden üç adım geri...Karar verdin,Haziran dedin...Doktora gitmişsin bak bu da kocaa bir adım.Şimdi neden ölüyorum diyorsun?Daha yeni başlamıyor mu herşey.Neden kendi bunalımını kendin besliyorsun.Sağlıklı düşünemiyorsun hala,düşünmek istemiyorsun ya da...Hani çok üzgün olunca odasına kapanır,ışkları kapatır,onun canını dahada acıtacak bişeyler çalar radyoda kimileri...Onlar gibi duruyorsun aynı.ACINI BESLİYORSUN,MÜSADE EDİYORSUN DAHA DA BÜYÜMESİNE....Bitti niye görmek istemiyorsun halaSen önce çocukların sonra kendin için bir karar aldın ve uygulamaya geçtin bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?