How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

film daha bitmedi....

üye olurken ya da konu açarken kimse bana anılarını yazma demedi...
bugün neleroldugunu yazma da demedi.. evet herkes girer,herkes our ki,öyl olsun diye konu actım.. dalga geçtirecek kadarda alçalmadım
..
.tamam amacınız buysa yazın. o zaman. bizde konu başlığınız gibi film tadında olan anılarınızı ve günlüğünüzü okuyalım.
siz bunu kabul ediyorsanız bana ne kızdınız ki.
aynı şeyi söylüyoruz işte.

forum paylaşma mekanı değil mi?

bir derdim var? dertlerin anlatıldığı bölüm değil mi?

eşi ve eşinin ailesi bölümü de bunla için değil mi?

derdimi,sıkıntımı anlatmak için girmişim..belki içimi döküp rahatlamak amacım belki az daha güç toplamak,belki de akıl almak..

bugün neleroldugunu yazma da demedi.. evet herkes girer,herkes our ki,öyl olsun diye konu actım.. dalga geçtirecek kadarda alçalmadım...

ay nasıl güldüm son kelimene dalga geçilecek kadar alçalmadın mı?:roflol::roflol:
ilahi ya ne hoşsun sen öyle..
anlattığın kadarıyla magmanın derinliklerindesin eşinin yaptıklarına boyun
eğdiğinden dolayı..
hala alçalmadım diyebiliosun..:roflol::roflol::roflol:

Napacaksin canim ya, kadiniz iste, tabiki erkek bu, severde döverde ilgilenmezde vs. vs.
Sen bol bol dua et, gecer Allahin izniyle...
Hayat kafasini calistirmayanlar icin gercekten cok zor, hele birde körü körüne isler yaptinmi altindan cikmasi dahada zor.
Ama seviyorsan katlanmaktan baska caren yok, cünkü seviyorsun.
Mesleginde yok galiba ne yapacaksin ayrilirsan eger bu adamdan, en azindan arada bir sana kotür yüklüyordu.

[yerimsenibengülümsettin beni.. aslında çok doğru söylüyorsun... arada sırada kontör yukluyordu doğru'!!! /I]

Amaaan kocadır bu döver de sever de...
Otur oturduun yerde işte, ne bozacaksın düzenini...
Ne güzel evlenmişsin iki çocuğun olmuş.. Daha ne istiyorsun...
Boşanıp dul kadın damgası yemekten iyidir.... Boşver sen haziranı temmuzu beklemeyi....
Devam et anılarını yazmaya....
Ama isteesen bunları bi kağıda yaz, bi yayınevi çıkar yayınlar meşhur olursun....
Çünkü bu hikaye film senaryosunu geçti roman olmaya doğru ilerliyor....

Arkadaşlar bu bölüm Bir Derdim Var bölümü,
Eşi ve Eşinin ailesiyle sorunlar yaşayanların bölümü.
dolayısıyla günlük baabında konu bölüme uygun olmaz.
eğer bir sorununuz,bir derdiniz varsa ne ala ama
konu sahibi arkadaşımız,başından geçenleri anlatmak istemiş dediğim gibi bölüm yanlış.
konuyu içeriği nedeniyle;
http://www.kadinlarkulubu.com/hayat-bilgisi-f48/
bölümüne taşıyorum ,lütfen yaşanmışlıklarınıza bu bölümden devam ediniz..
sevgiler...

ıse gelır gelmez, forumu acıp bakıyıyorum. Belkı fınal olmustur dıye.

Fakat okuyorum kı daha Hazırana'a kadar surecekmıs bu fılm. Hazıran gelır, ardından bır ıkı ay daha bekleyeyım dersınız. Derken bır bakarsınız yaslanmıssınız, elınızde avucunuzda bır seyın olmasını bırakın, tek bır guzel anınız dahı olmamıs. Genclıgınız ıhanet eden bır koca ıle ve dayakla gecmıs. Cocuklarınız buyudugunde sızı suclamıslar, hatta asagılamıslar. Cunku kendınızle beraber onları da zındana mahkum etmıssınız. Onlar da haklı olarak mutlu bır yuvada yasayamadıkları ıcın sıze ofke duyuyorlar...

'Madem boyleydı, sana bu adam bu kadar ezıyet edıyordu, neden onunla en basta evlendın anne!
Hadı evlendın sana ıskenceye devam ederken, sen nasıl kardesımı dogurmayı goze alabıldın anne!
Onu da yaptın, yıllarca kendını bu adama mahkum ettıgın gıbı bızı de neden mahkum ettın anne!
Bılgısız degılsın, egıtımsız degılsın, ıssız degılsın neden bıze bu cılelerı cektırdın anne!
Keske anne, keske babam olseydı ya da bızı hıc dogurmasaydın, sen 'belkı bır gun benı sever' dıye umut ederken bızım sucumuz neydı anne!'

Yıllar sonra cocuklarınızın ısyanı bu sekılde olacaktır... Sızın bencıllıgınız, gereksız yere umut edısınız, bıle bıle lades demenız onları bır omur boyu mutsuzluga ve guvensızlıge goturecektır... Ne acı kı sız onların annesı olarak, onların mutlulugunu dusunemeyecek kadar duygusuz hale gelmıssınız... Ne kadar acı!

ıse gelır gelmez, forumu acıp bakıyıyorum. Belkı fınal olmustur dıye.

Fakat okuyorum kı daha Hazırana'a kadar surecekmıs bu fılm. Hazıran gelır, ardından bır ıkı ay daha bekleyeyım dersınız. Derken bır bakarsınız yaslanmıssınız, elınızde avucunuzda bır seyın olmasını bırakın, tek bır guzel anınız dahı olmamıs. Genclıgınız ıhanet eden bır koca ıle ve dayakla gecmıs. Cocuklarınız buyudugunde sızı suclamıslar, hatta asagılamıslar. Cunku kendınızle beraber onları da zındana mahkum etmıssınız. Onlar da haklı olarak mutlu bır yuvada yasayamadıkları ıcın sıze ofke duyuyorlar...

'Madem boyleydı, sana bu adam bu kadar ezıyet edıyordu, neden onunla en basta evlendın anne!
Hadı evlendın sana ıskenceye devam ederken, sen nasıl kardesımı dogurmayı goze alabıldın anne!
Onu da yaptın, yıllarca kendını bu adama mahkum ettıgın gıbı bızı de neden mahkum ettın anne!
Bılgısız degılsın, egıtımsız degılsın, ıssız degılsın neden bıze bu cılelerı cektırdın anne!
Keske anne, keske babam olseydı ya da bızı hıc dogurmasaydın, sen 'belkı bır gun benı sever' dıye umut ederken bızım sucumuz neydı anne!'

Yıllar sonra cocuklarınızın ısyanı bu sekılde olacaktır... Sızın bencıllıgınız, gereksız yere umut edısınız, bıle bıle lades demenız onları bır omur boyu mutsuzluga ve guvensızlıge goturecektır... Ne acı kı sız onların annesı olarak, onların mutlulugunu dusunemeyecek kadar duygusuz hale gelmıssınız... Ne kadar acı!

Çok doğru. :1no2:

tekrar diyorum amacım kendimi acındırma ya da burada konuma tavan yaptırmak değil..

hatalaımı daha açık görüyorum.. okudukça güç alıyorum..

bana kızanlar,öfkelenenleri,ya da benim duygularıma ortak olanları gördükçe hafifliyorum sanal bile olsa.. gerçek düşünceler..

ama sadece muhalefet olmak içi giripte benim şu an ki psikolojimi anlamamak için çırpınanları anlamıyorum.. inanmıyorsunuz,komiklk yapıyorum gülünç olmuş,bitmezmiş,..vs.vs... size ne?

ben herşey i göze alarak yazdım.. tekrar diyorum kk benim içn sanal değil,çünkü reelden tanıdıgım bir dünya insan var üye..

Buraya bir konu açtıysan size ne dememeyi de öğrenmelisin değil mi...

forum paylaşma mekanı değil mi?

bir derdim var? dertlerin anlatıldığı bölüm değil mi?

eşi ve eşinin ailesi bölümü de bunla için değil mi?

derdimi,sıkıntımı anlatmak için girmişim..belki içimi döküp rahatlamak amacım belki az daha güç toplamak,belki de akıl almak..

bugün neleroldugunu yazma da demedi.. evet herkes girer,herkes our ki,öyl olsun diye konu actım.. dalga geçtirecek kadarda alçalmadım...

Evet burası derdim var bölümü,dertlerin anlatıldığı bir bölüm.

Günlük yazma bölümü değil yada günlük paylaşımlarda bulunma bölümü değil.Anı karalama defteri de değil.Bugün neler olduğunu yazma etme yeri hiç değil...

Nitekim de konunu doğru yere taşımış yönetim 'hayat bilgisi ' uygun bir bölüm olmuş :kahve:

Dalga geçtirecek kadar alçalmadım yazmışsın ..Alçalmak kelimesi göreceli bir kelimedir.Sana göre alçalmadın ama burdaki çoğu insana en azından bana göre kocanın sana yaptıklarından dolayı alçaldın ...

Güç alıyorum diyip duruyorsun,5 yıldır aklın neredeydi güç almak için.Bu forum bu kadar güç kaynağı idi -sana göre - o zaman daha evvel girseydin de yazsaydın 4 yıldır üyeymişsin güya.

Neyse ben seni tutmayayım sen güç almaya devam et.Kk bayanları sizi de tebrik ediyorum :hooray: böyle bir durumdaki insanın aklına boşanmayı sokabildik nihayetinde..Tebrik olsun bize..ne mutlu bize :enbuyukkk:

Ha buarada konu sahibi sen sakın bu forumdan bir yere ayrılma,mazallah yeniden affedersin felan adamı hala ilgiden bahsedip duruyorsun çünkü.

Bir mesajında ben akıllanmam demişsin...Bu sözüne katılıyorum senin çok doğru ve yerinde bir söz :enbuyukkk:

Hayırlı günler kk bayanları her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa....

ersealme; ne dusundum bılıyor musunuz? Forumda yazılanlar madem sızı bu kadar etkılıyor, ıstersenız KK. bayanları da kabul ederse, sızınle bır de bır yerde bulusalım da, yuz yuze anlatalım, sızı dınleyelım, sızı ben olmasam da dıger arkadaslar daha da etkıleyebılır. Bakarsınız o gunun sonunda solugu avukatın yanında alırsınız.

Mımıkler ve goz teması ıletısımde cok onemlıdır kabul edersınız kı.

Konunuz tam da uygun yere taşınmış bence. Tam bir hayat bilgisi, anlayana...

5 yıldır böyle bir karar vermemiş olmanız, bundan sonra veremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. ınsanlar 30 sene sonra da yollarını ayırıyor. Bu insanların aklı neredeymiş mi diyeceğiniz.Ne haddimize.

Herkes küçük ya da büyük, bize mantıklı gelen ya da gelmeyen, herşeyini istediği gibi paylaşabilir. ıster günlük tarzında, ister film tarzında, ister roman tarzında, ister... Siz yeter ki iyi olun, doğru bakın, hergün gelin buraya yazın, gerekirse 5 sene daha yazın, ama kendinizi bulun inş sonunda, önemli olan sizsiniz.

Hatta bütün bu yazılanlardan sonra çıkıp, ben boşanmaktan vazgeçtim de diyebilirsiniz, kimsenin size hesap sormaya hakkı yok. Siz memnunsanız kızacak bir durum yok ortada. Herkes kendi hayatını yaşıyor, kendi çekiyor.

ışine gelince cevap veriyor diyor da bazı arkadaşlar, konu sahibi eşine ezildiği gibi, herkese ezilmek zorunda mı, size de ezilince hoşunuza mı gidecek. Eş başka, o bu başka. Arkadaşın zayıf noktası eşi zaten, size de zayıf olmak zorunda mı. Bana cevap vereceğine, eşine ver demek ne kadar doğru. Konu sahibi bazı yorumlarda iyi bile davranıyor bence, ben olsam bu kadar sabırlı davranamazdım, eşine eziliyorsan bize de ezileceksin konu sahibi demek mi lazım. Size söylenseydi bunca şey, konu sahibinin davrandğı kadar özenli davranabileceğinizi bile düşünemiyorum, aslan kesilirdiniz kesin, tabi siz eşinize ezilmediğiniz için hakkınız.

Ben kendi adıma, sizin hayatınızdan da kendime çıkaracağım + ları çıkardım.
Dilerim siz de bundan sonra ,burada ki hiçkimse istiyor diye değil, sadece kendiniz için ve kendi isteğiniz ile ayrılır, güzel günler görürsünüz, çocuklarınızla beraber.

seni aklinca adam yerine koymayanlari sen neden adam yerine koyup cevap veriyorsun..sen tinladikca onlar onemli oldugunu sanip canini yakmaya calisiyor.hic sallaaa arkadasim bosver..

Bu kadar karmasık dusuncelerde olunmasının tek nedenı konu sahıbının bu kadar sabırlı olusudur belkıde.

Cunku gunumuzde bu kadar ezıyete ragmen susup, hala ıyımser dusunebılen kısılerın sayısı oldukca az.

Ben konu sahıbının karakterını, gunluk yasamını gercek manada merak etmeye basladım. Boyle bır psıkolojıde kı kısı nasıl normal gorunebılıyor, bunu nasıl basarabılıyor hayret edıyorum.

Kendımden ornek vermem gerekırse, ben ufacık sorunları dahı kafamda buyutup, yuz ıfademle de etrafa moral bozuklugumu bır sekılde bellı ederken, bunca ezıyete katlanamazdım. Hadı katlandım dıyelım, kımseye bellı etmeden nasıl yasardım!

Insanlara ınanılmaz gelmesının tek nedenı bu bence. Baska bır nedenı yok. Cunku etrafımızdakı hıc kımse bu kadar sabırlı, anlayıslı, derdını bu denlı ıcıne atabılen, etrafa yansıtmadan yıllarca yasayabılen kımse ıle karsılasmamıstır. Ayrıca genelde kısı kendıne guvenmedıgı ıcın ezık duruyor ıse, tum ınsanlara karsı ezık durumunda kalır. Kategorı belırlemez. Bu genel bır gorustur. ersealme'nın bazı tepkılerı bu nedenle sasırtıcı gelıyor.

ınsanlar bu nedenle ınanmıyor, bu nedenle yargılıyor. ınananlar ıse, farkında olmasına ragmen hala umıtlenmesıne dayanamıyor.

Evet, kıme ne? ersealme'nın hayatı bu. Yalan ya da gercek. Fakat dedım ya, gerceklıgıne ınananlar kendı ıle beraber cocuklarını ezmesıne tahammul edemıyor. Bana degmeyen yılan, bın yıl yasasın deyımını umursamıyorlar. Cırpınıyorlar, ersealme ve cocukları bu ezıyetten kurtulsun dıye.

ınanmayanlar... kımse onları da yargılayamaz. Hıc su acıdan dusunen oldu mu? Bu ınanmayanlar, neden ınanmıyor? Ne olmusta ınancını yıtırmıs? Ne bılıyorsunuz o kısının ınancını yıtırmesıne nelerın neden oldugunu. Belkı cok acı deneyımlerı oldu, belkı ınancını kotuye kullananlar nedenı ıle cok guclukler yasadı. Nıhayetınde ınsanlara olan guvenını kaybettı. Bu duygunun ne kadar zor oldugunu kım bılebılır kı, onu yasamadıktan sonra.

ınanmamak da ınanmak kadar dogal bır tercıh. Tercıhlerı ıse sadece deneyımlerımız belırler... Bu nedenle kımseyı ınanmadıgı ıcın yargılama hakkına da sahıp degılız.

Konu asagılayıcı ıfadelerın kullanımı ıse, ıste burada buna karsı gelenler haklıdır. Fakat, yıne devreye ınancsızlıktan kaynaklanan alaycıl tavır gırıyor. Cunku gecmısın hırsını alma ıstegı uyanıyor bır bakıma.

Elbette bu kımseyı haklı cıkarmaz. Fakat en azından nedenlerı uzerınde dusunulurse, bıraz daha mantıklı yaklasımlarda bulunulabılır.

Hala imada bulunan arkadaşlar var...Lütfen rica ediyorum .

Konu sahibine isteyen istediğini söyler.Avukatlığı bırakın artık !

Bu kadar karmasık dusuncelerde olunmasının tek nedenı konu sahıbının bu kadar sabırlı olusudur belkıde.

Cunku gunumuzde bu kadar ezıyete ragmen susup, hala ıyımser dusunebılen kısılerın sayısı oldukca az.

Ben konu sahıbının karakterını, gunluk yasamını gercek manada merak etmeye basladım. Boyle bır psıkolojıde kı kısı nasıl normal gorunebılıyor, bunu nasıl basarabılıyor hayret edıyorum.

Kendımden ornek vermem gerekırse, ben ufacık sorunları dahı kafamda buyutup, yuz ıfademle de etrafa moral bozuklugumu bır sekılde bellı ederken, bunca ezıyete katlanamazdım. Hadı katlandım dıyelım, kımseye bellı etmeden nasıl yasardım!Insanlara ınanılmaz gelmesının tek nedenı bu bence. Baska bır nedenı yok. Cunku etrafımızdakı hıc kımse bu kadar sabırlı, anlayıslı, derdını bu denlı ıcıne atabılen, etrafa yansıtmadan yıllarca yasayabılen kımse ıle karsılasmamıstır. Ayrıca genelde kısı kendıne guvenmedıgı ıcın ezık duruyor ıse, tum ınsanlara karsı ezık durumunda kalır. Kategorı belırlemez. Bu genel bır gorustur. ersealme'nın bazı tepkılerı bu nedenle sasırtıcı gelıyor.

ınsanlar bu nedenle ınanmıyor, bu nedenle yargılıyor. ınananlar ıse, farkında olmasına ragmen hala umıtlenmesıne dayanamıyor.

Evet, kıme ne? ersealme'nın hayatı bu. Yalan ya da gercek. Fakat dedım ya, gerceklıgıne ınananlar kendı ıle beraber cocuklarını ezmesıne tahammul edemıyor. Bana degmeyen yılan, bın yıl yasasın deyımını umursamıyorlar. Cırpınıyorlar, ersealme ve cocukları bu ezıyetten kurtulsun dıye.

ınanmayanlar... kımse onları da yargılayamaz. Hıc su acıdan dusunen oldu mu? Bu ınanmayanlar, neden ınanmıyor? Ne olmusta ınancını yıtırmıs? Ne bılıyorsunuz o kısının ınancını yıtırmesıne nelerın neden oldugunu. Belkı cok acı deneyımlerı oldu, belkı ınancını kotuye kullananlar nedenı ıle cok guclukler yasadı. Nıhayetınde ınsanlara olan guvenını kaybettı. Bu duygunun ne kadar zor oldugunu kım bılebılır kı, onu yasamadıktan sonra.
ınanmamak da ınanmak kadar dogal bır tercıh. Tercıhlerı ıse sadece deneyımlerımız belırler... Bu nedenle kımseyı ınanmadıgı ıcın yargılama hakkına da sahıp degılız.

Konu asagılayıcı ıfadelerın kullanımı ıse, ıste burada buna karsı gelenler haklıdır. Fakat, yıne devreye ınancsızlıktan kaynaklanan alaycıl tavır gırıyor. Cunku gecmısın hırsını alma ıstegı uyanıyor bır bakıma.

Elbette bu kımseyı haklı cıkarmaz. Fakat en azından nedenlerı uzerınde dusunulurse, bıraz daha mantıklı yaklasımlarda bulunulabılır.

Eleferacım;

Biz ve bize benzer kişiler, herşeyi dışarı vuruyor olabilir ya da en ufak bir nedenle bile suratımız düşebilir. Hatta ufacık bir nedenle bile boşanabiliriz. Aynı şekilde kişi ne yaşarsa yaşasın boşanmayabilir. Bu konuda bir sınır yok ki. Kimse kimse gibi hayata bakamaz, kimse de kimse gibi olamaz. Herkes ayrı bir dünya. Bence hatayı zaten şurada yapıyoruz. Hayat ve özellikle başkalarının hayatı, bizim penceremizle ve yaşadıklarımızla sınırlı değil. Her insan farklı bakar, farklı yaşar. Bir de karşıdakinin gözünden bakmaya çalışmak önemli, yoksa ben de kendi açımdan bakacaksam, 2 gün katlanamam bu olaylara. Belki de başıma gelince, gelgitler yaşarım, onun için bile kesin birşey söyleyemiyorum, yaşamadan başına gelmeden bilemiyorsun.

Aynı şekilde, ezilen insan, hayatında olan her kişiye aynı derece ezilir mantığıda bana göre yanlış. Niye ezilsin, ben arkadaşın her konuda bu kadar ezik olduğunu düşünmüyorum, olmamalıda. Eş başka bir yerdedir. Sen de bilmez misin, eşin için yaşadığını söylemez misin, yeri geliyor bir eş, insanın kendi ailesinden öne geçiyor, bütün hayatı o oluyor. İşte arkadaş, bu hayattan kolay vazgeçemiyor belki.

İsteyen inanır ister inanmaz elbette. Herkes bu hayatta birşeylerle karşılaşıyor, herkesin kendine göre güvensizlikleri var, aynı şekilde benimde var, hatta belkide o inanmayanlardan daha çok var, insanın babasına bile güvenenememesinin, sırtını ona bile yaslayamamasını bilirim ben mesela. Ama hayatımda bu güvensizlikleri, kimseye yansıtmadım, kimseyide sorumlu tutmadım. O yüzden güvenmiyorlar, kendi hayatlarında bazı yaşadıkları vardır diyemeyeceğim ben. Kimsenin bu yüzden karşıdakini yargılama hakkı yok. İnanmıyorsa inanmaz, bu kadar basit. Demek ki bazı şeyleri yaşamak önemli değil mi, insan yaşayınca herşeye bu kadar önyargıyla bile bakabiliyor ve bunun için onlara hak verebiliyorsunuz. Peki bu yaşayan konu sahibi için aynı şeyi yapmıyorsunz. Bakın oda yaşıyor, siz onun yaşadıklarını yaşıyor musunuz, başkalarının gözünden bakabildiğiniz gibi, bir de onun gözünden bakın bakalım, belki ona da hak verebilirsiniz.

Biri için çırpınmak demek, iyi yönde olur, ezerek değil. Bu anlamda yardımcı da olamaz kimse. Destekleyerek olur, yargılayarak değil. Kimsenin bu konuda bir çıkarı olamaz elbette ama uslup önemli. Yoksa arkadaş boşansa kime fayda, boşanmasa kime fayda, kimseye değil. Ama bazılarımız yaşamadan, egolarını tatmin etmeye çalışıyor, önemli olan sadece yargılamadan, ahkam kesmeden, anlmaya ve yardımcı olmaya çalışmak.

ben onun gözünden bakamam. o duygulara sahip değilim çünkü.. ben benim, o, o ve siz sizsiniz. benim doğrularım ve yanlışlarım var bu hayatta. yanlışsa yapılan derim. o kişinin yerine koyduğumda bana şiddet uygulayan defalarca aldatan , paramı çalan yiyen vs. bir adamı hayatımdan atarım. değil ona 2ci ç çocuğu yapmak.
hep empati yapmışımdır. burada yapıyorum. ama dnalarım o kişi gibi kodlanmamış. onun yerine koyduğumda onun gibi düşünmem imkansız.
bana artı rep verdi konu sahibi ve dedi ki,
rahatlıyorum.. korkma sonsuza sürmeyecek.. sende günlüğüme gelme o zaman.
evet bunu yazdı...
rahatlamak amacım. evet. günlük gibi yazmak... zaten benim demek istediğimde oydu. çünkü rahatlamak istiyor. sadece rahatlamak,.anlık bu ama. yazdı rahatladı sonuç ..
yok. .
yine o kaosa geri dönüş. umutlar umutlar.bekleyişler.
ama hepsi boş.adam aynı ,
hoş adam değişse ne olacak.
peki, bu yaşanan zulüm , unutulacakmı?. kolaymı?.
düzelmesini bekliyor.
hadi diyelim, düzeldi.
iş bukadar kolaymı. bu şeytanlıkları yaşat bir insanoğluna sonra düzel. peki o yaşananlar. o gözlerin mosmor olması,yüzün kan revana dönmesi,birkerede değil aynı şekiilde birden fazla aldatmalar aşağılamalar,kolaymı unutabilmek.
biraz sertçe yazmanın belki şok etkisi yapacağını düşünen arkadaşlar var. biraz şöyle omuzlarından sarsmanın.,kendine gel arkadaşım demenin bir çeşit anlatım şekli.
herkes siz ben değil. herkesin bir mizacı ve bakış açısı var bu hayatta. kimi birazyumuşatarak yorum yapar kimi de sert. ama bunu yapan herkes onun iyiliğini istiyor. bu gerçek.sertçe yazanlarda öyle..
biraz onu sarsmak,biraz sersemletmek belki. kendine gelebilmesi için

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yıllardır buranın takipçisiyim.. çok okudum.. ders çıkardım.. yorumladım insanları kendimce. bazen kızdım bazen hak verdim.. ama buraya konu açma cesaretini asla bulamadım.. bu kadar aşikar anlatılmamalı diye düşünüyordum.bazı kşiiler var ki hakikatn beni iliklerime kadar titretti. ilk msjın çok etkiledi.. ikincisi yol çizdi.. tesekkür ederim..

cnm sen ii ol yeter ki ve gerçekten üzülmeni istemıyorummm diyorum ya yüreğim bi haline minnet duydu...
bi değişiklik yaptım yorumları okuyorum artık...
bilmıyorum ama bişi var sende...bak bu kadar insan iyi kötü bişiler yazıyor..ve inan bana
--inanmıyorum--diyen bile inanarak yazıyor...yoksa inanmadıgı birine neden uzun cümleler kursun ki ..hanı orda olmayan birine neden yazsın ki?

böyle düşün...sakinliğini koru...

he gerçekten inanmayan varsa,o inanmayanlar da konuya cvp atmasa iyi olacak aslında...boşluk doldurmaca oynamıyoruz burda...

psikolojik bi destek al bu arada tüm planlarının beynıne yerleşmesi için buna ihtiyacın var..ama kendını kandırmana ihtiyacın yok...güçlüsün cunku...onu içinden atmak zor ama imkansız değil....o bi gün senı kaybettiğinde şu an hissettiğin şeyi hissedecek...ve sen...onun adını sadece hatırlayacaksın...sadece adını...başka hiçbişi...

Unutma her dönen gidendi bundan bir süre önce..
Sen oL işte biLdiğince.!
Utanma küfret diLinin döndüğünce.
Tarih tekerrürden ibarettir ama üzülme...
----------------------------------

şimdi daha sakinim. daha iyi yazabileceğim sanırım.. 4 yıllık duvarlarımı yıktım 17 mayısta,paylaştım herkesle.. bugun ikinci duvarımı yıktım..
söz dinledim.. her zaman ki mulayimliğimle...
eşime karşı da defalarca aslan kesildim ben bu arada...
söz dinledim bugün dra gittim. destek alınca hayatım daha bi güzel olacak sandım..
dinledi beni yaklasık bir saat.. ona bu kararı nasıl adığımıda anlattım. internette bir foruma derdimi yazdımda,inanmayanlar çıktı,yalancılıkla suclandım dedim.. ozaman devrim döndü,ne kadar ağır bir olay yaşadığımı daha bir tarafsız gözle gördüm dedim.. oyuzden fırsa kaybetmeden size geldim dedim..anlattım sadece.. dinledi..

Son düzenleme:
sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın dedi..(aslında güçlü değilim ben dedim..)
siz bu kadar şeye rağmen hala bu durumdaysanız siz çok güçlüsünüz dedi.. siz eşiniz için savaşmışsınız dedi.. var mı bundan ötesi...?
inanmayanları anlattım ona,herkes yaşadığını bilir dedi... gerisini anlatmayacağım ama paylaşmak rahatlatırmış insanı onu anladım.. 5 yıldır tek fikir,tek düşünce.. lazımmış bana fikirleriniz..
melekkk ağzına AKLINA SAĞLIK... ve bende ianıyorum ki beni ezmeye çalışan,sindirmeye çalışan burada ki bir kaç arkadaşda doğruları bildikleri için benim sabrıma sinirleniyorlar... gerçekten inanmadıkları gerçeğe niye zaman ayırıpta yorumlasınlar..haklısın melekkk... ondandır ki son derece sakinim.. canımı yakıyolar bazen ama hiç imse eşim kadar başarılı olamayacak üzgünüm...

konum başta buraya kaydığı içinşimdi daha mutluyum.. sağol tiryandafila.. umarım hayat bilgisi dersinde bişeyler çıkarırız hep birlikte...

Son düzenleme:
Takildigim bir nokta var, sira takibini hatirlamam mumkun olmasa da ilk mesajlarinizda esinizin "para kazandiginiz halde" size harclik birakmadigini, gida sektorunde calistigi icin dolabiniz (Allah'a sukur) dolu oldugunu, ama genel durum itibariyle maddi anlamda evle ilgilenmedigini, uzerinize borclariniz oldugunu yazmistiniz.

Bunca kaos icinde bebeklerinizin bakicisina duzenli odeme yapabiliyor muydunuz? Zira esiniz bebegi BAKICI'ya birak demis?

Back